Søgevisning via tabel
Tabelvisningen af søgninger er en anelse hurtigere og henter kun fra selve linkkataloget. Brug den hvis du er mere til denne type søgning og kun vil have resultater fra kataloget.
Linktitel og tekst Sogeord
BBC - Who do think you are

Hvem tror du du er er en britisk dokumentarserie om slægtsforskning, der har været vist på BBC siden 2004, hvor kendte deltagere sporer deres familiehistorie. Den er lavet af produktionsselskabet Wall to Wall. Programmet har jævnligt tiltrukket et publikum på mere end 6 millioner seere.
bbc, serie, underholdning, tv, slægt
Weber & Poulsens Bogbinderi

Weber & Poulsens Bogbinderi i Svendborg tilbyder at skrive, fremstille og indbinde slægtsbøger. Alternativt kan vi nøjes med at printe og bundte, hvis du ikke ønsker indbinding af dine slægtsbøger. Vi har mange kunder fra specielt Odense og København.
bøger, bog, bogbinderi, svendborg, slægtsbog
Family Tree Maker

Family Tree Maker er slægtssoftware til Windows og Mac. Nyeste version er online.
program, slægtsforskningprogram, tree, family tree maker
Stadtarchiv Flensburg

Samling af slægtsdata i det tyske Stadsarkiv i Flensborg.
flensborg, slægt, europa, slægtstræ, tyskland
Saxo.dk

Her kan du finde et pænt antal bøger om slægtsforskning til fornuftige priser.
bog, bøger, slægsforskning, saxo, boghandel
Stamtræet.dk

Med Rigsarkivets web-app kan børn lave deres eget stamtræ. Man starter med at udfylde oplysninger om sig selv, indsætte fotos og skrive biografiske oplysninger. Herefter bygger man videre på sit stamtræ med de relationer, der er vigtige i lige præcis den enkeltes familie. Til sidst kan man udskrive sin egen slægtsbog.
børn, slægtstræ, slægtsprogram, app, programmer
Scandinavian Genealogical Research

Dansksproget facebook gruppe der diskutere og udveksler info om slægtsforskning.
facebook, skandinavisk, slægtsforskning
Slægten - En stamme med forgreninger

Denne slægtsside består af en database med mere end 11.500 personer. Zenitas slægt består af familierne Lund (Viborg amt), Albertsen (Viborg amt), Laursen (Ringkøbing amt) og Jespersen (Ringkøbing amt). Christians slægt knytter sig til familierne Jessen (Vejle amt), Kofoed (Bornholm), Jørgensen (Ringkøbing amt) og Kjeldsen (Ribe amt - med forgreninger til Tyskland og Norge). Og ikke at forglemme forgreninger til USA.
privat, træ, viborg, ringkøbing,
Ahrenkiels slægtsforskning

Vi har gennem en del år arbejdet med at finde Ahrenkiel slægtens rødder. De ældste spor finder vi i Toldsted, Hjordkjær Sogn, hvor navnet dukker op første gang i 1400 tallet, dog skrevet som Arnkiel
privat, slægtsforskning, ahrenkiel
Genealogy in Denmark

Genealogy in Denmark er en privat international lukket gruppe på facebook med mere end 6000 medlemmer fra hele verden, som laver networking, debatere og deler information om slægtninge i Danmark.
slægtsforskning, slægt, dansk, facebook
Slægtsforskning på internettet

Rigsarkivet vejleder om slægtsforskningen og giver tip og links til din videre søgning.
hjælp, vejledning, tip, tricks
Facebook - Historisk litteratur og slægtslitteratur om Østjylland

Slægtsforskernes Bibliotek er en del af den almennyttige forening Danske Slægtsforskere. Det er bibliotekets mål at digitalisere litteratur inden for historie, lokal-, personal- og slægtshistorie til gavn for alle interesserede. Biblioteket stiller i øjeblikket mere end 7.500 online titler til rådighed. Denne gruppe fokuserer på den righoldige litteratur om Østjylland.
digital, bøger, indskanning, facebook, litteratur
Genealogyonline

Genealogyonline er en delvis pedant til Myheritage. Her kan du søge i de digitale træer og selv oprette et.
holland, søgning, indeks, digital, slægtstræ
E-reolen

Ereolen har flere forskellige bøger, der kan hjælpe dig i din slægtsforskning.
bøger, slægts, slægtsforskning, bog, boghandel
Facebook - Slægtsforskning

Stor facebook gruppe, med mere end 20.000 medlemmer. Her kan du debatere sammen med andre der har samme interesse for slægtsforskning.
facebook, slægtsforskning, forum, debat, søg
MacFamilyTree 10

MacFamilyTree tilbyder dig en bred vifte af muligheder for at fange og visualisere din familiehistorie. Søg i det gratis FamilySearch-arkiv, som indeholder milliarder af slægtsposter, og fortsæt din forskning på farten ved hjælp af MobileFamilyTree (tilgængelig separat) til iPhone, iPad og iPod touch.
mac, macOS, stamtræ, program, iMac
Archion.de

Her vil du finde masser af kirkebøger, folketællinger og dokumenter vedr. tyske slægtsforbindelser. Siden er en delvis betalingsside.
tysk, kirkebøger, slægt, tyskland, europa
Danske Slægtsforskere

Dette er den officielle side for foreningen "Danske Slægtsforskere", der blev en realitet den 5. maj 2018 ved sammenslutning af DIS-Danmark og Sammenslutningen af Slægtshistoriske Foreninger.
facebook, slægtsforskning, dis, danske, slægtsforskere
Find my past

Online slægtstræ, men mange muligheder. 14 dages prøveperiode, her efter betalingsabonnement.
slægtstræ, betaling, find, fortiden, aner
Myheritage.dk

MyHeritage er en internetbaseret genealogiplatform med produkter og tjenester på hjemmesider, mobile enheder og computerprogrammer. Platformens brugere kan lave stramtræer, lægge billeder op, bladre i billeder og søge blandt milliarder af historiske optegnelser samt andre funktioner.
myheritage, slægtstræ, betaling, aner, digital
Rigsarkivet.dk

Vi indsamler, bevarer og leverer originale data og dokumenter, der kaster lys over det danske samfunds udvikling. Rigsarkivet er en offentlig institution under Kulturministeriet og indeholder dokumenter, der kan fortælle om de sidste 800 års Danmarkshistorie. Indtil slutningen af det 20. århundrede bestod samlingen primært af papirdokumenter, men i dag indsamler Statens Arkiver også elektroniske arkiver fra offentlige myndigheder og private personer.
hjælp, vejledning, slægtsforskning, moderside, københavn
Johannesen Web Site - MyHeritage

Jeg hedder Anja Johannesen og er webansvarlig for dette sted. Der er 1361 navne på webstedet. Siden blev sidst opdateret den 29. april 2023. Hvis du også gerne vil være medlem, skal du kontakte Anja Johannesen. God fornøjelse.
myheritage, slægtstræ, johannesen, digital
Archieven

Søgemuligheder i mange hollandske arkiver på en gang.
holland, aner, slægtsforskning, nederlandene
Legacytree.com

Book en slægtsforsker og få deres hjælp til at finde dine aner. Vores hold vil udføre detaljeret og personlig forskning i millioner af slægtsforskningsoptegnelser over hundredvis af år for at fortælle dig hvem dine forfædre var, hvor de boede og meget mere.
legacy, slægtsforsker, køb, betaling, slægt
Arkivaren.com

Mit navn er Michael Dupont. Jeg er cand.mag. i Historie og har slægtsforsket i mange år. Jeg er formand for Samfundet for Dansk Genealogi og Personalhistorie, bestyrelsesmedlem i Danske Slægtsforskere og medlem af Kildeskriftselskabets styrelse. Slægtsforskning er ikke en hobby, det er en livsstil!
aner, slægt, slægtsforskning, arkivar, professionel
Din slægt

dinSlægt.dk er et online slægtsforskningsprogram, der giver dig mulighed for at organisere dine slægtsdata via en webbrowser. Det er ikke meget forskelligt fra anden slægtsforskningssoftware på computeren, men har den fordel, at det er 100% web-baseret.
slægtstræ, digital, online, dansk
Slægts- og lokalhistorie på Fyn

