Book mig til en opgave

Jeg lavet slægtsforskning i mere end 10 år, med oprindelig udgangspunkt i at finde min egen personlige slægt fra mine egne biologiske forældre. Det har givet afkast i et slægtstræ på mere end 10.000 slægtninge, fordelt i hele Danmark og på verdensplan.

Mit koncept er ikke, at du her får en stak 20 siders rapporter eller en tung slægtsbog, men du booker mig alene til at finde det du ikke selv magter at finde frem til. Du er gået i stå og nu vil du gerne have hjælp. Kald mig bare en netarkivar eller digital efterforsker. Jeg ynder begge ting, da de fortæller hvad jeg tilbyder. Jeg kan her bistår dig i at hjælpe dig videre og har stor erfaring med at søge i de gamle arkivalier. Jeg er logisk tænkende, omhyggelig, dobbeltcheckende og søger alene på baggrund ud fra de originale troværdige kilder hos Rigsarkivet, på baggrund af de oplysninger du videregiver til mig.

Du skal bestille en gratis forundersøgelse først, så vi sammen kan finde ud af om der er hold i det du søger på. Du bedes sende beskeden via denne formular [ ]. Beskriv detaljeret hvad det er du gerne vil have hjælp til. Vi fortsætter herefter kommunikationen via mail.

Jeg tager ikke timepris for opgaven, men en fast pris på 400 kroner pr. opgave. Der skal forudbetales 200 kroner i depositum af de 400 kroner, som bliver betalt tilbage, hvis det ikke lykkedes mig at hjælpe dig med opgaven. Lykkedes det, så betaler du de resterende 200 kroner til mig.

Med venlig hilsen
John Johansen
Netarkivar / digital efterforsker

Klik og støt Anelinks.dk


© 2020 - 2022 Anelinks.dk