Hovedperson:
Helge Larsen
Født. 07.06 1932 - Død. ?

Står i bind: #1
Matrikel nr.: 11a - Buer
Ejendomsværdi: Ikke oplyst
Sogn: Asaa-Melholt Sogn
Post nr.: 9340
Indtastet d.: 24-03-2024, 18:54:05
Opdateret d.: 25-03-2024 11:22:40
Læst: 45 gangeDeltag i projektet
Hvis du ønsker at deltage med slægtsforskning på denne person, så kan du indsende det via knappen "Deltag". Du kan indsende kildemateriale der vedrører personerne i denne tekst. Jo flere informationer vi får med om dem, jo bedre i forhold til indekseringen. Kig dog først i kildelisten om det du vil søge på allerede forfindes. Jeg skal bruge din mail, så jeg kan kontakte dig, hvis jeg har yderligere spørgsmål til det du indsender. Tak for din hjælp.
Redigeret tekst (Transcript)
Gårdejer af Vester Melholt, Asaa sogn. Født i Voer 7 Juni 1932, som søn af Christian Larsen og Johanne, født Jensen. Helge Larsen købte i 1955 denne ejendom af Erling Eriksen, der havde ejet den i 9 år og overtaget den efter Anders Christensen (Buur), som havde boet her i mange år. Arealet er på 35 tønder land og besidder en normal besætning. Kostalden er opført 1929, mens stuehuset og laden er ca. 100 år gamle. Stuehuset er tildels ombygget siden da. Larsen driver tillige en maskinstation.
Vælg en fane
Brug de 2 faner til at vælge de forskellige informationer, som der er indtastet for denne person. Når der rettes i en person, kan du se den nyeste opdatering, som placeret i bunden under notater.

Hovedperson Relation til hovedperson Type Åben kilde
Der er ingen kilder til denne person

Helge Larsen findes ikke umiddelbart i Voer, Hjørring Amt. Opdateres hvis han findes.

Der pt. ingen oplysning om ægtefælle eller børn.