Søgevisning via tabel
Tabelvisningen af søgninger er en anelse hurtigere og henter kun fra selve linkkataloget. Brug den hvis du er mere til denne type søgning og kun vil have resultater fra kataloget.
Linktitel og tekst Sogeord
Weber & Poulsens Bogbinderi (744)

Weber & Poulsens Bogbinderi i Svendborg tilbyder at skrive, fremstille og indbinde slægtsbøger. Alternativt kan vi nøjes med at printe og bundte, hvis du ikke ønsker indbinding af dine slægtsbøger. Vi har mange kunder fra specielt Odense og København.
bøger, bog, bogbinderi, svendborg, slægtsbog
Stamtræet.dk (1029)

Med Rigsarkivets web-app kan børn lave deres eget stamtræ. Man starter med at udfylde oplysninger om sig selv, indsætte fotos og skrive biografiske oplysninger. Herefter bygger man videre på sit stamtræ med de relationer, der er vigtige i lige præcis den enkeltes familie. Til sidst kan man udskrive sin egen slægtsbog.
børn, slægtstræ, slægtsprogram, app, programmer
Aarhus Wiki (1779)

AarhusWiki er et brugerdrevet digitalt opslagsværk udviklet af Aarhus Stadsarkiv. AarhusWiki indeholder artikler og oplysninger om Aarhus og omegn før og nu. Vægten ligger på de historiske beskrivelser eller på historiske vinkler på nutidige og aktuelle emner. Emnerne, der behandles, spænder vidt og omfatter alt, der har at gøre med Personer, Natur, Steder, Historiske perioder & temaer, Samfund, Erhverv og Kultur & fritid.
århus, wikipedia, artikler, billeder, opslagsværk
Aagaards billedesamling (811)

En unik samling af kollodium glasplader med navngivne personer fra 1857 til 1880. På bloggen kan du følge arbejdet med at rengøre, registrere og beskrive negativerne samt den løbende research på informationer, der knytter sig til billederne og den kontekst de indgår i.
aagaard, billeder, foto, glasplade, samling
Svendborghistorie.dk (1438)

Historier beskriver vigtige begivenheder, huse og personer i Svendborg gennem tiden.
svendborg, historie, beretninger
Knud Højrup, Astrup (637)

Som barn kom jeg ofte på ferie hos mormor og morfar i Ebeltoft. Morfar Knud Vindberg havde ligesom flere af sine brødre i mange år undret sig over hvor navnet Vindberg stammede fra. Så da han blev pensioneret i 1956 kørte han rundt til omegnens sogne på sin VeloSolex knallert for at læse i kirkebøgerne. Når jeg var på ferie hos dem hjalp jeg morfar med at skrive resultatet af hans forskning ind i en slægtsbog som mor og far havde givet ham. Jeg har været heldig at arve denne bog fra morfar. Dette lagde grunden til min egen interesse for slægtsforskning og det har faktisk optaget mig det meste af voksenlivet. Denne hjemmesides afsnit Knuds slægt kan betragtes som min egen on-line slægtsbog.
privat, slægtsforskning, bøger
Herregårdskortet.dk (664)

Herregårdskortet.dk gik i luften i 2017 med en formidling af herregårdslandskabet i Region Midtjylland. Herregårdskortet indeholder beskrivelser af 183 herregårde i regionen, hvoraf 15 er tematiserede beskrivelser af særligt udvalgte emner. Herregårdstemaerne afspejler en varieret og balanceret samlet fortælling om regionens herregårde indeholder uddybende artikler og billedmateriale om 15 specifikke aspekter af herregårdenes lange og rige historie i regionen.
herregårde, kort, maps, region, midtjylland
Dansk Sproghistorie (678)

Dansk Sproghistorie 1-6 følger det danske sprogs udvikling fra de ældste runeindskrifter til nutidens digitale tekster og er den første samlede beskrivelse af dansk siden 1968.
dansk, sprog, historie, bøger, bind
Findagrave.com (588)

