Søgning

Søg blandt anelinks.dks mange forskellige links. Dine søgninger på links i kataloget, vil blive vist her. Søgningen er phonisk, hvilket betyder at søgerobotten vil finde det der er nærmest og mest vellydende. Nogle søgninger kan være begrænset, hvis antallet af samme søgningsord er stor. De søgeord der rammer din søgning, vil være highlightet med gul skrift. Af hensyn til hvor længe det tager at hente søgeordene frem, er der sat en grænse på max 100 resultater pr. søgte ord.
59 resultater for tro
Den Arnamagnæanske Samling - Håndskrift (484) -

Tilmeldt: 18-06-2022 23:18:18

Hvad er et håndskrift ?. På denne side kan man få et indtryk af hvordan forskellige håndskrifter ser ud ved at bladre i 'bladrebøgerne'. Tidslinjen giver en introduktion til den middelalderlige bogkultur og skriftens kronologisk udvikling fra Europa til Norden. Desuden kan du under 'fagudtryk' orientere dig i de termer der bruges i studiet af håndskrifter.

Søgeord: håndskrift tydning undervisning oplysning bøger

Kategori: Hovedkategori: Sprog, skrift og udtale

Aarhus Bykirke (51) -

Tilmeldt: 04-04-2024 15:53:57

Aarhus Bykirke er en menighed fuld af liv. Det gælder om søndagen, når vi samles til gudstjeneste i hjertet af Aarhus, og det gælder i løbet af ugen, når vi mødes i mindre fællesskaber rundt om i private hjem eller i kirkens lokaler. Læs mere om os her på siden – eller mød os til gudstjeneste en søndag. Vi glæder os til at hilse på dig!

Søgeord: århus frikirke bykirke tro

Kategori: Underkategori: Frikirker

Aarhus Domkirke (Sct. Clemens Kirke) (403) -

Tilmeldt: 21-11-2023 09:40:37

Aarhus Domkirke (Sct. Clemens Kirke) beliggende ved Store Torv og Bispetorv i Aarhus Centrum, er hovedkirke i Aarhus Stift. Kirken har omkring 1200 siddepladser, og bygningen, der er den længste og højeste kirkebygning i Danmark, er 93 meter lang. Tårnet er 96 meter højt, og det er dermed et af de højeste tårne i Danmark.

Søgeord: århus aarhus domkirke kirke tro

Kategori: Hovedkategori: Kirker, sogne og kirkegårde

Adntro.com - Dna tests (53) -

Tilmeldt: 12-04-2024 15:07:57

Omfattende siden med dna test, taget ud fra flere forskellige parametre. Kan uploades og deles på andre sider, såsom Myheritage og Ancestry.

Søgeord: adnto dna test

Kategori: Hovedkategori: DNA test, arvemasse og videncenter

Alive Kirken - Hillerød (134) -

Tilmeldt: 03-02-2024 12:19:34

Vi er en frikirke med et moderne og nutidigt udtryk, der ønsker at være en kirke for byen og alle, der er i den. Vi brænder for at se mennesker kende Jesus og leve i en tæt relation med ham.

Søgeord: frikirke hillerrød kirke tro regilion

Kategori: Underkategori: Frikirker

Assing Kirke og Sogn (25) -

Tilmeldt: 12-05-2024 20:06:08

Assing Sogn er et sogn i Herning Søndre Provsti. I 1800-tallet var Assing Sogn anneks til Sønder Felding Sogn. Begge sogne hørte til Hammerum Herred i Ringkøbing Amt. Sønder Felding-Assing sognekommune blev senere delt, så hvert sogn dannede sin egen sognekommune.

Søgeord: assing sogn kirke kirkegård tro

Kategori: Hovedkategori: Kirker, sogne og kirkegårde

Bandicam (470) -

Tilmeldt: 18-08-2023 23:08:00

Bandicam er en brugervenlig gratis skærmoptagelsessoftware, der giver dig mulighed for at fange alt, hvad du vil have på din pc-skærm. Kan være god at have, hvis du gerne vil lave en intro til dit slægtstræ. Kun til windows computere.