Denne gruppe er for alle, der interesserer sig for slægts- og lokalhistorie relateret til Fyn.
facebook, fyn, slægtsforskning
Nordvestjysk Slægt

Foreningen blev stiftet i Holstebro i 1977 med det formål at fremme interessen for egns- og slægtshistorie og støtte medlemmerne med at dyrke disse emner. I dag dækker vi hele det nordvestjyske område og indgår sammen med 36 andre foreninger i en landsdækkende sammenslutning af slægtshistoriske foreninger.
nordvestjysk, slægt, jysk
Slægtsforskning - søg efter nulevende efterkommere

Her kan du søge efter nulevende efterkommere af fx. dine tipoldeforældre, eller folk med et bestemt efternavn. Det er ikke tilladt at søge informationer på nulevende personer, fx adresser på nulevende personer. Hensigten med gruppen er ene og alene slægtsforskning, hvor det kan være interessant at finde nulevende efterkommere, der kan bidrage med billeder og viden om slægten.
facebook, nulevende, slægt, slælgtforskning
Slægtshistorier

Formålet med gruppen Slægtshistorier er, at du her kan fortælle løs om din familie, din slægt og din fortid, meget gerne suppleret med billeder. Gruppen er oprettet af foreningen Danske Slægtsforskere.
Slægtshistorier, facebook
Family historian 7.0

Engelsksproget slægts program til windows og mac. Version 7 er ude nu.
slægtsprogram, program, slægtsforskning, programmer
En Himmerlands-slægt

Efterkommere og aner til Niels Andersen Ullits, Jens Jacobsen Damborg og andre.
privat, slægtsforskning, himmerland
Knud Højrup, Astrup

Som barn kom jeg ofte på ferie hos mormor og morfar i Ebeltoft. Morfar Knud Vindberg havde ligesom flere af sine brødre i mange år undret sig over hvor navnet Vindberg stammede fra. Så da han blev pensioneret i 1956 kørte han rundt til omegnens sogne på sin VeloSolex knallert for at læse i kirkebøgerne. Når jeg var på ferie hos dem hjalp jeg morfar med at skrive resultatet af hans forskning ind i en slægtsbog som mor og far havde givet ham. Jeg har været heldig at arve denne bog fra morfar. Dette lagde grunden til min egen interesse for slægtsforskning og det har faktisk optaget mig det meste af voksenlivet. Denne hjemmesides afsnit Knuds slægt kan betragtes som min egen on-line slægtsbog.
privat, slægtsforskning, bøger
Slægtshistoriker Lene Kottal

Uanset om dit mål er at finde så mange forfædre som mulligt, at finde alle din oldefars efterkommere, eller at grave dybt i din slægts historie for at finde oplysninger om slægtens levevilkår, ejendom, indkomst osv., så er jeg klar til at hjælpe dig. Jeg kan enten gøre det hele for dig eller yde hjælp til selvhjælp.
kommerciel, privat, slægtsforsker, historiker, arkivar
Slægtsforskning / Lokalhistorie - køb og salg

Slægtsforskning/Lokalhistorie - køb og salg, har jeg oprettet, for os som elsker at grave i historien - herinde kan du efterlyse. købe eller sælge ting/effekter som hører til disse emner : såsom bøger, slægtstavler, anetavler og , læseapparater m.v.
facerbook, salg, køb, usdtyr
Slægtsforskning på Fanø

Velkommen til Slægtsforskning på Fanø. Formålet med gruppen giver vist sig selv. Nogle af denne gruppes funktioner er bl.a. at hjælpe til med f.eks. identificering af personer på gamle fotos, hjælpe med at finde slægtninge i alle de eksisterende slægtsbøger og svare på slægtsrelaterede spørgsmål.
facebook, fanø, slægtsforskning, gruppe
Kruse-slaegt.dk

Jeg hedder Lisbeth Kruse Bjerregaard, f. Olesen. Jeg er født i Godhavn, Grønland i 1957, af forældre Leif Kruse Olesen og Fritze Vigen Olesen f. Larsen. På denne side præsentere jeg min slægt, m.m.
kruse, slægt, privat, træ, slægtstræ
Slægtshistorisk Forening, Århus

Har du aner i Aarhus købstad eller i omegnen af Aarhus ?. Her på siden kan finde brugbar info og gode idéer til, hvordan du kan spore din slægt i Århus Amt.
århus, aarhus, forening
Brothers Keeper

Brother's Keeper - en vej til dine rødder. Et godt program på dansk til slægtsforskning. Nu i version 7.
program, slægtforskningsprogram, brotherskeeper
Slægtsforskernes Bibliotek - Online slægtsbibliotek

Danmarks største samling af online litteratur om personal-, slægts- og lokalhistorie. Mange søgemuligheder såsom fritekst søgning i millioner af skannede bogsider.
bibliotek, lokalhistorie, litteratur, bøger, digital
Ancestris

Et relativt enkelt og ret nyt slægtsforskningsprogram. Programmet er skrevet i Java og dermed virker det med både på Windows, Mac og Linux. En anden fordel er, at programmet er gratis.
slægt, program, programmer, gratis, computer
Michael Axelsen - Min slægt

Jeg forsker i min egen slægt fortrinsvis i Danmark; Sjælland (midt, nordøst, syd og øst), Jylland (Holmsland, Varde, Vejle, Viborg-egnen og Aalborg), Fyn (sydøst), Sydslesvig (Amrum, Bredsted og Nørregårdsskov) samt Bornholm, Langeland og Samsø.
privat, slægtstræ, michael, axelsen, danmark
Bentha.dk

Hjemmesiden omhandler min og min mands slægter - Nielsen, Schultz, Faber Steffensen og Andersen - samt familier uden for slægten med rødder i Rinds Herred. Min fars slægt stammer hovedsagelig fra Lynderup, Ulbjerg, Låstrup og Skals sogne i Rinds herred. På min mors side befinder vi os i forhold til min morfars slægt dels i Hejls og Vejstrup sogne, dels i Nørholm sogn og Sverige (mit navn er af svensk oprindelse). Min mormors slægt stammer fra Fyn. Min mands slægt på min svigerfars side indeholder bl.a. slægtsnavne som Faber, Staal, Flindt, Anchersen, Curtz, Kjærulf, Mørch og på min svigermors side befinder vi os nord for Limfjorden i bl.a. Kettrup, Skæve, Hjortdal, Kollerup, Klim og Hjardemål sogne.
privat, slægtstræ, schultz, andersen, rinds
Slægtsforskning i Sønderjylland og omegn

Dette er en privat side, der vil komme til at handle om slægtsforskning i fortrinsvis Sønderjylland, da både min egen slægt og min svigerfamilie kommer fra det sønderjyske område.
sønderjylland, slægtsforskning, syd
Bog & idé - Liste med bøger om slægsforskning

Her kan du finde et stort udvalg af bøger om slægtsforskning. Bog & idé er med sine flere end 100 butikker og en årlig omsætning på 1.300 mio. kr. Danmarks største boghandlerkæde.
bog, ide, bøger, slægtsforskning, boghandel
Slægtsforskning i Danmark

Voksende gruppe for slægtsforskere. Her kan du søge og få hjælp fra hele Danmark mht til din slægtsforskning.
facebook, slægtsforskning, søg, social, medie
Møborg Lokalhistoriske Arkiv

Hvad kan man finde i Arkivet ?. I arkivet kan du finde utroligt mange spændende ting. Vi har næsten 9 000 fotos af personer og ejendomme, mange lydbånd fra interviews af personer som har tilknytning til sognet. Der findes kirkebøger, skøder og matrikelkort, forskellige protokoller, slægtsbøger og papirer, og andre gamle breve og papirer som har relation til sognet.
møborg, lokalarkiv, arkiv, arkivalier, billeder
Geni

Geni er et amerikansk kommercielt slægtsforsknings- og socialt netværkswebsted, grundlagt i 2006 og ejet af det israelske private firma MyHeritage siden november 2012.
slægtstræ, geni, slægt, personer, familie
Blog - Annemette Søgaard Hansen

Jeg forsker i min mors slægt, som fortrinsvis er fra Vendsyssel og min fars slægt, som mest er fra Sjælland.
annemette, blog, slægtstræ, søgaard, slægtsforskning
Rötter.se