Over 210 million gravsteder fra hele verden med billeder og beskrivelser af gravsteder. Startet i 1995.
grave, kirkegårde, international, søg, gravsted
Civil War - Soldiers and Sailors Database (1039)

Omfattende side med historier, beskrivelser og fakta om den amerikanske borgerkrig. Her er også en stor søgebar database med billeder og beskrivelser, af dem der deltog.
usa, civil, krig, war, database, soldater
Hals Arkiv (597)

Her finder du informationer om Hals Arkiv, en masse spændende historier og husbeskrivelser. Vi ønsker dig god fornøjelse.
hals, arkiv, lokalarkiv, historier, arkivalier
Kildeskriftselskabet (591)

Selskabet for Udgivelse af Kilder til Dansk Historie (i daglig tale altid: Kildeskriftselskabet) har siden sin stiftelse i 1877 udgivet en lang række kilder til dansk historie i bredeste forstand: politisk, social og kulturel historie, offentlige dokumenter og private, fra middelalderen til 2. Verdenskrig og fra alle dele af riget inkl. Grønland og kolonierne. Her på denne hjemmeside findes beskrivelser af alle Kildeskriftselskabets udgivelser, både kildeudgaver og andre udgivelser. Desuden er der oplysninger om Kildeskriftselskabet selv, om kildeudgivelse og kildelæsning.
kildeskriftselskabet, historie, kilder, dansk, social
Danmarks Kirker (via natmus) (698)

Her kan du søge efter digitaliserede kirkebeskrivelser. Du kan søge på både bynavn og på kirkens navn. Der er i vid udstrækning taget hensyn til alternative navne og staveformer. Hvis du alligevel ikke finder den rette kirkebeskrivelse, kan du vælge 'søg fonetisk' og få et bredere søgeresultat.
kirker, søgning, opslag, danmark, beskrivelser
Skibe fra Thurø (668)

Beskrivelse og billeder af skibene fra Saugskær skibsværft (1875-1921). Skrevet af Ole Anders Johansen.
skibe, liste, thurø, søgning, billeder
Gammel Vordingborg (625)

Denne side er til os, der husker Vordingborg i gamle dage. I er meget velkommen til at sætte billeder og beskrivelser ind i gruppen.
vordingborg, gruppe, offentlig, facebook, billeder
Geofyn.dk (950)

Geo Fyn er et geodatasamarbejde ejet af de fynske kommuner og en del af Erhvervshus Fyn. Det er her muligt at se forskellige baggrundskort, som topografiske kort og historiske luftfoto-serier, tilføje en række korttemaer, læse informationer om disse, samt tegne, tage mål, udskrive kort, mv.
fyn, geografi, maps, kort, fotos
Henning Bender - Udvandrerhistorie (792)

Afholder foredrag og skriver artikler og bøger om dansk oversøisk udvandring fra alle danske regioner/lokalområder, svensk indvandring til Danmark, samt foto- og industrihistorie
henning, bender, foredrag, udvandring, artikler
Danmarks hovedstad København (567)

Opslagsværket Danmarks hovedstad København tegner et billede af det københavnske erhvervsliv, som det så ud omkring år 1920. Bøgerne rummer detaljerede beskrivelser af alt fra bagermestre og konditorer til slagtere, vognmænd og instrumentfabrikker. Første bind indledes med en beskrivelse af, hvordan Københavns erhvervsliv har udviklet sig fra middelalderen og frem til moderne tid. Danmarks hovedstad København består af fire bind, der beskriver hovedstadens erhvervsliv med handel, håndværk og industri, som det så ud omkring år 1920.
danmarks, hovedstad, bøger, serie
Fruentimmerture (688)

Jeg hedder Dorte og jeg er fruentimmeret, som skriver og afvikler byvandringer om Københavns historie fordi jeg ikke kan lade være. Københavns historie er mageløs, uden sidestykke og jeg elsker at fortælle og formidle den.
byliv, ture, rundvisning, københavn, historie
Er du vokset op i Sydhavnen (583)

