Opdateringer

Update 29 Maj 2023 - Bla. nyt design

Lagt online d. 29-05-2023, 22:55:41
Vist antal gange: 202
Redaktør: John Johansen

Du er velkommen til at sende dine input, spørgsmål m.v. til de updates der sker her på Anelinks, enten via mail eller gennem kommentarfeltet under teksten.
Der arbejdes på en større opdatering af et nyt design til Anelinks.dk. Jeg er ca. lidt over halvvejs med projektet og det laves primært fordi jeg gerne vil have at siden tilpasser sig bedre på mobiltelefonerne og iPads. Det nuværende vises ok på nogle punkter, men der er også flere steder den halter rigtig dårligt blandt andet via menuerne og de bokse som links vises i. Jeg vil muligvis lade det gamle design bestå, når det nye bliver lagt online, så du selv kan vælge hvad du synes passer dig bedst. Jeg har p.t ingen tidshorisont på hvornår det hele står færdig.

Der vil i det nye design blive lavet et samlet “linkcenter”, hvor alt omkring linket bliver vist i. Det vil sige du vil her i både finde f.eks. preview af link, billeder af kirkerne, google maps, udvidet linkinfo, fejlmelding og bedømmelse af linket fra en og samme side. Desuden bliver det nemmere at finde kontaktmuligheder, vejledning og hjælp via et nyt hjælpecenter. Videresendelse af links udgår helt og blog sættes på pause.

Der er desuden kodet en ny "linkchecker". Den går ind bag om linket før du besøger det, og checker om det f.eks. er offline, har fejl, er ved at blive redigeret eller har ændret url adresse. Den vil blive en del af "linkcenter".

Der bliver også gradvist indført underkategorier i linkkataloget. Det vil reducere det samlede antal hovedkategorier og skabe et bedre overblik.

Et eks på den nye opdeling af kategorier:

Du er i hovedkategorien “Bøger”. Inde under Bøger vil der fremover ligge underkategorier, der har noget til fælles med hovedkategorien, f.eks. forlag eller forfattere.

Der tilmeldes links i et jævn tempo og siden nærmere sig 1000 indekserede links. Det vil sikkert ske inden udgangen af sommerferien og jeg er specielt glad for at mit projekt med at samle de her specielle slægtsforskningslinks et sted, er lykkedes og at siden bliver brugt af et øget antal besøgende dagligt. Tak igen til jer der bruger anelinks.dk og husk at sprede rygtet videre om siden, så den kan vokse sig endnu større. Husk også lige at give et klik på annoncerne på siden i ny op næ, da de giver siden kredit, som bla. gør at jeg kan videreudvikle siden til din fordel.

Der kan forekomme forstyrrelser i sidens drift, under opdateringerne af design og kode.
Kommentarer til: Update 29 Maj 2023 - Bla. nyt design
Der ingen kommentar til denne post
Skriv en kommentar til denne update