Om Anelinks.dk m.m

Annoncer
Formål og idé med Anelinks.dk
Anelinks.dk er et privat initiativ der er ejet, kodet og redigeret af John Johansen.

Anelinks.dk er et gratis online digital linkkatalog, som du altid har ved hånden, når du vil finde links der handler om slægtsforskning og historie m.m. Siden er online 24/7 og du kan selv være med til at udbygge kataloget via "Tilføj nyt link" ude i menuen. Siden er opbygget som et hiraki af kategorier, der indeholder særskilte links, som er nem at tilgå fra forsiden. Gennem søgemaskinen kan du hurtig finde det du søger i alle kategorierne ud fra titel, url, beskrivelse samt søgeordene, hvis de er aktive.

Jeg slægtsforsker selv min egen familie og har gjort det i over 10 år. Jeg fik ideen til anelinks.dk, da jeg synes der manglede et sted hvor alle links omkring denne hobby blev samlet i. De links der allerede findes på nettet, ligger ofte spredt ud på mange forskellige sider og skaber et rigtig dårligt overblik. Det skal anelinks.dk gerne råde bod på. Vi er rigtig godt på vej, med 1766 aktive godkendte links i 80 kategorier til dato.

Spred gerne budskabet om denne side på de sociale medier, i mails, eller under links på din egen side, hvis du ejer sådan en.

Har du noget på hjertet, så er du meget velkommen til at sende en besked på min mail - post @ anelinks.dk - eller via formularen. Jeg vil svare tilbage så hurtig som muligt.

Anelinks.dk besøges hver måned af ca 9000-10.000 og er stigende
Der foretages i gennemsnit mere end 3000-4000 søgninger daglig
Siden har indekseret over 1700 forskellige links til dato
Støt projektet
Du kan støtte Anelinks.dk og projektet på flere måder:

1. Bliv sponsor og få reklame på anelinks.dk for din egen side, firma, forening, lokalarkiv eller eget projekt. Kontakt mig gerne for mere info via beskedboksen
2. Valgfrit støttebeløb til MobilePay via MobilBox nummer 6749KB
3. Tryk og besøg de annoncer der popper op forskellige steder på siden, da de giver siden kredit

Tak for din støtte. Den er værdsat.
Forbehold og oppetid
Disclaimer;

Som portal, samler man masser af info et sted. På Anelinks.dk gøres der det allerbedste for at skabe et katalog der er så fejlfrit som det overhovedet er muligt. Der checkes dagligt på alle url automatisk, der rettes jævnligt enten ved at jer brugere anmelder det eller at jeg selv gennemgår en kategori.

Der har siden starten været en gennemsnitlig oppetid på 98,1 % af de links der er indekseret på siden, og det må siges at være godkendt, at vi har en fejlmargin på under 2 %. Konklusionen er at de foranstaltninger der skal gøre siden til en god portal, virker. Uanset, så skal det også noteres, at det er helt umuligt at du ikke vil støde ind i et eller andet link der ikke virker i ny og næ, men muligheder for at vi kan holde det nede er god, og den videre udvikling med at opretholde et fejlfrit katalog fortsætter for dig og din hobby.