Har du haft Valbyparken som legeplads eller gået på Ellebjerg / Bavnehøj-skole ?. Syntes du, ligesom os andre her i gruppen, det kunne være sjovt at finde gamle lege og klassekammerater, se billeder, samt læse og skrive historier fra din barndom i Sydhavnen, så tilmeld dig.
sydhavn, københavn, gruppe, mødested
Slægten Philip (519)

Siderne redigeres af: Arne Philip Jørgensen. Senest opdateret: 2. januar 2023. Denne hjemmesides formål er: at videreføre en gammel slægtsbog for slægten Philip. Det er meningen at medlemmer af familien skal kunne skaffe sig viden om slægten og deres egne aner. For at sikre en fremtidig opdateret efterslægtstavle, opfordres familiemedlemmerne til at skrive til mig om tilkommende børn, giftermål eller pårørende der afgår ved døden. Jeg modtager også gerne biografier over din far, mor, søster eller bror. Det kan f. eks. være vedkommendes beskæftigelse, bopæl samt evt. udførte spektakulære gerninger.
philip, privat, slægt, efterslægt, slægtsnavn
Henny Mikkelsen - efterkommer af Kartoffeltyskerne (565)

Da Henny Mikkelsen fra Randers fandt ud af at hendes mand var efterkommer af 'kartoffeltyskerne' satte hun sig for at skrive en slægtskrønike om forfædrene baseret på fakta og fiktion. Vært er Stig Ulrichsen.
henny, mikkelsen, video, youtube, kartoffeltyskerne
Jesper Holm - Hjemmeside om min slægt (476)

På disse sider kan du finde en kort beskrivelse af de slægter som der kan findes i mit slægtstræ. Det er bla. slægterne Holm, Anthon, Zimmerman, Grønvold og Nellemann.
jesper, holm, zimmerman, anthon, grønvold
Livet gennem tiderne (480)

Velkommen til vores hjemmeside over "Dette blev vort liv", som i hovedtræk er med uddrag af beskrivelse over egne og vore rødders liv, virke og gøremål igennem tiderne. Vore forskellige beskrivelser har ikke med slægtsforskning at gøre, men er udelukkende ved beskrivelse ud fra efterladte kildematerialer igennem flere slægtled, som bl.a. en efterladt brevsamling, samt øvrigt efterladenskaber og lidt mundtlige overleveringer af ældre slægtninge. Forfædres efterladenskaber og smånotater, betragter vi som værende budskaber til eftertiden, for at fortælle om livet i fortiden - som da var nutid.
privat, side, slægt, billeder, livhistorie
Slægtsforskning og Lokalhistorie i Randers amt (516)

Formålet med denne Facebookgruppe er, at slægtsforskere og lokalhistoriker med interesser for personer og lokaliteter i Randers amt kan skrive og fortælle om deres forskning. Ligesom man også kan efterlyse oplysninger, som kan bruges til forskningen.
randers, slægt, lokalhistorie, facebook, gruppe
Gamle billeder fra Hammel og omegn (533)

Gruppens formål er at dele gamle billeder og historier om Hammel og omegn. Der er kun to regler: Den første er, at man skal skrive ordentligt til hinanden. Den anden er, at postings skal handle om gamle dage I Hammel og omegn.
facebook, gruppe, gamle, billeder, hammel
Gamle billeder og fortællinger fra Nordsamsø (552)

Alle billeder skal være mindst 20 år gamle. Billeder og beskrivelser skal vise forskellige sider af Nordsamsø og befolkningen gennem tiderne, og det kan jo nok være interessant for såvel tilflyttere som de gamle slægter.
facebook, gruppe, gamle, billeder, nordsamsø
HaderslevWiki (527)

