Søgning

Søg blandt anelinks.dks mange forskellige links. Dine søgninger på links i kataloget, vil blive vist her. Søgningen er phonisk, hvilket betyder at søgerobotten vil finde det der er nærmest og mest vellydende. Nogle søgninger kan være begrænset, hvis antallet af samme søgningsord er stor. De søgeord der rammer din søgning, vil være highlightet med gul skrift. Af hensyn til hvor længe det tager at hente søgeordene frem, er der sat en grænse på max 100 resultater pr. søgte ord.
4 resultater for hornslet
Hornslet Kirke (505) -

Tilmeldt: 16-07-2023 16:17:38

Hornslet Kirke, Hornslet Sogn, Øster Lisbjerg Herred i det tidligere Randers Amt. Kirken i Hornslet kan med rette kaldes for en af de mærkværdigste landsbykirker i Danmark.

Søgeord: kirke hornslet randers kirker sogn

Kategori: Hovedkategori: Kirker, sogne og kirkegårde

Rosenholm Egnsarkiv (233) -

Tilmeldt: 02-10-2023 09:57:48

Rosenholm Egnsarkiv er indrettet i det tidligere Ting- og Arresthus midt i Hornslet, sammen med Syddjurs Bibliotek. Rosenholm Egnsarkiv er et moderne arkiv, hvor der ud over de historiske arkivalier og billedarkiv m.v. også er slægtsforskning med mere end 90.000 navne samt et stort elektronisk arkiv, med billeder og andre arkivalier.

Søgeord: rosenholm lokalarkiv arkiv djursland egnsarkiv

Kategori: Hovedkategori: Lokal og egnsarkiver i Danmark

Rosenholm Slot & slægten Rosenkrantz (82) -

Tilmeldt: 20-04-2024 20:57:07

Rosenholm Slot er en herregård på Djursland lidt nord for Hornslet, 25 km nordøst for Aarhus. Hovedbygningen regnes blandt de prægtigste og mest maleriske danske herregårde. Siden grundlæggelsen i 1559 har Rosenholm været i adelsslægten Rosenkrantz' besiddelse, og herregården er Danmarks ældste slægtsgård.

Søgeord: rosenholm slot rosenkrantz adel hornslet

Kategori: Underkategori: Slotte

Thorsager, Bregnet og Feldballe Kirker. (34) -

Tilmeldt: 05-05-2024 14:05:32

Thorsager Kirke ligger 13 km Ø for Hornslet i Thorsager Sogn, Øster Lisbjerg Herred i det tidligere Randers Amt. Kirken er Jyllands eneste rundkirke. Den ligger på en stejl bakke og dominerer helt landsbyen Thorsager.

Søgeord: thorsager bregne sogn feldballe kirker

Kategori: Hovedkategori: Kirker, sogne og kirkegårde