Hovedperson:
Helmer Marius Larsen
Født. 04.05 1905 - Død. ?

Står i bind: #1
Matrikel nr.:
Ejendomsværdi: Ikke oplyst
Sogn: Asaa-Melholt Sogn
Post nr.: 9340
Indtastet d.: 24-03-2024, 19:04:51
Opdateret d.: 25-03-2024 11:45:53
Læst: 53 gangeDeltag i projektet
Hvis du ønsker at deltage med slægtsforskning på denne person, så kan du indsende det via knappen "Deltag". Du kan indsende kildemateriale der vedrører personerne i denne tekst. Jo flere informationer vi får med om dem, jo bedre i forhold til indekseringen. Kig dog først i kildelisten om det du vil søge på allerede forfindes. Jeg skal bruge din mail, så jeg kan kontakte dig, hvis jeg har yderligere spørgsmål til det du indsender. Tak for din hjælp.
Redigeret tekst (Transcript)
Helmer Marius Larsen er født i Albæk d. 4 Maj 1905, som søn af Kristen Larsen og Oline, født Olesen. Helmer Marius Larsen blev i 1938 bestyrer af gården af Vester Aakær, som ejes af enkefru Elise Nielsen, der har ejet den siden sin mands død for ca. 35 år siden. Elise Nielsen var gift med Jens Nielsen og i deres ægteskab er der 1 barn ved navn Meta Nielsen , født ?.

Gården samlede areal er på 43 tønder land og har en normal dyrebesætning. Stuehuset er opført for ca. 60 år siden, hvor udbygningerne er ældre.
Vælg en fane
Brug de 2 faner til at vælge de forskellige informationer, som der er indtastet for denne person. Når der rettes i en person, kan du se den nyeste opdatering, som placeret i bunden under notater.

Hovedperson Relation til hovedperson Type Åben kilde
Helmer Marius Larsen Ham selv Fødsel Sall Data
Oline Olesen Mor Død Sall Data
Oline Olesen Mor Fødsel Sall Data
Kristen Larsen Far Fødsel Sall Data

Som der noteres, er det Elise Nielsen der er ejer af ejendommen og Helge Marius Larsen, som bestyrer. Hvorfor han står opført i bogen først, og ikke hende, står hen i det uvisse.

Han er født som Helmer Marius Larsen. Opslag 75 i Albæk kirkebog. Se kilde.

Helmer Marius Larsen fars fulde navn er Kristen Larsen. Født 16 Maj 1875 i Albæk i.flg. FT 1901. Se kilde.

Helmer Marius Larsen mors fødenavn er Oline Olesen, og ikke Olsen. Hun er uægte og hendes far angives om udlagte barnefader Niels Kristian Olesen. Se kilde.

Helmer Marius Larsen mor, Oline Olesen dør på Amtssygehuset 11 December 1965. 88 år og enke. Se kilde.