HaderslevWiki er et brugerdrevet digitalt opslagsværk, der indeholder artikler og oplysninger om Haderslev Kommune i fortiden og nutiden. Vægten ligger på de historiske beskrivelser eller på historiske vinkler på nutidige og aktuelle emner.
haderslev, wiki, wikipedia, opslagsværk, kommune
Bøger og slægtsforskning (512)

Gruppen er for folk der laver slægtsforskning. Der foregår ingen handler med bøger - der henvises til andre grupper på Facebook Læg titler og korte beskrivelser af bøger, som kan give indblik og viden om den tid vore forfædre levede på. Husk billede af bogens forside - så er opslaget nemt at finde under fanen -billeder- :-). F.eks. slægtsromaner, biografier, historiske bøger o.lign.
bøger, facebook, slægtsforskning, slægtsroman, biografier
Fixthephoto.com (537)

Fixthephoto er det mest betroede bureau inden for online billedretouchering siden 2003. Du skal blot uploade billeder, skrive dine krav, og vi tager os af resten.
gendan, billede, ødelagt, foto, optimering
Drabsefterforsker om genetisk slægtsforskning (605)

Martin Wittrup Enggaard er en efterforsker med en sag. På hans skrivebord ligger der billeder af drabsofre. Alle har de det tilfælles, at deres gerningsmand ikke er stillet til ansvar. Sagerne er uopklarede. Men der findes et værktøj, som måske ville lede til et gennembrud i flere af sagerne - politiet må bare ikke bruge det. Derfor står Martin bag et borgerforslag, som handler om, at dansk politi skal have lov til at bruge genetisk slægtsforskning til at opklare de mest alvorlige forbrydelser som drab, terror og voldtægter. En metode, som hans kollegaer i udlandet allerede har haft stor succes med. Her er det lykkedes at løse drabssager, som ellers har samlet støv i årtier. Golden State Killer-sagen er nok det mest kendte eksempel. Alt det skal vi høre meget mere om i dagens særafsnit.
lyd, dna, efterforsker, interview, radio
Vejlewiki (539)

VejleWiki er et opslagsværk om Vejle og omegn, til brug for alle og som alle kan hjælpe med at redigere. Det kræver blot, at du opretter dig som bruger, og så kan du gå i gang med at skrive.
vejle, wikipedia, leksikon, opslag, portal
Skriver-slaegten (536)

Min far Flemming Petersen Skriver, bliver født en lørdag den 4 marts 1950 i Sandager, Rinkenæs Sogn. Flemming var søn af Frederik Petersen Skriver og Petrea Mathilde Spanger i Stubbæk, Ensted Sogn.
skriver, myheritage, slægt, digital, træ
Jordrup Nostalgi (547)

Jordrup Nostalgi er et sted vi kan dele gamle billeder fra Jordrup og nærmeste omegn. Gerne med årstal og beskrivelse.
jordrup, facebook, gruppe, sydjylland, kolding
Myrupfamilien (457)

Velkommen til Myrupfamiliens hjemmeside. Den beskriver slægten Myrup, som stammer fra den tidligere landsby Myrup i Lild Sogn i Vester Han Herred i det nuværende Lild Klit mellem Hanstholm og Fjerritslev i Nordjylland.
privat, træ, myrup, nordjylland, hanstholm
FT 1950 - USA (755)

Folketællingsoptegnelserne fra 1950 blev frigivet af U.S. National Archives den 1. april 2022. Dette websted giver fuld adgang til folketællingsbillederne fra 1950, herunder befolkningsplaner, optællingsdistriktskort og optællingsdistriktsbeskrivelser.
1950, usa, folketælling, census, gratis
Nyt digitalt værktøj samler historiske livsforløb for alle danskere (443)