Søgeord: recorder pc skærm skærmoptager software

Kategori: Hovedkategori: Software - PC & Mac

Barfod-Barfoed Slægten (372) -

Tilmeldt: 08-10-2022 08:45:26

Dette er Barfod-Barfoed Slægten bragt på nettet. Vi mangler endnu at kontrollere indtastningen fuldstændigt, så kommentarer og tilføjelser er meget velkomne. Vi har også skannet en del billeder ind, og mangler især billeder af de nulevende generationer. Vi vil meget gerne have billeder fra din familie. Hvis du i øvrigt har spørgsmål eller kommentarer til indholdet, må du endelig kontakte os. Vi glæder os til at høre fra dig.

Søgeord: barfod barfoed privat træ betty

Kategori: Hovedkategori: Private slægtstræer og hjemmesider

BBC - Who do think you are (1255) -

Tilmeldt: 16-10-2019 15:13:01

Hvem tror du du er er en britisk dokumentarserie om slægtsforskning, der har været vist på BBC siden 2004, hvor kendte deltagere sporer deres familiehistorie. Den er lavet af produktionsselskabet Wall to Wall. Programmet har jævnligt tiltrukket et publikum på mere end 6 millioner seere.

Søgeord: bbc serie underholdning tv slægt

Kategori: Hovedkategori: Tv og serier

Beskyt de værdige fattige (97) -

Tilmeldt: 28-12-2023 17:50:12

I 1700- og 1800-tallet vrimlede det med fattige i København. Beskyt de værdige fattige! viser, hvordan synet på og behandlingen af disse fattige var i perioden 1770-1874. Bogen undersøger forholdet mellem privat velgørenhed, filantropi og det offentlige fattigvæsen.

Søgeord: fattigvæsen bøger læsestof fattige københavn

Kategori: Hovedkategori: Bøger

Bjerringbro Kirke og Kirkegård (125) -

Tilmeldt: 08-03-2024 22:00:56

Bjerringbro Kirke er en kirke i Bjerringbro Sogn. Anlæggelsen af Langå-Struerbanen i 1863 skabte grundlaget for Bjerringsbros opståen. Behovet for en kirke i byen voksede sammen med byens indbyggertal. Hidtil havde byens borger været delt på hele tre sogne, Hjermind, Bjerring og Gullev.

Søgeord: kirkegård midtjylland bjerringbro kirke tro

Kategori: Hovedkategori: Kirker, sogne og kirkegårde

Brahetrolleborg Sogns Folkemindesamling (358) -

Tilmeldt: 01-01-2023 01:09:44

Denne side er for Brahetrolleborg sogn. Alle med interesse i eller gode historier fra sognet er velkomne. Brahetrolleborg Sogns Folkemindesamling vil meget gerne have fotos fra tiden før og nu – har du et foto men mangler historien, så prøv alligevel.

Søgeord: brahetrolleborg arkiv mindersamling

Kategori: Hovedkategori: Byliv, vandring og historier

Bramming Byhistoriske Arkiv (117) -

Tilmeldt: 31-01-2024 11:35:22

Bramming Byhistoriske Arkiv er Brammings skatkammer af historisk viden. Her kan du udforske oplysninger om ældgamle bygninger, begivenheder og bemærkelsesværdige personer. Vores dedikerede frivillige arkivmedarbejdere står klar til at hjælpe dig med at indhente de oplysninger, du søger. Hvis du besidder materiale, som du tror kunne være af interesse for fremtidige generationer, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi vil meget gerne drøfte det med dig og kan endda tilbyde at kopiere materialet, så du stadig kan beholde det i din besiddelse. Arkivet er åbnet alle tirsdage fra kl. 13.00 – 15.00. (undtaget juli og december måned, hvor vi holder ferie).

Søgeord: bramming lokalarkiv byhistorie arkiv database

Kategori: Hovedkategori: Lokal og egnsarkiver i Danmark

Bureau of Land Management (BLM) (229) -

Tilmeldt: 12-06-2023 10:38:41

Velkommen til Bureau of Land Management (BLM), General Land Office (GLO) Records Automation hjemmeside. Vi giver live adgang til føderale landoptegnelser for de offentlige jordstater, herunder billedadgang til mere end fem millioner føderale jordbesiddelser udstedt mellem 1788 og nutiden. Vi har også billeder af undersøgelsesplader og feltnoter, jordstatusposter og kontroldokumentindeksposter. På grund af organisering af dokumenter i GLO-samlingen gør dette websted i øjeblikket ikke indeholde alle føderale titeloptegnelser, der er udstedt for de offentlige landstater.