Rötter.se - En del af Sveriges Slægtsforskningsforbund, med omfattende informationer vedr. slægtsforskning i Sverige
sverige, slægtsforskning, aner, arkiv, søgning
Steenroed.dk - beretninger fra min slægtsforskning

Historier og beretninger fra min slægtsforskning m.m.
privat, slægtsforskning, historie, beretninger
Ærø Genealogy

Hvis du interesserer dig for Ærøs historie, eller hvis du har slægt på Ærø, kan denne hjemmeside være et besøg værd.
ærø, slægt, arkiv, slægtsforskning, lokalhistorisk
Tribal Pages

Vi er en slægtsforskningstjeneste der er dedikeret til at hjælpe dig med at bygge, vedligeholde og dele dit stamtræ online. Vores mål er at gøre dette så nemt som muligt og samtidig beskytte dine data og privatliv.
online, digital, slægtstræ, træ, tribal
GenealogyBank

Denne amerikansk-baserede slægtsforskningstjeneste med abonnement, giver adgang til mere end 115 millioner amerikanske nekrologer og dødsrapporter fra de sidste 30+ år (1977 - i dag).
nekrolog, døde, dødsannoncer, portal, søg
Cemetery Records Online

Denne hjemmeside indeholder mere end 25 millioner kirkegårdsregistre, transskriptioner og begravelsesregistre fra titusindvis af kirkegårde over hele verden, alle bidraget fra slægtsforskere, kirkegårde, offentlige myndigheder og private organisationer.
begravelser, døde, gravsten, kirkegård, portal
Familytreemagazine.com

Blog og magasin om slægtsforskning. Engelsksproget.
magasin, digital, slægt, engelsk, opslagsværk
Over Øresund. En vejledning for slægtsforskere

En gennemgang af svenske typer af arkivalier, som er vigtige at kende for danske slægtsforskere, der forsøger at finde sine rødder på den anden side af Øresund. Indeholder desuden en svensk gennemgang af danske arkivalier med svenske slægtsforskere som målgruppe.
øresund, sverige, svensk, slægtforskning, bog
Slægtsforskning i Vejle og omegn

Alle som har eller har haft slægt i eller omkring Vejle og omegn. Denne gruppe har til formål, til at finde aner, udveksle erfaring, tips og ideer. Navngive personer på billeder samt meget andet inden for familie/slægt.
vejle, facebook, gruppe, slægtsforskning
Slægtsforskning Lolland-Falster-Langeland

Velkommen til Slægtsforskning Lolland-Falster-Langeland. Formålet med denne gruppe er at samle os der primært forsker i dette område. Ved at samles i dette forum, der for landet er et lille område, kan du udveksle oplysninger med andre og evt. hjælpe med deres forskning. HUSK god tone, Og ingen oplysninger om nulevende personer.
lolland, falster, langeland, facebook, gruppe
Norsk Slægtshistorisk Forenings Forum | Facebook

Norsk Slektshistorisk Forening (NSF) er Norges ældste rigsdækkende forening for slægtsforskere. Her præsenteres de via deres gruppe/forum på facebook.
norge, norske, slægt, forening, norway
24Genetics

Det er lige meget i hvilket land du bor. Vi sender vores kit hjem til dig og tager os af alt. Det er så enkelt som at bruge vores spytsæt.
dna, test, selvtest, slægtskab
Steen Thomsen's side

Denne side handler mest om slægtsforskning i Danmark, på Ísland, og i gammel dansk adel og dens heraldik.
steen, thomsen, island, slægt, privat
Ærøskøbing Lokalhistoriske Arkiv

Kom og vær med i vores gruppe på facebook. Ærøskøbing Lokalhistoriske Arkiv er en forening, der dækker den gamle Ærøskøbing Kommune. Her opbevares mange arkivalier og fotos, der er blevet indleveret i årenes løb. Vi ligger også inde med en del slægtstavler.
facebook, gruppe, ærø
Ingrid og Kaj Schmidts familietræ

Slægterne boede i 3 hovedområder. Farfar Morten Schmidts slægt i Sydvestjylland fra Esbjergområdet til Brøns, farmor Anne Mathilde Nielsens slægt i Midtvestjylland i sognene omkring Ringkøbing med en gren fra Vorgod. Mor Ingrid Kjærsgaard Jensens slægt er fra Nordjylland mest Vendsyssel.
schmidt, privat, slægtstræ, jensen
Slægten fra Kjeldbjerggård på Mors

Disse sider er udarbejdet af Else Kjeldbjerg og ægtefælle Leon Sønderskov, ud fra oplysninger i SLÆGTSBOGEN "Slægten fra Kjeldbjerggård på Mors" udgivet i 1962 af Johannes Kjeldbjerg. Desuden har familien løbende suppleret med yderligere oplysninger.
mors, slægt, jeldbjerggård
Nissen/Jensen-familiens slægtsdatabase

Disse sider indeholder optegnelser, gruppefotografier om Nissen/Jensen-slægten, samt tips og vejledninger.
nissen, jensen, privat, træ, slægt
Min bornholmske slægt

Som titlen antyder, kommer min slægt fra Bornholm, eller rettere sagt, sådan troede jeg, det forholdt sig, da jeg startede på min slægtsforskning, men jo mere man arbejder med det, finder man ud af, at slægten ikke var helt så bofast, som jeg troede.
bornholm, slægt, slægtsforskning, privat, træ
Hanne Thøgersens slægt

Hanne Thøgersen - aner, familie og slægt, fra grever og konger til småkårsfolk og almuelemmer
hanne, tøgersen, familie, slægtstræ, privat
Historien om Alice og Asmus

Historien om Alice og Asmus - deres liv, deres forældre, deres slægt
alice, asmus, privat, slægtsforskning
Klarskov slægten

klarskov-slægt. Der lå engang en hovedgård "Clareschou" i landsbyen Marslev, øst for Odense - og der ligger den endnu! Herfra har Klarskov-slægten sit navn. Læs nærmere om slægtens stamforældre på min side.
klarskov, privat, odense, slægtstræ, marslev
Slægtshistorisk Forening for Storkøbenhavn

Side og præsentation af slægtshistorisk forening for Storkøbenhavn.
københavn, forening, storkøbenhavn
Programmer til slægtsforskning

Formålet med denne gruppe er, i en sober tone, at give mulighed for diskussion af fordele og ulemper ved forskellige slægtsforskningsprogrammer.
facebook, programmer, slægtsforskning
Geneablog - Kenneth Konrad Knudsen

Jeg hedder Kenneth Konrad Knudsen og er født og opvokset i Nørre Snede i Midtjylland. Men rent slægtshistorisk interesserer jeg mig mest for Himmerland og Vendsyssel, hvor 90 % af mine aner stammer fra.
Kenneth, himmerland, slægt, midtjylland, privat
Aase Frisch og Finn Sachse Poulsen

Aase Frisch og Finn Sachse Poulsens slægt og slægtforskning. Forskningen har taget udgangspunkt i følgende slægtsnavne: Frisch, Kliska, Sachse og Poulsen, men har også bragt os rundt om mange andre navne og flere dele af verden.
poulsen, aase, finn, sachse, privat
Tage Svend Jensen & Gunnild Elinor Hansen

Familiens Slægtsbog. Slægtstræ for Tage Svend Jensen & Gunnild Elinor Hansen.
privat, træ, slægtstræ
Slægtsforskning Møn

Efterlys og snak om dine aner fra møn. Måske er der nogen som kender nogen, som du i virkeligheden er i familie med. Tal ikke ondt om andre og hold den gode tone.
møn, slægt, slægtsforskning, gruppe, facebook
Sus Duun

Mine slægtshistorier – Fra Danmark, Sverige og USA. Hjemmesiden handler om min forskning i min slægt – igennem mine mange år som slægtsforsker
sus, duun, djursland, himmerland, københavn
Ireland Family History

Vi er her for at hjælpe dig med dine irske slægtsaner. Vi sigter efter at være en hjælpende hånd for dem, der søger information om deres irske familierødder såvel som dem, der bare er nysgerrige om øen Irland, dens steder og dens historie.
irland, slægt, historie, hjælp, vedledning
De fremmede : en slægtskrønike ...