Hentet via Carlsbergfondet på youtube. Gennem folketællinger, kirkebøger og begravelsesprotokoller kan man opspore alle mennesker, der har levet i Danmark fra 1787-1968. I det nye digitale værktøj Link-Lives har forskere nu samlet 64 millioner personregistreringer og indtil videre 3 millioner livsforløb, der kan bidrage til at skrive en helt ny 1800-tals historie.
youtube, link, lives, fortælling, rigsarkivet
Min familiehistorie af Niels Hein (445)

Kunne du godt tænke dig at lære din familie bedre at kende ?. Det hjælper -Min familiehistorie- af Niels Hein dig med. Her får du værktøjer og gode råd. Min familiehistorie hjælper dig med at stille de rigtige spørgsmål, når du gerne vil gå på opdagelse i din egen og din families historie. Værket hjælper dig også med at finde de rigtige svar, de rigtige steder. Med andre ord er dette bogen om, hvor din familie kommer fra, hvem du er i familie med og meget mere. Niels Hein står bag bogen, der indeholder konkrete værktøjer, gode råd og som endda giver dig mulighed for at skrive dine fund ind.
niels, hein, bog, slægtsforskning, værktøj
Odense Slægten (385)

Odense Slægten kom på internettet d. 15 marts 2018, og ejes af Michael Hansen. De oplysningerne du finder i databasen er indsamlet over en periode på cirka 20 år. Det der kan ses på internet stammer mest fra opslag i kirkebøger og folketællinger. Derudover kommer en del besøg på Rigsarkivet i Odense. Sidst, men ikke mindst, kommer en del af navnene også fra andre slægtsforskere, der har arbejdet med de samme slægter. Odense Slægten indeholder her i 2019 ca. 2600 personer, og antallet øges løbende. Hvis du har oplysninger til personer i databasen, er du velkommen til at kontakte os. Slægtninge, der har noget at tilføje, er også meget velkomne til at skrive via vores kontakt - se menupunktet Info. Du kan selvfølgelig altid få oplyst, hvor oplysningerne stammer fra. Disse kilder er ikke tilgængelige på Odense Slægten.
odense, slægt, privat, træ
Ubirex (443)

Har du overvejet at fortælle din egen historie ?. Ligger dine slægtninges erindringer i en skrivebordsskuffe ?. Har du en særlig viden om et historisk emne du brænder for ?. UBIREX er et nicheforlag, som specialiserer sig i din fortælling. Vi hjælper dig med opsætning, redigering og udgivelse af din bog.
forlag, niche, bogform, udgivelser, bøger
Slægt Edith Nicolaisen f. Nielsen (422)

Bogen er tiltænkt min egen familie, men indeholder mange aspekter af værdi for interesserede i slægtsforskning og dansk landbrugshistorie. Den beskriver hvordan livet har formet sig for generationer i en slægt af nordsjællandske bønder.
edith, nicolaisen, nielsen, bog, erindringer
Trap Danmark (573)

Trap Danmarks 6. udgave er et omfattende univers af levende fortællinger, tværfaglige beskrivelser og leksikale informationer om Danmark.
lex, leksikon, trap, danmark, opslagsværk
Kroneborg.dk (493)

Vi har samlet beskrivelser og billeder af de fleste slotte og herregårde i Danmark. Samlingen er ideel for alle historisk og kulturhistorisk interesserede, samt inspirationskilde til tur planlægning. Nu også med skønne, spændende huse, bygninger og steder.
slotte, danmark, portal, billeder, historie
Skrivevaerkstedet.dk (504)

Skriveværkstedet hjælper dig med alt fra ide til færdig bog - Skriveværkstedets vision er at højne kvaliteten i alle slags udgivelser og hjælpe alle uanset niveau med at skabe de bedste bøger. Vi hjælper med alt inden for manuskripter, bøger, kladdehæfter, slægtsbøger osv.
forlag, bøger, manuskript, slægtsbøger, hjælp, forfattere
Registreringssentral for historiske data (RHD) (515)

