Opdateringer

Nyt design og kode

Lagt online d. 29-12-2022, 14:43:03
Vist antal gange: 242
Redaktør: John Johansen

Du er velkommen til at sende dine input, spørgsmål m.v. til de updates der sker her på Anelinks, enten via mail eller gennem kommentarfeltet under teksten.
Anelinks.dk har over julen fået et nyt design og logo. Koden er desuden blevet optimeret, og man kan nu nemmere fejlmelde og videresende links fra kataloget. En ny faq guide er også kommet til, så dem der er nye på siden, nemmere kan få sig et overblik over hvad siden tilbyder. Har du brug for hjælp til slægtsforskning, kan jeg nu også tilbyde dette. Se i bunden af startsiden for mere information.

På forsiden er der kommet nogle nye bokse, i toppen, som bedre viser hvor langt siden er i processen med at indeksere siderne. Kataloget udtrækkes nu som udvalgte, hvor du fremover skal trykke på enten Se alle i popup eller Se alle på ny side, for at få vist alle kategorier. Dette er lavet for at spare plads på forsiden, men også for at skabe et bedre overblik.

I bunden er der kommet en ny liste, kaldet Anbefales. 10 sider vil her hver måned blive udtrukket som anbefalingsværdigt af redaktøren.

Rent teknisk er siden nu optimeret til PHP 8.0 og Bootstrap 5.0.

Det anbefales at se siden på en større skærm (over 17 tommer), da det giver et bedre overblik. Forvent desuden nogle smårettelser hen ad vejen med det nye design, som løbende bliver tilpasset.

Har du noget på hjertet ang. anelinks.dk, findes der nu en kontaktformular oppe via ikonet i højre hjørne, som du kan benytte. Denne vises kun, når du er på forsiden (index.php).

Godt nytår herfra, til Anelinks.dk's brugere.
Kommentarer til: Nyt design og kode
Der ingen kommentar til denne post
Skriv en kommentar til denne update