En historisk og socialrealistisk slægtsroman med udgangspunkt i ”kartoffeltyskernes” historie. Romanen er fiktion, men persongalleriet bygger på forfatterens mand – Fritz Mikkelsens familiehistorie gennem seks generationer.
de, fremmede, bog, kartoffeltysker, roman
Slægten Spangsberg

Slægten Spangsberg er efterkommer af Hans Christensen Spangsberg 1667-1737 fra Jerne ved Esbjerg. Jeg har registreret 37245 personer fordelt på 12092 familier. Ved hjælp af ovenståde register kan du se alle personerne og under menupunktet Søg kan der søges i hele databasen.
spangsberg, privat, slægtstræ, jerne, esbjerg
Johnnys Slægtsforskning

Johnnys Slægtsforskning. Historien om familierne Hansen, Jensen, Ravnholdt m.m.
privat, træ, slægt, hansen, ravnholdt
Søren Dahl Andersens slægtstræ

Dette er en præsentation af - Søren Dahl Andersens slægtstræ - på Myheritage. Træet er et betalende medlem og du kan blive bedt om at tilmelde dig træet, hvis du vil se det (gratis).
søren, dahl. andersen, myheritage, træ
Peter Hilton Madsens slægtstræ

Dette er en præsentation af - Peter Hilton Madsens slægtstræ - på Myheritage. Træet er et betalende medlem og du kan blive bedt om at tilmelde dig træet, hvis du vil se det (gratis).
myheritage, hilton, madsen, slægtstræ
Trøst-Hansens sognekort

Mange kender de plancher, som Trøst-Hansen skabte i starten af 1900-tallet Der er tale om 856 sognekort med fotos i høj kvalitet af præster, lærere, kirker, præstegårde og skoler. Hidtil har man kun kunnet finde disse skannede sognekort via navnet på sognet. Men nu har Slægtsforskernes Bibliotek sammen med Skolehistorie under Aarhus Universitet transskriberet de mange plancher og skabt en søgbar database med 36.748 personer og bygninger. Man kan nu nemt søge efter disse på tværs af sogne.
trøst, hansen, sognekort, kirker, plancher
Efterslægtstavle for Blankensteiner slægten

På dette website kan man, ved at klikke rundt i menuen herover, se efterslægts-tavle for Johan Georg Blankensteiner, der starter tilbage i midten af det 18. århundrede samt læse nogle mere eller mindre interessante historier om slægten Blankensteiner og deres ægtefæller.
blankensteiner, privat, slægtstræ
Familien Terps hjemmeside

Præsentation af slægten og slægtstræet.
terp, familie, privat, træ, slægt
Min Slægtsforskning - Foretaget af Per Hartvig-Olsen

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til oplysningerne på dette websted, så skriv til os.
hartvig, olsen, privat, træ, jensen
Slægten Baagøe

For teknisk hjælp og slægtsspørgsmål, kontakt Hans Chr. Baagøe.
baagøe, privat
The Italian Genealogy Homepage

Gode artikler om forskning i italienske slægter
italien, artikler, slægtsforskning, europa, information
Skals lokalhistoriske arkiv

Det lokalhistoriske arkiv i Skals er en forening med ca. 220 medlemmer. Foreningens indtægter er medlemskontingent samt tilskud fra Viborg Kommune. Arkivet arbejder med registrering, behandling, arkivering af indleverede materiale, samt servicering af arkivets gæster. Besvarelse af mail henvendelser varetages af bestyrelsen. Har i historiske spørgsmål om personer, bygninger eller er i besiddelse af fotografier, dokumenter, malerier som i mener kan have interesse for Lokalhistorisk arkiv i Skals, bedes i kontakte os. Vi scanner gerne disse. Vi modtager også gamle protokoller fra foreninger, samt slægtsbøger fra private.
lokalarkiv, arkiv, skals, viborg
Canvas

Værktøj til at lave stamtræer. Canvas gratis stamtræsværktøj gør det muligt at lave et overblik over dine forfædre. Med hundredvis af skabeloner, du selv kan justere, kan du med få museklik nemt lave en visualisering af dit stamtræ.
online, slægtstræ, skabeloner, design, gratis
Slægtsmagasinet

En anderledes side med primært artikler om forbindelserne i mellem kendte skuespiller, kunstnere etc., og deres slægtled. Hvem er i slægt med hvem, og er du i familie med en kendt ?.
artikler, kendte, sladder, slægt, webmagasin
Slægt (genealogi)

Wikipedias inforside om slægtsforskning og opbygningen af probanden.
wiki, wikipedia, leksikon, slægt, opslagsværk
Vallø Lokalhistorisk Arkiv

På Vallø Lokalhistoriske Arkiv, Bredgade 1, 4652 Hårlev, kan du finde mange spændende historier. Vi har en omfattende samling af original-arkivalier, fotografier, film, kort m. m., der oplyser om vor egns historie og udvikling. Her kan man bl.a. finde informationer om egnens huse, gårde og slægter samt erhvervsliv m.v. Interesserer du dig for slægtsforskning, lokalhistorie, erhvervshistorie o. lign. besøg da arkivet. Vi vil altid være dig behjælpelig med at finde de informationer, du søger.
vallø, lokalarkiv, arkiv, hårlev
Københavnske skoleprotokoller

Find oplysninger om elever på de københavnske skoler. Det varierer fra skole til skole, hvilke år, der er materiale fra. Dette er en søgning via København Stadsarkivs hjemmeside. Skoleprotokollerne er gode for slægtsforskere, hvis man har tabt sporet af en familie, der er flyttet meget. Familiens børn vil som regel have gået i skole. I protokollen kan du finde oplysninger om barnets far og familiens adresse.
skoler, københavn, skoleprotokoller, søgning, skole
Forlaget Grifo

Grifo er et lille bogforlag, som har specialiseret sig i udgivelse af bøger og undervisningsmateriale vedrørende slægtsforskning og historiske emner.
grifo, forlag, bøger, udgivelser, bogforlag
Danske Slægtsforskere Odense

Danske Slægtsforskere Odense er en forening for slægtsforskere med hjemsted i Odense. Foreningen er stiftet 21.04.2009.
odense, slægtsforskning, forening, arkiv
Slægten Koch

De sidste par år har jeg arbejdet med familien Kochs slægts historie. Det er blevet til en omfangsrige hjemmeside som på en forhåbentlig levende måde fortæller om menneskerne dengang.
koch, privat, træ
Samfundet for Dansk Genealogi og Personalhistorie

En række video'er fra Samfundet for Dansk Genealogi og Personalhistorie, der forklare via video hvordan du slægtsforsker og bruger de forskellige redskaber der er tilgængelig til din forskning.
video, slægtsforskning, information, vejledning, hjælp
Slægten fra Ludvigshøj

Denne hjemmeside tager udgangspunkt i de daværende ejerne af Ludvigshøj, Kirstine født Sørensen & Valdemar Hansen. Nederst deres tre børn, Karen, Lise & Hans.
ludvigshøj, privat, træ, slægtstræ
Slektinorge.no

Portal og blog for slægtsforskning i Norge.
norge, portal, slægt, links, information
Slægtsforskerforeninger i Sverige

Links til en del slægtsforskerforeninger i Sverige via wiki.
foreninger, sverige, links, oversigt, slægtsforskning
Bearfields Genealogy

Du er kommet til Bjørn Marchers hjemmeside om slægtsforskning. Der er ikke meget andet end slægtsforskning, genealogi, gamle billeder og gamle historier, for interesserede der synes om den slags.
slægtsforskning, bjærn, marcher, billeder, privat
Familiebanden.de - Software

Softwarepakke til håndtering af genealogiske personoplysninger. På flere sprog, her i blandt Dansk.
program, slægtsprogram, digital, software
Worldcat.org

Hvis du er interesseret i slægtsforskning eller familiehistorie, er du havnet på det rigtige sted. Biblioteker og arkiver er ofte den kilden til unikke optegnelser over fødsler, ægteskaber og dødsfald, fotografier, aviser, mikrofilm og så meget mere.
arkiv, digital, bibliotek, worldcat, dokumenter
Slægten Radoor

Siden er opbygget med slægter og personer, som jeg har fundet spændende i min slægtsforskning gennem mange år – (siden 1990)
radoor, privat, træ, slægt
Datadrys 1700 - Præstø Amt

Her på siden finder du data af mange forskellige slags til slægtsforskning eller lokalhistorie, men siden handler hovedsageligt om Præstø Amt, og den foregår især i 1700-tallet.
præstø, data, kilder, 1700, slægtsforskning
Slægten Blankensteiner

På dette website kan man, ved at klikke rundt i menuen herover, se efterslægts-tavle for Johan Georg Blankensteiner, der starter tilbage i midten af det 18. århundrede samt læse nogle mere eller mindre interessante historier om slægten Blankensteiner og deres ægtefæller.
blankensteriner, slægt, privat, træ, johan
Slægtshistorier eller hvad slægtsforskning kan føre til ...