Registreringscentralen i Tromsø digitaliserer kirkebøger og folketællinger. Indsatsen er koncentreret om kirkebøger fra 1700- og 1800-tallet. Folketællingerne dækker årene 1865, 1875, 1891 og 1900. Desuden ligger der registre til skifteprotokoller fra statsarkiverne i Oslo og Kongsberg. Oversigten over navne i de enkelte protokoller findes via alfabetisk oversigt over sorenskriverembederne. Folketællinger og kirkebøger er søgbare og de kan også købes.
søgeportal, folketællinger, kilder, norge, 1865
Poul Lynge Johansens digitale slægtsbog (332)

Oversigttavler over mine ca. 1.000 fædrene og mødrene aner. Ud over nogle få aner i 16-1700-tallet, er næsten alle aner fra Vendsyssel, enkelte grene dog fra Thy og Himmerland. For de første 6 generationer er der links til ane-beskrivelser, som dog nok primært kan have interesse for min familie. Anerne findes også i Navne- og stedregistrene (se nedenfor), hvor der er noter om dem og ca. 12.000 af deres efterkommere.
poul, lynge, johansen, poly, privat
Vanløse Sogn (728)

Vanløse Kirke er den ældste kirke i Vanløse. Vi har samlet historisk materiale, der beskriver kirkens historie og udvikling frem til idag - fra landsbykirke til bykirke.
vanløse, sogn, kirke, kirkegård, døde
Øresundstid (319)

Øresundstid er produceret af danske og svenske historikere og arkæologer. Det er en omfattende beskrivelse af Øresundsregionens historie og kulturarv fra fortiden til nutiden, som kan studeres på forskellige niveauer. Som det fremgår af forsiden fokuserer Øresundstid på flere hovedområder, bla. tema, historie, arkiv og undervisning.
øresund, byliv, historie, kulturarv
Danske toldembedsmænd 1660-1920 (437)

Jeg blev uddannet som bibliotekar i 1994 og har arbejdet på et af hovedstadens store biblioteker i over 25 år. Jeg har interesseret mig for slægtsforskning, personalhistorie og lokalhistorie siden min gymnasietid. Du er velkommen til at kommentere mine indlæg på bloggen eller skrive direkte til mig
toldere, toldmænd, 1660, 1920, leksikon
På sporet af slægten - Lindaa (332)

Om Lindaa og Nielsen slægterne fra Korsør og Aalborg. Diverse fotos, beskrivelser og slægtsoptegnelser.
kirsten, lindaa, glostrup, sorø, nielsen
Slægten Heltzen (289)

Hjemmesiden indeholder slægtstavler for Heltzen slægt, født 1733 til 2019. For en del personer er der ud over stamdata, tilknyttet en beretning om personens liv og levned, baseret på familiens optegnelser og data og beskrivelser hentet via internettet, bl.a. fra norske og danske arkiver.
slægt, heltzen, slægttræ, tyskland, norge
De Nordjyske Nazister (S1:E1) (350)

Del 2 findes i beskrivelsen for denne episode 1.
nazismen, nordjylland, krig, nazister, verdenskrig
Claus Bunkenborgs slægtshistorie (325)

Claus Bunkenborg, årgang 1967, født i Christiansfeld, bor i Roskilde. Kone og tre børn. Stor interesse for historie. I databasen ligger de oplysninger jeg har indsamlet på mere end 2.500 personer fra min slægt. Der kommer hele tiden mere til og meget vil altid mangle at blive rettet til og opdateret. Har derudover en ambition om at skrive nogle små artikler om personer og temaer fra slægtshistorien.
claus, bunkenborg, slægt, historier, privat
Slægten fra Sønderbjerge (347)

Slægten fra Sønderbjerge er en bog skrevet med stor respekt for de mennesker den omhandler. Vi følger min mors familie gennem glæder og sorger, om at være der for hinanden og hjælpe hinanden når nøden er størst.
bog, slægten, clausen, sønderbjerge, familiebeskrivelse
Irene Larsen - slægtsforskning (276)

