Søgning

Søg blandt anelinks.dks mange forskellige links. Dine søgninger på links i kataloget, vil blive vist her. Søgningen er phonisk, hvilket betyder at søgerobotten vil finde det der er nærmest og mest vellydende. Nogle søgninger kan være begrænset, hvis antallet af samme søgningsord er stor. De søgeord der rammer din søgning, vil være highlightet med gul skrift. Af hensyn til hvor længe det tager at hente søgeordene frem, er der sat en grænse på max 100 resultater pr. søgte ord.
Alle søgeord
Prøv også den nye funktion, som viser samtlige søgeord fra alle links på 1 engang.

Tryk her
4 resultater for laursen
Laursennetgen.dk (296) -

Tilmeldt: 23-09-2023 12:18:39

Jeg har arbejdet med genealogi i ca. to år, og har efterhånden fået samlet en del, derfor udgiver jeg denne side, så resultatet af mit arbejde også kan komme andre til gode. Mine aner på min fars side er dels kartoffeltyskerne, med Sebastian Winkler i spidsen på den ene side. På den anden side er det Sejerslægten fra Borum. På min mors side er det fæstebønderne Solgaard og endnu længere tilbage er det møllere fra det østjyske område omkring Randlev og Odder, med bl.a. Jørgen Skæg fra møllen af samme navn ved Rathlausdal, på den ene side. På den anden side er det husmænd, håndværkere og fæstebønder fra Mallingområdet.

Kategori: Hovedkategori: Private slægtstræer og hjemmesider

På sporet af BorgSlægten (343) -

Tilmeldt: 22-01-2023 18:05:38

På sporet af BorgSlægten. Her har jeg forsøgt at samle et overblik over min BorgSlægt. Til min slægt hører ligeledes “slægtsnavnene” Borg, Thuesen, Kjærgaard, Dahlgaard, Espersen, Lausen, Laursen og Jensen.

Kategori: Hovedkategori: Private slægtstræer og hjemmesider

Slægten - En stamme med forgreninger (331) -

Tilmeldt: 25-03-2023 16:23:08

Denne slægtsside består af en database med mere end 11.500 personer. Zenitas slægt består af familierne Lund (Viborg amt), Albertsen (Viborg amt), Laursen (Ringkøbing amt) og Jespersen (Ringkøbing amt). Christians slægt knytter sig til familierne Jessen (Vejle amt), Kofoed (Bornholm), Jørgensen (Ringkøbing amt) og Kjeldsen (Ribe amt - med forgreninger til Tyskland og Norge). Og ikke at forglemme forgreninger til USA.

Kategori: Hovedkategori: Private slægtstræer og hjemmesider

Slægtskrøniken (221) -

Tilmeldt: 13-12-2023 13:33:43

I 1980erne begyndte jeg at samle dette arbejde i små historier til familien. I slutningen af 1990erne gennemskrev jeg historierne og lagde dem på det internettet under titlen Slægtskrøniken. I starten af det nye årtusinde blev hjemmesiden simhome.dk oprettet, som siden da har indeholdt historierne. Jeg hedder Simon Steenfeldt Laursen og har siden jeg var ganske ung arbejdet med min slægt. Jeg er gift med Anne Barret Bitsch, hvis slægt i vores børn kædes sammen med min. Dermed blev arbejdet med slægten udviddet til a være vores fælles slægt.

Kategori: Hovedkategori: Private slægtstræer og hjemmesider