Søgeord: land opmåling usa amerika ejendomsret

Kategori: Hovedkategori: Slægtsforskning - USA

Centraal Bureau voor Genealogie (19) -

Tilmeldt: 14-05-2024 10:32:50

Centraal Bureau voor Genealogie er det nationale dokumentationscentrum for genealogi. Sidne er på Hollandsk, men der findes en engelsk introduktionsside og søgefunktion, som gør brugen let trods eventuelle sproglige vanskeligheder. Her kan bla. findes en liste over professionelle genealoger, der kan udføre kontraktforskning

Søgeord: holland søgning hjælp viden forum

Kategori: Hovedkategori: Slægtsforskning - Europa

Den Danske Kirke i Vancouver (400) -

Tilmeldt: 11-01-2023 11:44:26

Vores tro er bred og folkelig indenfor lutheranske rammer. Derfor har vi gennem Danske Sømands- og Udlandskirker tilknyttet os Folkekirken i Danmark.

Søgeord: kirke dansk udlandskirke canada vancouver

Kategori: Hovedkategori: Slægtsforskning - Canada

Den Katolske Kirke i Danmark (142) -

Tilmeldt: 21-11-2023 09:35:55

Den Katolske Kirke i Danmark er den romerskkatolske kirkes organisation for Danmark. Den dækker hele Danmarks område, og er en sammenslutning af lokale katolske samfund, i alt 45 sogne, der er samlet under en enkelt biskops jurisdiktion.

Søgeord: katolsk kirke danmark tro religion

Kategori: Hovedkategori: Kirker, sogne og kirkegårde

Den Reformerte Menighed i Fredericia (433) -

Tilmeldt: 18-01-2023 14:07:56

Den Reformerte Menighed i Fredericia er blandt landets ældste statsanerkendte trossamfund. De bosatte sig i Fredericia i et lille hjørne af byen, fordi det var der de fik tilbudt jord og huse. I dag er medlemmerne spredt over hele byen og en del bor rundt i landet. Menigheden består i dag dels af medlemmer med de gamle slægtsnavne, og dels af medlemmer uden slægtshistorisk tilknytning. De har tilsluttet sig af interesse for den reformerte tro og det tætte fællesskab, som en lille menighed kan tilbyde.

Søgeord: fredericia reformerte kirke

Kategori: Hovedkategori: Kirker, sogne og kirkegårde

DNA og slægtsforskning for begyndere (408) -

Tilmeldt: 23-11-2022 11:05:56

Denne bog henvender sig til begynderen, der arbejder med DNA i sin slægtsforskning for første gang, og som gerne vil have en introduktion til emnet og nogle fif til, hvordan man kan komme i gang, og se hvad DNA-resultatet kan bruges til. En DNA-undersøgelse er en spændende og inspirerende rejse tilbage i tiden, en rejse gennem ens egen krop.

Søgeord: michael dupont bog dna arvemasse

Kategori: Hovedkategori: Bøger

Fixthephoto.com (301) -

Tilmeldt: 23-03-2023 14:28:38

Fixthephoto er det mest betroede bureau inden for online billedretouchering siden 2003. Du skal blot uploade billeder, skrive dine krav, og vi tager os af resten.

Søgeord: gendan billede ødelagt foto optimering

Kategori: Hovedkategori: Billederedigering og programmer

Flemming Dalhauge, slægtsforsker (326) -

Tilmeldt: 02-05-2023 12:19:56

Slægtsforsker Flemming Dalhauge fortæller om hvordan man bedriver slægtsforskning anno 2014, og kommer med gode historier fra sin egen og hustruens slægtsforskning.

Søgeord: kanal 1 flemming dalhauge video introduktion

Kategori: Hovedkategori: Tv og serier

Forfatter - Simon Jacobsen (303) -

Tilmeldt: 24-02-2023 23:05:42

Simon Jacobsen er født og vokset på den egn, som er udgangspunkt for hans forfatterskab. Fødegården Mellemgaard syd for Løkken, lå ikke langt fra Vesterhavet. Hjemmet var præget af troen på Gud og Simons mor introducerede ham til slægtsforskning. Forfatterens første bog fra 2011 “Guds gave til dig”, blev en bestseller. Siden da har forfatterskabet udviklet sig.