På denne side præsenterer jeg min anetavle og øvrige slægtninge, samt det materiale, jeg har adgang til. Man er velkommen til at skrive til mig, hvis man er interesseret i noget af materialet.
fugl, harms, klein, privat, træ
Køge Arkiverne - Facebook (326)

Køge Arkiverne består af fire lokalarkiver i Køge, Herfølge, Skovbo og Højelse, som samlet her bliver præsenteret på facebook. Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive en besked.
facebook, køge, arkiv, social, media
WikiVendsyssel (314)

WikiVendsyssel er et brugerdrevet digitalt opslagsværk efter wikipedia princippet, hvor brugerne skriver artikler om forskellige emner fra Vendsyssel. Således at vi sammen efterhånden kan få opbygget et digitalt leksikon om Vendsyssel.
wikipedia, vendsyssel, opslagsværk, digital, leksikon
Langvad Pearce Web Site - Myheritage (337)

Jeg hedder Marianne, og er er startet med at sammenholde informationer fra familie forskning lavet af andre familie medlemmer. Min familie har direkte slægtslinks til Fanø, Nordjylland og Sønderjylland, samt England. De mest fremtrædende navne i slægten, på dette stadie, er Sørensen, Mortensen, Bagger, Langvad, Abrahamsen, Saak, Pearce, Simmonds, Gundesen og Pedersen. Du er velkommen til at skrive, hvis du har informationer om min slægt.
myheritage, langvad, pearce, digital, webtræ
Vi snakker om kbhbilleder.dk (314)

På sitet kbhbilleder.dk kan du finde tusindvis af fotografier, kort og tegninger fra Københavns Museums og Københavns Stadsarkivs samlinger. I denne gruppe arbejder vi med at forbedre beskrivelserne af de enkelte billeder, så søgemulighederne forbedres og viden om byens historie forankres sammen med billederne.
gruppe, kbh, billeder, københavn, facebook
Bramming Info (294)

En side med mange informationer, så som billeder, historier og rutebeskrivelser om Bramming og opland. Her er også slægtshistorier m.m.. Bramminginfo.dk redigeres af John Schwartz (frivillig ved Bramming Egnsmuseum og Bramming Byhistoriske Arkiv).
bramming, historier, byliv, kort, egnshistorie
Min Familie Slægtside (281)

Dette program, vil vise hele min store familie. der ligger mange timers arbejde heri. Jeg er kommet helt tilbage til ca. 1720 i alle dele af familien. I er velkommen til at skrive til mig, hvis i ligger inde med data jeg ikke har med.
steen, jensen, privat, slægt, slægtstræ
Kerte - en landsby på Vestfyn (282)

Privat side om byen Kerte, som er en lille landsby beliggende på Fyn. Her er bla. beskrivelser, byhistorier og gamle fotos.
kerte, fyn, vestfyn, byhistorie, byliv
Cathrine Errboe (285)

Alle har en historie, der er værd at give videre. Journalist og forfatter Cathrine Errboe har specialiseret sig i at skrive livshistorier, slægtshistorier, familiedramaer, biografier, krøniker og hverdagsfortællinger. I Livshistorier fortæller Cathrine Errboe, hvordan du selv kan komme i gang med at skrive historier fra sit eget liv til glæde for familien, slægtninge, venner og verden.
cathrine, errboe, slægtshistorier, foredrag, livshistorier
At Skrive Slægtshistorie (273)

Drømmer du om at samle alle de spændende oplysninger, du har fundet gennem din måske mangeårige slægtsforskning, og fortælle slægtens historie ?. Hvis du har det sådan, er dette bogen for dig. Den vil give dig idéer til, hvordan du kan opstille historien, finde stof og skrive fængende. Hvordan du laver et indbydende layout og får historien ud over rampen til dine kommende læsere.
slægtshistorie, kathrine, tobiasen, bog, skrive
Rolsted slægten (267)