Bogen indeholder en spændende samling af personskildringer og relaterede småhistorier, der i en oplagt, levende og humoristisk stil fortæller om nogle af forfatterens aner, hvis historier er blevet afdækket på baggrund af en god og detaljeret hukommelse, men især helt uden forudgående viden om personen. Der er undervejs dukket personer op, som aldrig har været omtalt i familien, som fx ”Ballade-Niels”, Svend Sejr, Laura og Elisabeth. Andre personer har været kendt, men har vist sig at have særdeles spændende baggrund, fx ”Besfar Reesen” og ”Fru Halse”. Historierne er blevet til efter flittig slægtsforskning siden 2012 og ved at anvende tilgængelige online-værktøjer. Historierne er suppleret med mange fotos, primært fra forfatterens egen samling.
steen, busch, bog, slægtsforskning,
DNA og slægtsforskning for begyndere

Denne bog henvender sig til begynderen, der arbejder med DNA i sin slægtsforskning for første gang, og som gerne vil have en introduktion til emnet og nogle fif til, hvordan man kan komme i gang, og se hvad DNA-resultatet kan bruges til. En DNA-undersøgelse er en spændende og inspirerende rejse tilbage i tiden, en rejse gennem ens egen krop.
michael, dupont, bog, dna, arvemasse
Rootschat.com

Engelsksproget debatforum om slægtsforskning.
forum, slægtsforskning, debat, engelsk
Danske Slægtsforskeres podcast

Danske Slægtsforskeres podcast er en podcast om slægtsforskning og slægtshistorie. Med alt fra livshistorier til hvordan man slægtsforsker til bøger om slægtsforskning.
lyd, podcast, slægtforskning, forening
Nyrupjulepost.dk

Er vi i familie ?. Kig i databasen for at se, om du kan finde nogen i din slægt. Så er det måske også interessant at læse nogle af de mange historier om familien. De er delt op i fire grene med afsæt i vores børns bedsteforældre.
hansen, lidmoes, aneindeks, privat, slægtstræ
Outtree

Ourtree.dk er et effektivt og velfungerende redskab til samling af data om slægt og til opbygning af slægtstræer. Når du har oprettet en brugerkonto, vil du indenfor få minutter være klar til at indtaste dine data, som opbevares i skyen. Oprettelse og brug af ourtree.dk er gratis. Læs mere om Ourtree.dk nedenfor. Læs om vilkår for brug under Info og Privatlivspolitik.
online, slægtstræ, digital, slægtsforskning
Arkivverket

Norsk forum som styres af det norske Rigsarkiv.
forum, norge, norsk, slægtsforskning
Lokalhistoriske Arkiv for Sundeved

Arkivet i Sundeved blev oprettet i 1992 ved en sammenlægning af de tre sognearkiver i Sottrup, Ullerup og Nybøl, der startede helt tilbage i 1960’erne. Arkivet indsamler og bevarer materiale om egnens historie, og sørger for det er tilgængeligt for alle interesserede. Her findes kilderne, i original eller kopi. Især kan slægtsforskeren have stor glæde af de mange slægtsbøger som arkivet har.
lokalarkiv, sundeved
Schwartzbach Web Site - MyHeritage

Slægtstræ for Schwartzbach slægten. Du skal være medlem af siden, for at se indeholdet.
schwartzbach, myheritage, slægtstræ, aner, privat
Find en grav (dansk)

Find en grav er et privat projekt og drives af Erik Fogh Rasmussen. Jeg kan kontaktes på admin@findengrav.dk. Formål: at lave en hjemmeside med oplysninger til brug i slægtsforskning. Billederne stilles vederlagsfrit til rådighed for brugerne.
facebook, gruppe, gravsteder, kirkegårde, gravsten
Weikop.com

Siden 2012 har jeg lavet slægtsforskning. Det har været en spændende udfordring, hvor der er kommet mange spændende historier frem om Weikop slægten.
privat, slægt, historier, weikop, billeder
Slægtsforskerne i Vesthimmerland

Slå spørgsmål og billeder op, opret begivenheder for Slægtsforskerne i Vesthimmerland, fortæl lidt om jeres slægtsforskning og hvilke familier i forsker i.
vesthimmerland, himmerland, facebook
Johansen / Olsen slægtstræ

Link til mit eget slægtstræ på Myheritage. Anmod, hvis du vil se mit træ.
johansen, olsen, john, johansen, myheritage
Thidemann-slægten i Middelfart 1780-1980

I bogen berettes om Thidemann-slægten i Middelfart, fra den første af slægten kom til byen i slutningen af 1780'erne til den sidste døde i 1981. Det er en fortælling om fem generationer af en slægt, som udnyttede datidens gunstige konjunkturer indenfor landbrug, handel, søfart og teglværksdrift til at opbygge forretninger og skabe sig et meningsfyldt liv.
thidemann, slægtsbog, middelfart, bog, saxo
Pallesen Web Site - Myheritage

Præsentation af Pallesens slægtstræ på myheritage.
pallesen, myheritage
Carsten og Inger-Lise Ekkelunds slægts og familieside

Slægtsdata for Carsten Petersen og Inger-Lise Ekkelund Andersen. Tanken er at vise slægtsdata og billeder på siden. Endvidere lokalhistoriske data vedrørende vores slægt og barndom. Jeg er opvokset i efterkrigstiden i landbyen Grindsted v. Hammer Bakker. Her drev mine forældre Martin og Margrethe Petersen en mindre cykelforretning med mange forskellige slags varer. Min far havde et værksted med fremstilling og reparation af cykler, knallerter, træsko, seletøj og mindre bilreparationer. Min far var lidt af en altmuligmand. Han reparerede stort set alt, der var gået i stykker.
grindsted, byliv, historier, landsby
Historierne

Her finder du de forskellige små og store fortællinger og anekdoter, som jeg hen ad vejen er stødt på i forbindelse med min forskning i egen slægtshistorie. I første omgang kan du kun finde nogle få fortællinger her, men hen ad vejen vil siden forhåbentlig blive fyldt op med med alle de forskellige historier, som jeg støder på i min slægtsforskning.
fortællinger, anekdoter, slægtshistorie, beretninger
Slægten Philip

Siderne redigeres af: Arne Philip Jørgensen. Senest opdateret: 2. januar 2023. Denne hjemmesides formål er: at videreføre en gammel slægtsbog for slægten Philip. Det er meningen at medlemmer af familien skal kunne skaffe sig viden om slægten og deres egne aner. For at sikre en fremtidig opdateret efterslægtstavle, opfordres familiemedlemmerne til at skrive til mig om tilkommende børn, giftermål eller pårørende der afgår ved døden. Jeg modtager også gerne biografier over din far, mor, søster eller bror. Det kan f. eks. være vedkommendes beskæftigelse, bopæl samt evt. udførte spektakulære gerninger.
philip, privat, slægt, efterslægt, slægtsnavn
Kann Slægten

Denne hjemmeside indeholder slægtsdata om en lang række personer tilhørende slægterne, bla. Kann, Barfod, Bech, Becker, Barfred, Leisner, Schøning, Sass, Egeriis, Hall, Skibsted, Borgen, Becker, Seidelin og mange flere.
kann, slægt, privat, slægtstræ
Peter Kromans verden

Kroman navnet stammer fra Ærø. I 1906 fik Styrmand Hans Peter Kromann og hans hustru Petra Jensine Møllmann en søn, der blev døbt Kristian Møllmann Kromann. I 1916 blev navnet Kromann, ved ministeriel resolution, rettet til Kroman (altså med kun et n). Årsagen hertil er ukendt, men der er mange familier på Ærø med navnet Kromann, og ikke så mange med navnet Kroman, så det kunne ligne en strid mellem familier, at det er blevet ændret i dette tilfælde.
privat, træ, peter, kroman, slægtstræ
Slægtshistorisk Forening Herning

Foreningens formål er at samle slægtshistorisk interesserede for ved fælles indsats, oplysende foredrag, ekskursioner og lignende at øge kendskabet til og skabe interesse for slægts- og lokalhistorisk forskning.
herning, forening, arkiv, medlem
Germany Genealogy - Just Ask!