Søgeord: simon vesterhavet løkken foredrag forfatter

Kategori: Hovedkategori: Foredrag og booking

Fra fattiglemmer til konger ... (100) -

Tilmeldt: 06-02-2024 08:15:52

I marts 2016 lagde Svend Jacobsen og jeg en efterslægtstavle på nettet for herredsfoged Troels Winther på Astrupgård i Sønderjylland, der levede for over 500 år siden (www.troelswinther.dk). Troels Winther er stamfar til en uhyre omfattende slægt, der må betegnes som Danmarks største sammenhængende slægt. TW-efterslægtstavlen indeholder p.t. mere end 80.000 personer, hvoraf ca. 50.000 er egentlige efterkommere efter Troels Winther, mens resten er ægtefæller til efterkommerne og forældre til ægtefællerne.

Søgeord: troels winther sønderjylland slægter stamtræ

Kategori: Hovedkategori: Private slægtstræer og hjemmesider

Gå på rov i dit familietræ (172) -

Tilmeldt: 30-09-2023 00:52:06

Gå på rov i dit familietræ – Bliv familiens historiefortæller er første bind i slægtsforsknings-serien Glemte Danskere. Bogen er skrevet af journalist Dorte Kofoed. Bogen er en introduktion til slægtsforskning med konkrete eksempler fra Dortes egen efterforskning. Bogen er dermed både en inspirations- og en opslagsbog. Den giver vejledning i DNA, arkivsøgning, slægts-rejser, analyse af gamle breve og interviews med familiemedlemmer.

Søgeord: bog bøger slægtstræ familietræ kofoed

Kategori: Hovedkategori: Bøger

GDPR: Sådan får du kontrol med dine data (416) -

Tilmeldt: 01-08-2023 14:00:16

Gennemgang af GDPR, som også er en vigtig brik i håndtering af slægtsdata. GDPR er EU's databeskyttelseslov. Loven skal give dig bedre kontrol over dine private oplysninger, men hvordan får du kontrol med dine data ?. Læs med her.

Søgeord: tænk gdpr oplysning dine data

Kategori: Hovedkategori: Lovgivning og retsinfo

Grejsdalens Begravelsesforretning (577) -

Tilmeldt: 27-06-2022 10:58:29

​Vi i Grejsdalens Begravelsesforretning, har stor erfaring i tilrettelæggelse af bisættelser og begravelser. ​Det gælder både indenfor folkekirken, ved andre trossamfund og hos personer der hverken er medlem af folkekirken eller andre trosretninger. I samarbejde med de pårørende tager vi os af enhver opgave, når der sker et dødsfald.

Søgeord: vejle grejsdalens begravelse bedemand bedemænd

Kategori: Hovedkategori: Begravelsesforretninger

Grønland nostalgi - Grønland i gamle dage (236) -

Tilmeldt: 24-06-2023 20:25:03

Denne gruppes formål er at dele fotos, filmklip, andre optagelser, artikler, erindringer og spørgsmål fra/om Grønlands fortid. Alle er velkomne i gruppen, og inviter meget gerne bekendte, som du tror har interesse i denne gruppe.

Søgeord: grønland nostalgi facebook gruppe billeder

Kategori: Hovedkategori: Facebook

Hasda - Adventisternes arkiv (234) -

Tilmeldt: 14-06-2023 14:58:21

HASDA er Adventisterne historiske arkiv. Man skal kende sin fortid for at forstå fremtiden. Hvad gjorde vore forældre, bedsteforældre eller oldeforældre i adventmenigheden? Hvorledes tænkte og handlede de? Hvordan fik de menighederne til at fungere? Ja, der er mange spørgsmål, som nogle mangler svar på. Det er det, vi bl.a. arbejder med i HASDA – for at bevare noget fortidigt, så vi kan finde vej i fremtiden.

