Opdateringer

Ny feature - Bedømmelser til links i kataloget

Lagt online d. 15-03-2023, 12:10:21
Vist antal gange: 280
Redaktør: John Johansen

Du er velkommen til at sende dine input, spørgsmål m.v. til de updates der sker her på Anelinks, enten via mail eller gennem kommentarfeltet under teksten.
Der er kommet en ny feature online her på anelinks.dk. Det er nu muligt for dig som bruger/besøgende, at skrive en bedømmelse / kommentar til de links der er indekseret her på siden og du kan gøre det anonymt ud fra et simpelt regelsæt.

Bedømmelsen er bygget op om et “star rating” system, hvor du angiver hvor mange stjerne du ønsker at give det pågældende link. Du kan give fra 1 til 5, hvor 5 er bedst. Drejer linket sig om et slægtsprogram, kan du også i kommentaren skrive dine egne oplevelser med det og hvorfor du lige netop bruger det program i din slægtsforskning. Uddybende kommentar er valgfrit, men det ses gerne du uddyber din rating.

Det er mit håb at denne feature vil være med til at guide bedre omkring de links der bliver postet her. En form for bruger til bruger funktion, så andre brugere af anelinks.dk kan se den og blive guidet ud fra den. Så kom ud af busken og lav din første anmeldelse til gav for andre besøgende af siden og vores fælles hobby.

Den nye feature afvikles indtil videre som en test, hvor der kan komme justeringer og tilrettelser. Har du spørgsmål eller problemer med den nye feature, så tøv ikke med at sende mig en mail om det på post@anelinks.dk. Jeg kan også fanges på messenger via https://www.facebook.com/Roverdal/
Kommentarer til: Ny feature - Bedømmelser til links i kataloget
Der ingen kommentar til denne post
Skriv en kommentar til denne update