Hovedperson:
Svend Aage Nielsen
Født. 21.11 1922 - Død. ?

Står i bind: #1
Matrikel nr.: 2f-2h - Sigsgaard
Ejendomsværdi: Ikke oplyst
Sogn: Aså-Melholt Sogn
Post nr.: 9340
Indtastet d.: 13-06-2024, 11:47:05
Opdateret d.: 15-06-2024 11:36:41
Læst: 89 gangeDeltag i projektet
Hvis du ønsker at deltage med slægtsforskning på denne person, så kan du indsende det via knappen "Deltag". Du kan indsende kildemateriale der vedrører personerne i denne tekst. Jo flere informationer vi får med om dem, jo bedre i forhold til indekseringen. Kig dog først i kildelisten om det du vil søge på allerede forfindes. Jeg skal bruge din mail, så jeg kan kontakte dig, hvis jeg har yderligere spørgsmål til det du indsender. Tak for din hjælp.
Redigeret tekst (Transcript)
Gårdejer af Bolleskov, Asaa. Født i her i sognet d. 21 November 1922, som søn af Peter Nielsen og Johanne Marie Kathrine, født Jensen. Svend Aage Nielsen blev gift med Karla Krista Molbæk. født Vick. Hun er født i her i sognet d. 17 Februar 1928, som datter af Silius Thomsen Vick og Marie Kirstine, født Molbæk. I ægteskabet er der 1 barn:

Arne Christian - 21 April 1949.

Svend Aage Nielsen købte i 1952 gården af Thomas Thomsen, der havde ejet den i 27 år. Arealet er på 19 tønder land og har en normal dyrebesætning Stuehuset er opført for ca. 70 år siden, men blev i 1952 moderniseret og pålagt fast tag. Stalden og laden er deslige ca. 70 år gamle. Før overtagelsen af denne ejendom ejede Svend Aage Nielsen en ejendom på 7 tønder land i Dronninglund sogn i 5 år. Denne ejendom ejes nu af Peter Vejrum.
Vælg en fane
Brug de 2 faner til at vælge de forskellige informationer, som der er indtastet for denne person. Når der rettes i en person, kan du se den nyeste opdatering, som placeret i bunden under notater.

Hovedperson Relation til hovedperson Type Åben kilde
Svend Aage Nielsen Ham selv Fødsel Sall Data
Karla Krista Molbæk Vick Ægtefælle Fødsel Sall Data
Karla Krista Molbæk Vick Ægtefælle Slægtstræ Molbek Web Site

Svend Nielsen står som Svend Aage Nielsen i Aså kirkebog. Se kilde.

Moderen står som Johanne Marie Kathrine Jensen ved hans fødsel og ikke Hanne.

Hustruen Carla Vicks står som Karla Krista Molbæk Vick og ikke Vicks. Se kilde.

Svigerforældrene står som Silius Thomsen Vick og Marie Kirstine Molbæk.

Et slægtstræ på Myheritage har slægtsforsket omkring hustruen Krista. Både faderen og moderens er forsket. Der er indtastet kilde direkte til træet. Se kilde.

Molbæk ses stavet forskelligt. Molbaek, Molbek, Molbæk.

Sønnen Arne Christian Nielsen står ikke forventeligt i Aså eller Dronninglund KB. Der søges stadig.