I denne gruppe kan du deltage og stille spørgsmål om forfædre, der boede i Tyskland eller om Tysklands ressourcer i forbindelse med din egen slægtsforskning.
facebook, gruppe, tysk, oversættelse, slægt
Greiersen aner – Slægtsforskning

Her på min side kan du finde mine forfædre og nogle historier til mine aner. Brug navneregister i menuen.
greiersen, slægt, privat, træ,
Bornholm-stamtavle

Bornholm-stamtavle er en slægtsforskningshjemmeside som indeholder 62.808 personer, primært fra Bornholm.
bornholm, stamtavle, personer, portal, navne
Slægt og historie - Conny og Jan Laustsen

Om slægten, familie og børnebørnene.
conny, jan, laustsen, privat, slægtstræ
Familien Fonnesbæks slægtsforskning

Om slægten Fonnesbæk.
fonnesbæks, privat træ, slægtstræ
Henny Mikkelsen - efterkommer af Kartoffeltyskerne

Da Henny Mikkelsen fra Randers fandt ud af at hendes mand var efterkommer af 'kartoffeltyskerne' satte hun sig for at skrive en slægtskrønike om forfædrene baseret på fakta og fiktion. Vært er Stig Ulrichsen.
henny, mikkelsen, video, youtube, kartoffeltyskerne
Den Reformerte Menighed i Fredericia

Den Reformerte Menighed i Fredericia er blandt landets ældste statsanerkendte trossamfund. De bosatte sig i Fredericia i et lille hjørne af byen, fordi det var der de fik tilbudt jord og huse. I dag er medlemmerne spredt over hele byen og en del bor rundt i landet. Menigheden består i dag dels af medlemmer med de gamle slægtsnavne, og dels af medlemmer uden slægtshistorisk tilknytning. De har tilsluttet sig af interesse for den reformerte tro og det tætte fællesskab, som en lille menighed kan tilbyde.
fredericia, reformerte, kirke
Birthe & Claus Olischer´s hjemmeside

Birthe & Claus Olischer´s hjemmeside om slægtsforskning
olischer, virthe, claus, privat, slægtsforskning
Jesper Holm - Hjemmeside om min slægt

På disse sider kan du finde en kort beskrivelse af de slægter som der kan findes i mit slægtstræ. Det er bla. slægterne Holm, Anthon, Zimmerman, Grønvold og Nellemann.
jesper, holm, zimmerman, anthon, grønvold
Slægtsforskning i Salling

Forespørgsler om personer og steder i Salling. Tips og gode idéer til andre om slægter i Salling. Hjælp til at identificere billeder af personer fra eller steder i Salling.
salling, facebook, slægtsforskning, gruppe, debat
Min Jyske Slægt - En slægtstavle under evig udvikling

Denne slægtstavle tager sit udgangspunkt i Anders Simonsen Pedersens slægtsbog "Gennem 400 år" som han udgav i 1955. Den kan ses her på siden. Sidenhen har slægtstavlen udviklet sig meget, naturligt nok. Jeg bestræber mig på at alt er så korrekte som muligt.
pedersen, anders, simonsen, privat, slægtstræ
TNG - the next generation of genealogy sitebuilding

TNG er en effektiv måde at administrere og vise dit stamtræ online på. TNG findes på dansk til en lav billig pris.
tng, digital, slægtstræ, online, stamtræ
Family Tree Heritage - Gold

Program speciel til computer (offline). Til PC eller Mac.
program, download, computer, slægtstræ
På sporet af BorgSlægten

På sporet af BorgSlægten. Her har jeg forsøgt at samle et overblik over min BorgSlægt. Til min slægt hører ligeledes “slægtsnavnene” Borg, Thuesen, Kjærgaard, Dahlgaard, Espersen, Lausen, Laursen og Jensen.
borg, slægt, thusen, privat, træ
Taasinge Lokalhistoriske Arkiv

På Taasinge Lokalhistoriske Arkiv kan du finde mange spændende historier. Vi har en omfattende samling af original-arkivalier, fotografier, film, kort, kirkebøger mm., som belyser egenes historie og udvikling. Her kan man bl.a. finde informationer om områdets huse, gårde og slægter, fiskeri, strandinger, egnens erhvervsliv og meget mere. Interesserer du dig for slægtsforskning, lokalhistorie, erhvervshistorie eller en helt fjerde ting, så besøg arkivet. Vi hjælper dig gerne med at finde de informationer, som du søger.
tåsinge, arkiv, lokalarkiv, taasinge, arkivalier
Familien Jacobsens Slægtsdatabase

Velkommen til Carsten Kjær Jacobsen og Johanne Jacobsen (født Hansen) slægts. Slægten Jacobsen spænder fra Ungarn, Langeland, Viborg, Randers, Ålborg, Haverslev, København og til Nordborg på Als. Slægten Hansen kommer fra hele Nordals, Vester Sottrup, Broager og Munkbrarup i Tyskland. og da Als er en Ø er der forbindelser til mange gamle slægter herfra.
privat, jakobsen, online, slægtstræ, langeland
Jollmands Gaard

Jollmands Gaard er den ældste gård i Holm. Gården og slægten kan føres tilbage til 1700 tallet. Af kirkebogen fra 1651, fremgår det at ”3. påskedag om onsdagen begravet Store Kristen af Holm 96 år gammel”. Derefter kan man i kirkebogen se at gården gik i arv fra far til søn i 10 generationer. I dag er gården fuld restaureret og et bevaringsværdigt museum, beliggende på Damgade 1, Holm, 6430 Nordborg. Åbent hver dag mellem 9.30 og 11.30, året rundt.
jollmand, gård, museum, holm, slægtsgård
Livet gennem tiderne

Velkommen til vores hjemmeside over "Dette blev vort liv", som i hovedtræk er med uddrag af beskrivelse over egne og vore rødders liv, virke og gøremål igennem tiderne. Vore forskellige beskrivelser har ikke med slægtsforskning at gøre, men er udelukkende ved beskrivelse ud fra efterladte kildematerialer igennem flere slægtled, som bl.a. en efterladt brevsamling, samt øvrigt efterladenskaber og lidt mundtlige overleveringer af ældre slægtninge. Forfædres efterladenskaber og smånotater, betragter vi som værende budskaber til eftertiden, for at fortælle om livet i fortiden - som da var nutid.
privat, side, slægt, billeder, livhistorie
Familien Østerbye

Velkommen til familiens hjemmeside. Bortset fra en kort præsentation af familien, består hjemmesiderne indtil videre kun af oplysninger om min slægtsforskning.
jan, østerbye, privat, slægtsforskning, århus
Anebasen - Ole Thyge Plannthin

Jeg har i min slægtsforskning taget udgangspunkt i mine børn Morten og Mikkel Plannthin, der således er probanter i de først udarbejdede slægtsoversigter. Jeg har fulgt deres aner i de 4 grene svarende til deres bedsteforældre. Du finder links til dem i menubjælker øverst på denne side.
plannthin, privat, træ
Family Tree Builder 8.0

Family Tree Builder, som bruges af millioner af mennesker verden over, hjælper dig med at udforske din slægtshistorie, opbygge dit stamtræ og tilføje fotografier, historiske optegnelser og meget mere.
myheritage, program, offline, slægtsforskningsprogram, slægstræ
Winfamily.com

Prøv en fuldt funktionel demo i 21 dage gratis. Hvis du beslutter dig for at købe en licens efter prøveperioden er udløbet, beholder du alle de data, du har gemt i demoen.
winfamily, program, download, trial, slægtsprogram
Gramps