Søgeord: adventisterne tro arkiv samling adventskirken

Kategori: Hovedkategori: Portaler og søgemaskiner

Heredis (420) -

Tilmeldt: 28-01-2023 11:33:05

Stamtræssoftware til Mac og Windows. Heredis hjælper 100.000 genealogientusiaster og fagfolk hver dag med at opdage deres forfædre og skabe imponerende slægtstræer. Fra at undersøge dokumenter til at analysere statistik, opdag mere end 200 funktioner og udfør en utrolig undersøgelse for at spore din oprindelse tilbage.

Søgeord: heredis program computer slægtsprogram

Kategori: Hovedkategori: Software - PC & Mac

Holstebro Pinsekirke (184) -

Tilmeldt: 26-08-2023 12:46:38

Holstebro Pinsekirke en evangelisk frikirke midt i Holstebro. Vores kirkesal og Café Across ligger skråt overfor banegården på Allégade 1 og 2. Vi holder gudstjenester hver søndag, og i ugens løb er der forskellige aktiviteter for børn og teenagere. Vi har børne- og juniorkirke under prædikenen. Kirken er et mangfoldigt fællesskab både i alder og kulturer. Nogen er vokset op med troen, mens først som unge eller voksne er begyndt at interessere sig for tro. Heldigvis har vi forskellige historier, personligheder og preferencer, når det kommer til tro og spiritualitet. Det afspejler meget godt vores vision: Sammen om at erfare Guds kærlighed og udforske meningen med live

Søgeord: frikirke holstebro kirke jylland

Kategori: Underkategori: Frikirker

Industri Historisk Samling Sønderborg (80) -

Tilmeldt: 20-02-2024 11:12:14

Vi ønsker at udbrede viden om byens industrihistorie fra ca. 1820 til i dag via formidling og fremvisning af historiske produkter og udstyr fra forskellige industrigrene, så som tekstil, beklædning, levnedsmidler, elektronik og andet industri. Samlingen vil ikke omhandle service, handel og håndværk.

Søgeord: industri musum byhistorie fremvisning sønderborg

Kategori: Hovedkategori: Byliv, vandring og historier

Keld Andersens slægt (225) -

Tilmeldt: 11-07-2023 12:06:37

Siden sidste opdatering for mere end 3 år siden, er min database vokset fra 5795 personer til 6647 personer. I den mellemliggende periode har jeg afsluttet indtastningen af oplysningerne om den gren, der går tilbage til mine 10 x tipoldeforældre (min farfars farmors slægt). Oplysningerne, som jeg fik via My Herritage, er tjekket med kirkebøger og andre kilder. Jeg er også begyndt at kontrollere mine oplysninger fra en ende af, rette eventuelle fejl i afskrifter fra kirkebøger og tilføje oplysninger, hvor der måtte mangle nogle. Alle personer fra indtastningsnummer 1 til og med 565 er nu tjekket. En del personer med et højere nr. er også tjekket.

Søgeord: privat keld andersen slægtstræ webtree

Kategori: Hovedkategori: Private slægtstræer og hjemmesider

Københavnerture.dk (240) -

Tilmeldt: 05-11-2023 10:06:41

På vores byvandringer har vi fokus på levende fortællinger, der engagerer jer. Vi skaber fælles oplevelser for jer, fordi vi tror på, at det bidrager til gode arbejdspladser. Vi elsker at dele alle de sjove og anderledes oplevelser, som vi har i og rundt om København. Så tag med os på ture.

Søgeord: byvandring historie københavn fortællinger oplevelse

Kategori: Hovedkategori: Byliv, vandring og historier

Køge Miniby (14) -

Tilmeldt: 08-05-2024 13:07:26

Et besøg i Kjøge Mini-By er en sjov og spændende oplevelse for hele familien, en oplevelse som appellerer til fantasien hos både børn og voksne. Husene er tro kopier af de huse, der lå i Køge By i årene omkring 1865, men bygget i størrelsesforholdet 1:10 af entusiastiske frivillige pensionister. Mange af Mini-Byens huse kan stadig ses og genkendes, hvis man går en tur i Køge By.

Søgeord: køge miniby små bygninger oplevelser

Kategori: Hovedkategori: Byliv, vandring og historier

M/S Museet for Søfart (1052) -

Tilmeldt: 21-11-2020 10:16:20

Udstillinger om dansk søfarts- og handelshistorie i en unik, moderne bygning under jorden.

