Søgning

Søg blandt anelinks.dks mange forskellige links. Dine søgninger på links i kataloget, vil blive vist her. Søgningen er phonisk, hvilket betyder at søgerobotten vil finde det der er nærmest og mest vellydende. Nogle søgninger kan være begrænset, hvis antallet af samme søgningsord er stor. De søgeord der rammer din søgning, vil være highlightet med gul skrift. Af hensyn til hvor længe det tager at hente søgeordene frem, er der sat en grænse på max 100 resultater pr. søgte ord.
Søgeresultat:
11 resultater for christensen
Aarhus Byhistoriske Fond (102) -

Tilmeldt: 18-12-2023 15:09:07

Aarhus Byhistoriske Fond blev etableret i 2001 og er en fortsættelse af det gamle Aarhus Byhistoriske Udvalg, der blev oprettet allerede i 1956. Fondens formål er at formidle byens historie i bredeste forstand. Det sker bl.a. gennem udsendelse af en række publikationer omhandlende mange forskellige aspekter af byens historie. Fonden administreres af stadsarkivar Søren Bitsch Christensen.

Søgeord: byhistorie fond bøger udgivelser historie

Kategori: Hovedkategori: Byliv, vandring og historier

Forbrydelsens ansigt (304) -

Tilmeldt: 09-02-2023 13:45:28

I Forbrydelsens ansigt møder vi en række barske og ofte rørende og rystende menneskeskæbner, som på forbryderbilleder er fastholdt i en brøkdel af et sekund. Fotografierne stammer fra forbryderalbums fra perioden 1850-1920, da det danske politi begyndte at anvende tvangsfotografering af lovovertrædere.

Søgeord: forbrydelse ansigt bog kriminal historie

Kategori: Hovedkategori: Bøger

Martin Iversen Christensen - Slægtsbøger (74) -

Tilmeldt: 12-02-2024 00:27:43

Er man interesseret i den sønderjyske bondeslægt og fortællinger herfra, sammen med andre godt slægtshistorier, så er Martin Iversen Christensens bøger måske noget for dig.

Søgeord: bøger slægtsbøger slægtforskning bondeberetninger sønderjylland

Kategori: Hovedkategori: Bøger

Niels Winther Christensens Hjemmeside (174) -

Tilmeldt: 23-06-2023 21:44:45

Formålet med denne side er først og fremmest at pleje min store interesse for slægtsforskning og lokalhistorie, jeg er født i 1947 i Østerby på Fejø, hvorfra min mors slægt stammer. Da jeg i sin tid gik i gang med at forske i min mors aner blev jeg hurtigt klar over, at har man aner tilbage til Fejø er der stor sandsynlighed for at disse aner, ville fører tilbage til andre forfædre fra de andre øer i Smålandshavet, nemlig Skalø, Femø, Lillø, Askø, Vejrø og Rågø.

Søgeord: privat niels fejø slægt østerby

Kategori: Hovedkategori: Private slægtstræer og hjemmesider

Ole Plannthin - Slægtsforskning (228) -

Tilmeldt: 19-04-2023 13:07:54

Jeg har i min slægtsforskning taget udgangspunkt i mine børn Morten Plannthin og Mikkel Plannthin, der således er probanter i mine slægtsoversigter. Jeg har fulgt deres aner i de 4 grene svarende til deres bedsteforældre. Oversigter for de første generationer fremgår af anerlister i forhold til min kone Lis Garde Christensen og mig selv Ole Thyge Plannthin.

Søgeord: ole plannthin privat slægt privat

Kategori: Hovedkategori: Private slægtstræer og hjemmesider

Skatt Christensen - Begravelsesforretning (53) -

Tilmeldt: 27-02-2024 10:52:46

Som Aalborgs ældste begravelsesforretning har Skatt Christensen altid været et symbol på omsorg og professionalisme gennem generationer. Med rødder dybt forankret i tradition og respekt, har vi gennem årene bistået utallige familier med at ære deres kæres minde. Vores lange historie afspejler en dedikation til både tradition og nytænkning, hvilket har etableret os som et betroet navn i lokalsamfundet.

Søgeord: skatt aalborg bedemand begravelse afdøde

Kategori: Hovedkategori: Begravelsesforretninger

Slægten Fra Vindeby (159) -

Tilmeldt: 01-09-2023 23:08:36

Slægten Fra Vindeby - Martin Iversen Christensen. Den første del af historien om min mormor, Inger Rasmussens slægt tager sit udgangspunkt i Vindeby på Tåsinge, hvor hun boede det meste af sit liv, og hvor begge hendes forældre stammede fra. I denne del er fokus på hendes aner på Tåsinge og Langeland samt i Jylland og Tyskland. Denne del af hendes forfædre var hovedsageligt bønder og husmænd mens en gren stammede fra en jysk provst og en herresfogedslægt fra Thyholm, og en anden gren kan spores tilbage til Tyskland. Bind 4 i serien handler om Ingers mors mødrende slægt, som kan spores tilbage til 1100-tallet.

Søgeord: bog bøger langeland vindeby christensen

Kategori: Hovedkategori: Bøger

Slægten Spangsberg (390) -

Tilmeldt: 30-09-2022 00:27:56

Slægten Spangsberg er efterkommer af Hans Christensen Spangsberg 1667-1737 fra Jerne ved Esbjerg. Jeg har registreret 37245 personer fordelt på 12092 familier. Ved hjælp af ovenståde register kan du se alle personerne og under menupunktet Søg kan der søges i hele databasen.

Søgeord: spangsberg privat slægtstræ jerne esbjerg

Kategori: Hovedkategori: Private slægtstræer og hjemmesider

Styr på rødderne? - introduktion til slægtsforskning (157) -

Tilmeldt: 05-10-2023 13:51:15

Lærebog i slægtsforskning der bl.a. introducerer den grundlæggende systematik og hvordan man laver sin egen anetavle, samt oplyser om indsamlingen af data fra biblioteker, arkiver, museer og internettet.

Søgeord: tommy christensen introduktion slægtforskning bøger

Kategori: Hovedkategori: Bøger

Væversteds slægtsbog (210) -

Tilmeldt: 10-08-2023 14:09:38

Familierne Væversted fra Vendsyssel, Jørgensen fra Everdrup, Tora Christensen fra Læsø, Nielsen fra Kibsgaard og st. Rævdal, samt Guldager Hermansen, fra Agersted og Dronninglund. Med grene af familier i Florida, Wasington DC, Utah og Pocatello, Idaho. Denne slægtsbog med over 3300 personer vedligeholdes af Flemming Væversted Jørgensen og er placeret på mit eget domæne www.vaeversted.com. E-Mail til Slaegt@Vaeversted.com

Søgeord: væversted jørgen privat

Kategori: Hovedkategori: Private slægtstræer og hjemmesider

​Poul-Erik Christensen's slægt og aner (239) -

Tilmeldt: 03-09-2023 19:16:40

Disse sider handler om min slægt. Jeg har set i kirkebøger og folketællinger. Jeg håber andre også kan have glæde af disse sider.

Søgeord: poul erik christensen horsens fåborg

Kategori: Hovedkategori: Private slægtstræer og hjemmesider