Hovedkategori -> Underkategori:
Frikirker
Antal links: 3
Bedst i denne kategori

Holstebro Pinsekirke (184)

Bliv klogere;

En frikirke er en kirke, der er økonomisk uafhængig af staten og Folkekirken. Medlemmerne af en frikirke bidrager direkte til at opretholde kirken økonomisk, og hjælper via frivilligt arbejde. De fleste frikirker har intet fast kontingent. Der er ca. 300 frikirker i Danmark – store og små, ’gammeldanske’ og nydanske.

Annonce

Frikirker er en underkategori til hovedkategorien Kirker. Den skal samle de frikirker der findes i Danmark, så du hurtigt og nemt kan finde det du søger. Det kan være nogle i din slægt har valgt denne type trosretning, og at du af kirken kan få flere oplysninger. Kirkerne er som regel drevet og selvfinanceret uden om folkekirken.

51 hits
Tilmeldt: 04-04-2024
Antal rating: 0
Antal søgeord: 4
Antal backlinks: 1

Aarhus Bykirke

Aarhus Bykirke er en menighed fuld af liv. Det gælder om søndagen, når vi samles til gudstjeneste i hjertet af Aarhus, og det gælder i løbet af ugen, når vi mødes i mindre fællesskaber rundt om i private hjem eller i kirkens lokaler. Læs mere om os her på siden – eller mød os til gudstjeneste en søndag. Vi glæder os til at hilse på dig!

Søgeord: århus frikirke bykirke tro
134 hits
Tilmeldt: 03-02-2024
Antal rating: 0
Antal søgeord: 5
Antal backlinks: 0

Alive Kirken - Hillerød

Vi er en frikirke med et moderne og nutidigt udtryk, der ønsker at være en kirke for byen og alle, der er i den. Vi brænder for at se mennesker kende Jesus og leve i en tæt relation med ham.

Søgeord: frikirke hillerrød kirke tro regilion
184 hits
Tilmeldt: 26-08-2023
Rettet: 26-08-2023
Antal rating: 0
Antal søgeord: 4
Antal backlinks: 0

Holstebro Pinsekirke

Holstebro Pinsekirke en evangelisk frikirke midt i Holstebro. Vores kirkesal og Café Across ligger skråt overfor banegården på Allégade 1 og 2. Vi holder gudstjenester hver søndag, og i ugens løb er der forskellige aktiviteter for børn og teenagere. Vi har børne- og juniorkirke under prædikenen. Kirken er et mangfoldigt fællesskab både i alder og kulturer. Nogen er vokset op med troen, mens først som unge eller voksne er begyndt at interessere sig for tro. Heldigvis har vi forskellige historier, personligheder og preferencer, når det kommer til tro og spiritualitet. Det afspejler meget godt vores vision: Sammen om at erfare Guds kærlighed og udforske meningen med live

Søgeord: frikirke holstebro kirke jylland