Søgeord: søfart matros slægt sømænd skibe

Kategori: Hovedkategori: Museer

Min bornholmske slægt (342) -

Tilmeldt: 29-08-2022 09:05:17

Som titlen antyder, kommer min slægt fra Bornholm, eller rettere sagt, sådan troede jeg, det forholdt sig, da jeg startede på min slægtsforskning, men jo mere man arbejder med det, finder man ud af, at slægten ikke var helt så bofast, som jeg troede.

Søgeord: bornholm slægt slægtsforskning privat træ

Kategori: Hovedkategori: Private slægtstræer og hjemmesider

Mormorognazismen.dk (279) -

Tilmeldt: 16-06-2023 14:50:03

I mange år troede jeg min familie var som alle andres. Godt nok var min mormor født i Tyskland og havde været barn under krigen, men det var der jo så mange tyskere, der havde. Men for et par år siden, fandt vi et fotoalbum hos min mormor ...

Søgeord: nazismen tyskland krig familie drama

Kategori: Hovedkategori: Historie og baggrundsstof

Møborg Lokalhistoriske Arkiv (366) -

Tilmeldt: 15-07-2022 15:15:34

Hvad kan man finde i Arkivet ?. I arkivet kan du finde utroligt mange spændende ting. Vi har næsten 9 000 fotos af personer og ejendomme, mange lydbånd fra interviews af personer som har tilknytning til sognet. Der findes kirkebøger, skøder og matrikelkort, forskellige protokoller, slægtsbøger og papirer, og andre gamle breve og papirer som har relation til sognet.

Søgeord: møborg lokalarkiv arkiv arkivalier billeder

Kategori: Hovedkategori: Lokal og egnsarkiver i Danmark

Registreringssentral for historiske data (RHD) (279) -

Tilmeldt: 12-09-2023 09:45:25

Registreringscentralen i Tromsø digitaliserer kirkebøger og folketællinger. Indsatsen er koncentreret om kirkebøger fra 1700- og 1800-tallet. Folketællingerne dækker årene 1865, 1875, 1891 og 1900. Desuden ligger der registre til skifteprotokoller fra statsarkiverne i Oslo og Kongsberg. Oversigten over navne i de enkelte protokoller findes via alfabetisk oversigt over sorenskriverembederne. Folketællinger og kirkebøger er søgbare og de kan også købes.

Søgeord: søgeportal folketællinger kilder norge 1865

Kategori: Hovedkategori: Slægtsforskning - Nordiske links

Retrodigitalisering.dk (451) -

Tilmeldt: 28-09-2022 01:21:53

ODA koordinerer skanning og trans-skribering af kommunalbestyrelsernes protokoller. Projektet udføres som retrodigitalisering, og arkivalierne bliver løbende tilgængelige på hjemmesiden.

Søgeord: kommuner protokoller kommunalbestyrelse arkivalier digitalisering

Kategori: Hovedkategori: Portaler og søgemaskiner

Rigsarkivet.dk (673) -

Tilmeldt: 09-03-2021 14:13:44

Vi indsamler, bevarer og leverer originale data og dokumenter, der kaster lys over det danske samfunds udvikling. Rigsarkivet er en offentlig institution under Kulturministeriet og indeholder dokumenter, der kan fortælle om de sidste 800 års Danmarkshistorie. Indtil slutningen af det 20. århundrede bestod samlingen primært af papirdokumenter, men i dag indsamler Statens Arkiver også elektroniske arkiver fra offentlige myndigheder og private personer.

Søgeord: hjælp vejledning slægtsforskning moderside københavn

Kategori: Hovedkategori: Rigsarkivet

Rosenholm Egnsarkiv (233) -

Tilmeldt: 02-10-2023 09:57:48

Rosenholm Egnsarkiv er indrettet i det tidligere Ting- og Arresthus midt i Hornslet, sammen med Syddjurs Bibliotek. Rosenholm Egnsarkiv er et moderne arkiv, hvor der ud over de historiske arkivalier og billedarkiv m.v. også er slægtsforskning med mere end 90.000 navne samt et stort elektronisk arkiv, med billeder og andre arkivalier.

Søgeord: rosenholm lokalarkiv arkiv djursland egnsarkiv

Kategori: Hovedkategori: Lokal og egnsarkiver i Danmark

Sådan tager du en DNA test (139) -

Tilmeldt: 08-02-2024 12:13:45

Kort introduktionsvideo til DNA testkit fra Myheritage.