GRAMPS er et open source-slægtsforskningsprogram. Det er oversat til mange sprog, herunder dansk.
gramps, program, pc, open, source
Reunion 11

Reunion hjælper dig med at dokumentere, gemme og vise oplysninger om din familie. Direkte på din computer.
reunion, slægtsprogram, pc, mac
MinSläkt

MinSläkt er et svensk slægtsforskningsprogram til Windows. Du er velkommen til at downloade og prøve MySläkt før du beslutter dig for, om du vil købe en licens eller ej. Selv uden en licensnøgle får du adgang til de fleste af programmets funktioner. Du vil dog fra tid til anden for at modtage en påmindelse om, at du bruger en uregistreret kopi.
svensk, slægtsforskningsprogram, min, slægt, program
Heredis

Stamtræssoftware til Mac og Windows. Heredis hjælper 100.000 genealogientusiaster og fagfolk hver dag med at opdage deres forfædre og skabe imponerende slægtstræer. Fra at undersøge dokumenter til at analysere statistik, opdag mere end 200 funktioner og udfør en utrolig undersøgelse for at spore din oprindelse tilbage.
heredis, program, computer, slægtsprogram
iFamily - til Mac

iFamily er et slægtsforskningsprogram til mac computer.
imac, mac, software, program, slægt
Ancientfaces.com

Et gratis netværk, der giver dig mulighed for at dele slægtshistoriske billeder, historier og opskrifter, der er gået i arv gennem generationer. Dette vil hjælpe dig i forbindelse med andre ved at dele din familie historie og giver andre mulighed for at bidrage til din slægtsforskning.
netværk, opslag, slægtshistorie, gratis, bog
Abcbellevue.dk

En stor del af slægtsforskningen foregår i De Otte Sogne" ved Kolding - (Nørre Tyrstrup Herred), - samt i Sønder Tyrstrup Herred. Vi håber, at nulevende og kommende efterkommere vil finde det spændende at gå på opdagelse på siden, og vi modtager gerne rettelser og tilføjelser, så vi kan give en detaljeret side videre til generationerne efter os. Vh Aage Langhoff Clausen og Birthe Clausen (født Frandsen).
clausen, frandsen, privat træ, slægtsforskning
Slægter fra Vendsyssel

I gruppen har vi ikke mange regler, men dog gælder, at alle indlæg skal have relation til slægtsforskning der kan omhandle personer, familier, slægtshistorier, steder, og billeder.
facebook, vendsyssel, slægt, gruppe, social
Slægtsforskning og Lokalhistorie i Randers amt

Formålet med denne Facebookgruppe er, at slægtsforskere og lokalhistoriker med interesser for personer og lokaliteter i Randers amt kan skrive og fortælle om deres forskning. Ligesom man også kan efterlyse oplysninger, som kan bruges til forskningen.
randers, slægt, lokalhistorie, facebook, gruppe
Alda.dk - Linda Schwartz Karlsens slægtsforskning

Alda.dk er min personlige hjemmeside, som handler om slægtsforskning. Her vil jeg løbende blogge om mine forfædre og hvad jeg kan grave frem af historier om deres liv. Jeg vil også blogge om mine oplevelser med slægtsforskning generelt – stort som småt. På alda.dk kan du også finde længere, sammenhængende historier om min slægt, samt lister over mine aner, så du evt. kan undersøge, om vi har slægt til fælles.
privat, træ, karlsen, linda, schwartz
Stryhn slægten

Velkommen til tom-stryhn.dk. Dette websted er ment som et forum for medlemmer af familien og andre interesseret brugere. Siderne omhandler oplysninger om blandt andet Stryhn slægten og andre slægter med tilknytning til gamle Maribo amt samt Møn mm. samt mange andre lokaliteter i Danmark og udlandet.
tom, stryhn, maribo, privat, slægtstræ
Slægtens historier af Vibeke Stendorf

Det er mit ønske, at min hjemmeside skal fremstille mit slægtsforskningsprojekt i et lettilgængeligt format, så familiemedlemmer især mine børn kan få gavn af og glæde af det.
historier, privat , slægt, vibeke, stendorf
Slægtsforskning med Susanne Fabritius de Tengnagel

Her samles slægtsfortællinger om mine bedsteforældre, familie og deres slægtninge.
privat, side, tengnagel,
Martin Iversen Christensen - Slægtsbøger

Er man interesseret i den sønderjyske bondeslægt og fortællinger herfra, sammen med andre godt slægtshistorier, så er Martin Iversen Christensens bøger måske noget for dig.
bøger, slægtsbøger, slægtforskning, bondeberetninger, sønderjylland
Simon Hollander - Gammelt og nyt

Idéen til siden kom da jeg efter nogen år havde samlet en del personer i min database og for at få flere oplysninger og snakke med slægtninge, satte jeg alle mine oplysninger på nettet. Nu var det nemmere for andre at se hvad jeg har, og også nemmere for mig at dele oplysningerne, med hvem der nu syntes at det kunne være interessant.
hollander, privat, database, slægtsforskning, simon
Bøger og slægtsforskning

Gruppen er for folk der laver slægtsforskning. Der foregår ingen handler med bøger - der henvises til andre grupper på Facebook Læg titler og korte beskrivelser af bøger, som kan give indblik og viden om den tid vore forfædre levede på. Husk billede af bogens forside - så er opslaget nemt at finde under fanen -billeder- :-). F.eks. slægtsromaner, biografier, historiske bøger o.lign.
bøger, facebook, slægtsforskning, slægtsroman, biografier
Villys Studiekreds - om slægtsforskning

Under Ældre Sagen på Frederiksberg har der siden 2006 været etableret en studiekreds for erfarne amatørslægtsforskere. Vi har meget forskellig baggrund for vores engagement, men vi brænder alle sammen for sagen.
slægtsforskning, studiekreds, villy, frederiksberg
Dansk Selskab for Genetisk Genealogi

Velkommen til de spændende muligheder som genetisk genealogi tilbyder. Genetisk genealogi er et forholdsvis nyt værktøj, hvor DNA-test benyttes som supplement til traditionel slægtsforskning. Det er et felt, som er under fortsat udvikling, med nye videnskabelige fund og flere og flere testtagere.
dna, genetisk, genealogi, forskning, slægt
Borger.dk - hjælp til slægtsforskning

Linket henviser til Borger.dk's egen infoside om start på slægtsforskning, med link henvisning og information om hvor du kan starte din jagt på dine aner.
borger, vejledning, oplysning, kommune, slægtsforskning
Damsted Slægten

Velkommen til Slægten Damsteds hjemmeside. Denne hjemmeside tjener som afløser for de tidligere fire manuelle slægtsbøger. Oplysningerne fra disse bøger er nu lagt ind under punkterne Slægtstræet Damsted eller du kan bruge menuen Slægtstræet Damsted via link.
damsted, slægt
Foreningen - Adslev Slægten

Adslev Slægten udspringer fra gårdejer Peder Jensen fra Adslev (født 30. november 1766) og hustru Margrethe Rasmusdatter fra Mjesing (født 18. december 1768). Ægteparret fik 12 børn og otte af dem blev stammoder/-fader til otte slægtsgrene. De 4 øvrige børn døde som små.
forening, adslev, privat, slægt, odder
Claus Rønlev - Slægtsforskning

Velkommen til min slægtsforskning og mit bibliotek. Anetavler med kiwitrees med alle de hårde data på Karnas og mine aner. De "gode" historier, hvor udvalgte aner præsenteres med kød og blod. Biografier og slægtsbøger indeholder udover egne scanninger mange links til scannede bøger på private hjemmesider og Slægtsforskernes Bibliotek. Desuden er der links til artikler i historiske årbøger og Personalhistorisk Tidsskrift.
claus, rønlev, slægtstræ, kildeskrift, information
GenoPro

GenoPro er det mest intuitive og komplette værktøj til oprettelse af stamtræ og genogram. Et genogram er et slægtstræ, der indeholder yderligere oplysninger om relationerne og individerne. Genogrammer bruges af læger, familieterapeuter, slægtsforskere, sociologer, socialrådgivere, forskere og alle, der er interesseret i at opdage mønstre og problemer i en familie.
program, geno, pro, slægtsprogram, computer
Mine Rødder - og med flere slægtsgrene

