Statistik lige nu
Godkendte links: 410
Kategorier: 48
Låste links: 0
Info
Hvis dette ikon vises, er linket låst på grund af fejlmelding. Vi låser i første omgang links der bliver anmeldt til ikke at virke, under en fejlsøgning. Her efter slettes det helt, hvis det ikke kan redigeres.
Tv, serie og produktion (Antal links i denne kategori: 2)

BBC - Who do think you are - [TOPLINK] - [Info]

Oversigt over BBCs prisbelønnede serie om slægtsforskning og historiefortælling.

Tilføjet: 16-10-2019 15:13:01 | Hits: 607 | Fejlmeld
Bliv klogere
"Almindeligvis bruges begrebet tv-serie om forskellige fiktionsgenrer som dramaserier, sæbeoperaer, sitcoms eller mini-serier, men serieformen er generelt meget udbredt inden for tv-mediet. Serieformatet benyttes således også til mange faktaprogrammer, nyhedsudsendelser, talkshows etc., omend disse genrer i daglig tale normalt ikke betegnes som tv-serier. "

BBC - Who do think you are

Oversigt over BBCs prisbelønnede serie om slægtsforskning og historiefortælling.

Tilføjet: 16-10-2019 15:13:01 | Hits: 607 | Fejlmeld

Forsvundne arvinger

Hvem drømmer ikke om en ukendt rig onkel fra Amerika, som de en dag skal arve ?. For nogen bliver det virkelighed. Se med i de forsvundne arvinger, når Mette Frisk og arkivar Adam Jon Kronegh dykker ned i jagten på de forsvundne arvinger. På DR TV.

Tilføjet: 11-04-2021 21:10:30 | Hits: 240 | Fejlmeld
X

Toplink

Toplink er det link, der har flest hits i den kategori linket ligger i. Det er styret af hits, som bliver genereret hver dag. Det samlede antal hits er det antal, linket har opnået siden det blev godkendt på anelinks.dk.