Søgeord: youtube myheritage test dna guide

Kategori: Hovedkategori: Youtube

Silkeborg 1950’erne og 1960’erne (94) -

Tilmeldt: 26-02-2024 13:00:00

Arkivarerne Lis Thavlov og Peter Mouritsen har samlet fotos fra især Silkeborg Arkivs samlinger i denne store og flotte udgivelse, der er arrangeret i tematiske dele. Hver tematisk del introduceres, og de udvalgte billeder kommenteres, så læseren, ung som gammel, altid vil kunne finde nyt fra tiden, der gik i Silkeborg og omegn.

Søgeord: silkeborg bog købstad bøger thavlov

Kategori: Hovedkategori: Bøger

Silkeborg Kirke (355) -

Tilmeldt: 09-07-2023 23:23:57

Silkeborg Kirke ligger på Torvet i Silkeborg – lige midt i byen. Og det er netop der, vi ønsker at være. Lige midt i det hele. Vi er en kirke til tro, til liv og til hver dag.

Søgeord: kirke silkeborg sogn midtjylland torvet

Kategori: Hovedkategori: Kirker, sogne og kirkegårde

Skatt Christensen - Begravelsesforretning (75) -

Tilmeldt: 27-02-2024 10:52:46

Som Aalborgs ældste begravelsesforretning har Skatt Christensen altid været et symbol på omsorg og professionalisme gennem generationer. Med rødder dybt forankret i tradition og respekt, har vi gennem årene bistået utallige familier med at ære deres kæres minde. Vores lange historie afspejler en dedikation til både tradition og nytænkning, hvilket har etableret os som et betroet navn i lokalsamfundet.

Søgeord: skatt aalborg bedemand begravelse afdøde

Kategori: Hovedkategori: Begravelsesforretninger

Slægten Bang (316) -

Tilmeldt: 15-04-2023 23:09:43

Bang er navnet på flere danske slægter, hvis uafhængighed af hverandre må anses for givet på trods af ældre genealogers forsøg på at kæde dem sammen til én.

Søgeord: herman bang slægt forfatter wikipedia

Kategori: Hovedkategori: Leksikon og wikipedia

Slægten Otterstrøm i Danmark (180) -

Tilmeldt: 08-09-2023 22:34:20

Denne side og slægtstavle er hele tiden under udvikling. Jeg lægger løbende nye navne ud efterhånden som jeg finder nye slægtsled. Målet er at få et overblik over mine forfædre, men også over mine nærmeste slægtninge indenfor Otterstrøm- og Funck Carlsen-slægten. Finder du fejl og mangler, eller ønsker du at blive anonymiseret, venligst send mig en mail.

Søgeord: otterstrøm sverige privat fuck carlsen

Kategori: Hovedkategori: Private slægtstræer og hjemmesider

Slægten Spangsberg (434) -

Tilmeldt: 30-09-2022 00:27:56

Slægten Spangsberg er efterkommer af Hans Christensen Spangsberg 1667-1737 fra Jerne ved Esbjerg. Jeg har registreret 37245 personer fordelt på 12092 familier. Ved hjælp af ovenståde register kan du se alle personerne og under menupunktet Søg kan der søges i hele databasen.

Søgeord: spangsberg privat slægtstræ jerne esbjerg

Kategori: Hovedkategori: Private slægtstræer og hjemmesider

Slægtsforskning for begyndere: Folketællinger (311) -

Tilmeldt: 02-05-2023 12:14:40

Christine fra Horsens Biblioteker introducerer folketællingerne på Statens Arkivers hjemmeside.

Søgeord: video folketælling youtube horsens folketællinger

Kategori: Hovedkategori: Youtube

Slægtskrøniken af Keld Lundberg (199) -

Tilmeldt: 16-07-2023 08:46:02

Jeg begyndte at forske i mine aner i sommeren 2002. Min slægt har sine rødder solidt plantet i den jyske muld, og stammer primært fra Randers, Viborg og Aalborg Amt. Udover de almindelige patronymer -sen og -datter indeholder mine aner også slægtsnavne som fx Aagaard, Bach, Baltser (eller Baltzar), Bruus, Godske, Hold, Molboe, Præst, Rygaard og Rytter. På min mors side er der dog en afstikker til Obermeiser ved Kassel i Tyskland, hvor jeg støder på slægtsnavne som fx Autze, Brasse, Finis, Heere, Hold, Kepper, Nolte, Thiele med flere.

