Hovedperson:
Poul Fuglsang Nielsen
Født. 21.11 1920 - Død. ?

Står i bind: #1
Matrikel nr.: 12d - Foldager
Ejendomsværdi: 19.500 kr
Sogn: Asaa-Melholt Sogn
Post nr.: 9340
Indtastet d.: 10-06-2024, 13:57:44
Opdateret d.: 10-06-2024 14:30:08
Læst: 105 gangeDeltag i projektet
Hvis du ønsker at deltage med slægtsforskning på denne person, så kan du indsende det via knappen "Deltag". Du kan indsende kildemateriale der vedrører personerne i denne tekst. Jo flere informationer vi får med om dem, jo bedre i forhold til indekseringen. Kig dog først i kildelisten om det du vil søge på allerede forfindes. Jeg skal bruge din mail, så jeg kan kontakte dig, hvis jeg har yderligere spørgsmål til det du indsender. Tak for din hjælp.
Redigeret tekst (Transcript)
Gårdejer af Asaa. Født i Volstrup, Dronninglund d. 21 November 1920, som søn af Laurits Nielsen og Johanne Mariane Katrine, født Christensen. Poul Fuglsang Nielsen blev gift med Gudrun Hansine, født Johannesen. Hun er født i Vaaelse d. 29 April 1926, som datter af Hans Laurits Johannesen og Bertha Helene, født Jørgensen. I dette ægteskab er der 2 børn:

Birthe Fuglsang Nielsen - 26 Januar 1952.
Leif Fuglsang Nielsen - 8 Juni 1956.

Poul Fuglsang Nielsen købte i 1951 gården af Ejnar Foldager Pedersen, der havde ejet den i 2 år og overtaget den efter Frederik Anthon Sørensen som var ejer i 36 år. Arealet er på 18 tønder land, plus deraf 4 tønder mosejord. Der er en normal dyrebesætning på gården. Stuehuset er opført i 1929, udbygningerne i 1922 og hønse- og maskinhus i 1956. Poul Fuglsang Nielsen har siden overtagelsen lagt fast tag på udbygningerne.
Vælg en fane
Brug de 2 faner til at vælge de forskellige informationer, som der er indtastet for denne person. Når der rettes i en person, kan du se den nyeste opdatering, som placeret i bunden under notater.

Hovedperson Relation til hovedperson Type Åben kilde
Poul Fuglsang Nielsen Ham selv Fødsel Danish Family Search
Birthe Fuglsang Nielsen Datter Fødsel Sall Data
Leif Fuglsang Nielsen Søn Fødsel Sall Data
Gudrun Hansine Johannesen Ægtefælle Fødsel Sall Data
Poul + Gudrun Nielsen Ægtefælle Vielse Sall Data

Poul Fuglsang Nielsen står i Volstrup kirkebogen. Barnet er uægte, da ingen far er oplyst. Men i anmærkninger står der "Faderen ønsker barnet med sit (efter)navn". Moderen er angivet som Johanne Mariane Katrine Kristensen, 18 år. Se kilde

Ægtefællen står som Gudrun Hansine Johannesen. Født i Våelse, Maribo Amt. Se kilde.

Datteren står i Aså kirkebogen. Se kilde.

Sønnen står i Aså kirkebog. Se kilde.

Poul Fuglsang Nielsen og Gudrun Hansine Kristensen er viet i Vålse. (Maribo Amt) kirke d. 29 April 1951. Se kilde.