Bogen er en beskrivelse af Rolsted Slægtens liv og levned gennem ca. 500 år, med hovedvægten på de sidste 300 år. Bogen er altså ikke en slægtsbog, men en beretning om en slægt, ud fra de oplysninger det har været muligt at finde i arkiver og skrifter. Men nok så vigtigt er det at der er erindringer skrevet af både afdøde og nulevende personer.
rolsed, bog, slægt, fortællinger, beretninger
Lokalhistorisk Arkiv Idestrup (254)

Lokalhistorisk Arkiv Idestrup indeholder forskellige beskrivelser og historier (arkivalier) fra Idestrup sogn. Desuden er vi behjælpelig med at finde oplysninger om alt hvad der er muligt og som kan fortælle noget om livet og forholdene i sognet
idestrup, lokalarkiv, lokalhistorie, lolland, egnsinfo
Vestergaard Slægten (177)

Denne beskrivelse af Vestergaard Slægten er en reduceret udgave af min tidligere beskrivelse, samlet og udgivet i bogform 1990. Som kildeanvendelse er benyttet: Efterladenskaber som erindringsbeskrivelser, dokumenter, foto mm. samt en større brevsamling, samt mundtlige overlevering af ældre efterslægtninge. Beskrivelse af Vestergaard Slægten er ikke opdateret siden 1990.
vestergaard, slægt, privat
Jørgen Sørensens slægtssider (134)

Siden rummer mine interesser her i blandt slægtsforsking. Min databasen indeholder 13282 personer i 4159 familier. Du er velkommen til at skrive til, hvis du har nogle oplysninger om min slægt.
jørgen, slægt, sørensen
Slægtshistorisk Forening Guldborgsund (152)

Denne er vores officielle side og er tænkt som et talerør for vores medlemmer og alle der har lyst til at bidrage med råd og vejledning, inden for emnet slægtsforskning. Du er velkommen til at skrive til os, hvis du har yderligere spørgsmål
guldborgsund, facebook, forening
RingstedWiki (158)

Ringsteds digitale opslagsværk, er hvor du kan finde historiske oplysninger om Ringsted og omegn og selv bidrage med de historier, du synes er spændende. RingstedWiki er et initiativ på vegne af Ringsted Museum og Arkiv. Det er et brugerdrevet opslagsværk, baseret på principperne for det frie leksikon Wikipedia. Det vil sige, at du kan være med til at skrive artiklerne, redigere i dem og tilføje billeder. Du skal bare oprette dig som bruger, så er du i gang.
wikipedia, ringsted, artikler, museum, leksikon
Nørre Søby - Heden Kirker (133)

Kirken er en hvidkalket sengotisk murstensbygning fra sidst i 1200 tallet. Den østlige del er ældst og det menes, at skibet er forlænget, men man ved ikke hvornår. I Jacob Madsens visitatsbog – fra et besøg 1590- beskrives kirken. Den havde da bindingsværkstårn og et våbenhus mod nord.
heden, nørre, søby, kirker, kirkegård
AtlantikWall.dk (120)

På dette site kan du finde informationer om Atlantvolden og bunkerne op gennem Danmark. Her er beskrivelser af hvad Atlantvolden var for en størrelse og hvad formålet med den var. Støttepunkterne/lokationerne op langs den jyske vestkyst vil blive gennemgået efterhånden som jeg får samlet informationerne. Har du forslag til forbedringer, ønsker at bidrage med informationer, fundet en fejl i informationerne eller andet håber jeg du vil kontakte mig.
krig, danmark, bunkere, befæstning, historisk
Håndskrifter for slægtsforskere (100)

Som slægtsforsker undgår man ikke at skulle søge i kirkebøger, skødeprotokoller, folketællinger mm., og de er alle skrevet i hånden med en skrift som måske med nutidens øjne kan være svære at læse. Her introduceres en række typiske tekster der alle er forsynet med "oversættelse" og forklarende noter.
håndskrift, skrift, bog, skrive, slægtsforsker