Søgeord: keld lundberg krønike privat træ

Kategori: Hovedkategori: Private slægtstræer og hjemmesider

Styr på rødderne? - introduktion til slægtsforskning (180) -

Tilmeldt: 05-10-2023 13:51:15

Lærebog i slægtsforskning der bl.a. introducerer den grundlæggende systematik og hvordan man laver sin egen anetavle, samt oplyser om indsamlingen af data fra biblioteker, arkiver, museer og internettet.

Søgeord: tommy christensen introduktion slægtforskning bøger

Kategori: Hovedkategori: Bøger

Thorsvang Samlermuseum (427) -

Tilmeldt: 21-06-2023 18:48:50

Besøg de gode gamle dage i Thorsvang. Her kan du opleve verden af i går. Gå en tur gennem de gamle butikker og værksteder, der bugner af alverdens ting fra de skønne dage, hvor farfar var ung.

Søgeord: museum samlermuseum fortiden retro gammel

Kategori: Hovedkategori: Museer

Thyregod-Vester Kirker (131) -

Tilmeldt: 09-02-2024 01:38:31

Thyregod Sogn er et sogn i Grene Provsti. I 1800-tallet var Vester Sogn anneks til Thyregod Sogn. Begge sogne hørte til Nørvang Herred i Vejle Amt. Thyregod-Vester sognekommune blev ved kommunalreformen i 1970 indlemmet i Give Kommune, som ved strukturreformen i 2007 blev indlemmet i Vejle Kommune.

Søgeord: thyregod vester kirker kirke trosamfund

Kategori: Hovedkategori: Kirker, sogne og kirkegårde

Troldhedearkiv.dk (366) -

Tilmeldt: 04-10-2022 16:15:42

Her på siden kan du finde dokumenter, fotos, video mm. fra og om Troldhede, som er i arkivet

Søgeord: troldhede arkiv lokalarkiv

Kategori: Hovedkategori: Lokal og egnsarkiver i Danmark

Trove (352) -

Tilmeldt: 09-04-2023 21:45:34

Trove er et samarbejde mellem National Library of Australia og hundredvis af partnerorganisationer rundt om i Australien. Her finder du bla. digitaliserede aviser m.m. omhandlende Australien.

Søgeord: australien arkiv portal bibliotek søgning

Kategori: Hovedkategori: Slægtsforskning - Australien

Trøst-Hansens sognekort (352) -

Tilmeldt: 09-10-2022 18:07:13

Mange kender de plancher, som Trøst-Hansen skabte i starten af 1900-tallet Der er tale om 856 sognekort med fotos i høj kvalitet af præster, lærere, kirker, præstegårde og skoler. Hidtil har man kun kunnet finde disse skannede sognekort via navnet på sognet. Men nu har Slægtsforskernes Bibliotek sammen med Skolehistorie under Aarhus Universitet transskriberet de mange plancher og skabt en søgbar database med 36.748 personer og bygninger. Man kan nu nemt søge efter disse på tværs af sogne.

Søgeord: trøst hansen sognekort kirker plancher

Kategori: Hovedkategori: Portaler og søgemaskiner

VW & Retro Museum (208) -

Tilmeldt: 29-07-2023 11:22:27

VW & Retro Museum Ulfborg er et familiemuseum i det vestjyske, som garanterer minder fra ”de gode gamle dage” – her er alt hvad hjertet begærer indenfor VW biler og tilbehør, samt en stor retrosamling fra 1950erne til 1980erne.

Søgeord: retro fortiden museum ulfborg vw

Kategori: Hovedkategori: Museer

Washington State Archives (355) -

Tilmeldt: 11-01-2023 11:38:35

Washington State Digital Archives er landets første arkiv der er dedikeret specifikt til bevarelse af elektroniske optegnelser fra både statslige og lokale agenturer, der har permanent juridisk, skattemæssig eller historisk værdi for området.

Søgeord: usa washington arkiv digital arkivalier

Kategori: Hovedkategori: Slægtsforskning - USA