Søgning

Søg blandt anelinks.dks mange forskellige links. Dine søgninger på links i kataloget, vil blive vist her. Søgningen er phonisk, hvilket betyder at søgerobotten vil finde det der er nærmest og mest vellydende. Nogle søgninger kan være begrænset, hvis antallet af samme søgningsord er stor. De søgeord der rammer din søgning, vil være highlightet med gul skrift. Af hensyn til hvor længe det tager at hente søgeordene frem, er der sat en grænse på max 100 resultater pr. søgte ord.
Alle søgeord
Prøv også den nye funktion, som viser samtlige søgeord fra alle links på 1 engang.

Tryk her
3 resultater for mona
Himmelveje - i de snørede fødders land (177) -

Tilmeldt: 31-05-2024 10:56:28

I Himmelveje følger vi i Kirstine Pallesens eventyrlige fodspor jorden rundt, lige fra den første udrejse gennem Suezkanalen og den Transsibiriske Jernbane, til den sidste hjemrejse mange år senere, som gik over Stillehavet og videre gennem Panamakanalen. Lige efter bokseoprøret og under det firetusinde år gamle kejserdømmes fald, boede og arbejdede hun i en årrække blandt de kinesiske kvinder og børn. På utallige rejser til Manchuriet, oplevede hun den gruopvækkende tid med overtro, kvindeundertrykkelse, snørede fødder og værst af alt, måden hvorpå man forsøgte at skaffe sig af med nyfødte pigebørn. En spændende, uhyggelig, men også helt vidunderlig beretning om en modig og hjertevarm kvinde, der turde bryde med datidens konventionelle traditioner og følge sit "kald". - At rejse ud for at bringe kristendom og kærlighed til Manchuriets forsømte kvindeverden.

Tilhører: Bøger

Holm Lokalhistorisk Arkiv (476) -

Tilmeldt: 12-11-2022 19:16:54

Holm lokalhistoriske arkiv er beliggende i de tidligere lokaler der husede Holm skole. Møllegade 60, Holm, 6430 Nordborg.

Tilhører: Lokal og egnsarkiver i Danmark

Kongerækken (757) -

Tilmeldt: 20-07-2021 12:44:22

Fra Gorm den Gamle til vor tids Dronning Margrethe II

Tilhører: Historie og baggrundsstof