Mine Rødder - og med flere slægtsgrene. Vor familie gennem tiden
privat, træ
Rootsmagic

RootsMagic er et prisvindende slægtsforskningssoftware, der gør det nemt at forske, organisere og dele din familie historie. Uanset om du er nybegynder eller erfaren professionel, er RootsMagic det perfekte værktøj til dig.
roots, magic, slægtsforskningsprogram, program, computer
Family Book Creator

Er du en engageret slægtsforsker, der drømmer om at udgive dine forskningsresultater i bogformat for at bevare dit hårde arbejde for efterfølgende generationer, så skal du prøve Family Book Creator.
bog, book, familie, album, slægtsbog
Redwood Family Tree Software

Uanset om du er ny til at opdage din families slægtsforskning eller har været familie historiker i årevis, vil Redwood Family Tree Software hjælpe dig med at organisere din forskning.
redwood, software, program, slægtsprogram, pc
Forfatter - Simon Jacobsen

Simon Jacobsen er født og vokset på den egn, som er udgangspunkt for hans forfatterskab. Fødegården Mellemgaard syd for Løkken, lå ikke langt fra Vesterhavet. Hjemmet var præget af troen på Gud og Simons mor introducerede ham til slægtsforskning. Forfatterens første bog fra 2011 “Guds gave til dig”, blev en bestseller. Siden da har forfatterskabet udviklet sig.
simon, vesterhavet, løkken, foredrag, forfatter
Det Centrale Personregister

Via CPR–registeret kan du finde oplysninger om dine forældre. Det kan være nyttigt, hvis dine forældre er døde og du har brug for deres oplysninger til at komme i gang med slægtsforskning.
cpr, søgning, register, oplysning, person
Nerløe-Slægten

Mit navn er Jesper Nerløe. Denne hjemmeside er mit personlige projekt, hvor jeg vil samle navne og oplysninger om min familie og dens aner, og bruge det som udgangspunktet for min videre slægtsforskning.
nerløe, privat, træ, slægt, slægtstræ
Sigurd Buus Larsen

Jeg hedder Sigurd Buus Larsen og driver mit slægtstræ på Myheritage kaldet Larsen Web Site.
myheritage, larsen, digital, slægtstræ
Jan Krümmels slægtssider

Denne side indeholder anerne til min (Krümmel/Nielsen/Andersen) og min kones (Taul Pedersen) familier. Slægten Krümmel går via min oldefar som boede i Flensburg 6-7 generationer tilbage. Fra Flensburg går der grene mod bl.a. Sønderborg, Slesvig by, Meldorf, Bergenhusen og Sülfeld. Grenen indeholder også navne som Stelling og Hempel
tysk, krümmel, flensburg, privat, træ
Viborg Slægtsforskning - del 1 - TV Midtjylland

Fredag den 29. september 2017: "Té med Teddy" - med Viborg Slægtsforskning, del 1. Studievært: Jesper T.L. Nielsen. Teknik: Marc Bray.
video, viborg, slægtsforskning, youtube, digital
Viborg Slægtsforskning - del 2 - TV Midtjylland

Lørdag den 30. september 2017: "Té med Teddy" - med Viborg Slægtsforskning, del 2. Studievært: Jesper T.L. Nielsen. Teknik: Marc Bray.
video, slægtsforskning, information, viborg, digtal
Viborg Slægtsforskning - del 3 - TV Midtjylland

Fredag den 6. oktober 2017: "Té med Teddy" - med Viborg Slægtsforskning, del 3. Studievært: Jesper T.L. Nielsen. Teknik: Marc Bray.
youtube, viborg, slægtsforskning, information, youtube
Viborg Slægtsforskning - del 4 - TV Midtjylland

Lørdag den 7. oktober 2017: "Té med Teddy" - med Viborg Slægtsforskning, del 4. Studievært: Jesper T.L. Nielsen. Teknik: Marc Bray.
video, viborg, slægtsforskning, youtube, digital
Nyborg Lokalhistoriske Arkiv

Dette er hjemmesiden for Nyborg Lokalhistoriske arkiv. Arkivet i Nyborg Kommune er fordelt på 3 lokalarkiver i kommunens centerbyer Nyborg, Ullerslev og Ørbæk. Arkiverne kan bruges til bl.a. slægtsforskning og til at få indsigt i firmaers, foreningers samt byens og omegnens historie.
nyborg, lokalarkiv, arkiv, historie, samling
Hvornum Slægtsider

Slægterne Krintel, Kristoffersen og Broc(h), samt slægterne Balle, Mathiesen og Hvornum er stamlinjer i min slægt. Må jeg præsentere mig selv, jeg hedder Max Hvornum og har kikket i mine slægtslinjer i snart 35 år. Jeg deler gerne ud af mine fund fra kirkebøgerne samt folketællingerne.Hvis du har bemærkninger stil mine slægtslinjer, bedes du venligst kontakte mig ved at klikke på her.
hvornum, slægt, myheritage, max, træ
Slægtshistorisk Forening Guldborgsund

Vi er en levende og sprudlende forening, hvor alle medlemmer har slægtsforskning som omdrejningspunkt, hvad enten man forsker eller leder efter forfædre eller formødre i Jylland, Fyn, Sjælland, Øerne eller i udlandet.
forening, guldborgsund
Ruths og Jens Oles's slægtsbog

Privat slægtstræ, med egne noter og slægtslinjer for os begge.
ruth, jens, slægtsbog, privat, ole
Biel familens slægtstræ

Jeg hedder Jesper Nydahl Biel og har grundlagt denne side, for at kunne dele, samt få mere viden omkring min families historie og oprindelse. Efternavnet eller slægtsnavnet Biel opstår i vores families historie d. 24 september 1800, da Morten Petersen Biel bliver født. Han er søn af Peter & Mette Mortensen, der sandsynligt vælger navnet Biel som et fast slægtsnavn pga. en lovændringen fra 1771
biel, myheritage, jesper, nydahl, mortensen
Slægtsforskning Sjælland

Dette er en gruppe til gensidig hjælp og gavn ud i slægtsforskning på hele Sjælland. I er også velkomne til at dele gamle fotos af jeres slægt på Sjælland, eller dele anektdoter.
sjælland, facebook, gruppe, slægtforskning, social
Ole Plannthin - Slægtsforskning

Jeg har i min slægtsforskning taget udgangspunkt i mine børn Morten Plannthin og Mikkel Plannthin, der således er probanter i mine slægtsoversigter. Jeg har fulgt deres aner i de 4 grene svarende til deres bedsteforældre. Oversigter for de første generationer fremgår af anerlister i forhold til min kone Lis Garde Christensen og mig selv Ole Thyge Plannthin.
ole, plannthin, privat, slægt, privat
Drabsefterforsker om genetisk slægtsforskning

Martin Wittrup Enggaard er en efterforsker med en sag. På hans skrivebord ligger der billeder af drabsofre. Alle har de det tilfælles, at deres gerningsmand ikke er stillet til ansvar. Sagerne er uopklarede. Men der findes et værktøj, som måske ville lede til et gennembrud i flere af sagerne - politiet må bare ikke bruge det. Derfor står Martin bag et borgerforslag, som handler om, at dansk politi skal have lov til at bruge genetisk slægtsforskning til at opklare de mest alvorlige forbrydelser som drab, terror og voldtægter. En metode, som hans kollegaer i udlandet allerede har haft stor succes med. Her er det lykkedes at løse drabssager, som ellers har samlet støv i årtier. Golden State Killer-sagen er nok det mest kendte eksempel. Alt det skal vi høre meget mere om i dagens særafsnit.
lyd, dna, efterforsker, interview, radio
Forlaget mellemgaard

Forlag beliggende i Odense, med flere bogtitler omhandlende slægt og slægtsforskning. Både skrevet i fiktive og faktatekster.
forlag, bøger, slægt, bog, mellemgaard
Familierne omkring Sørninge Slægten

Snedkermester Mads Christian Nielsen og hustru Laurine Nielsen, Udby, Tuse Næs, Holbæk, Danmark. Disse to personer er udgangspunktet i vor slægts historie og fører os vidt omkring i fortid og nutid her og i udlandet. Find selv din placering i slægtens historie og hjælp selv til med videre opdatering af dette værk, som er skab ved det store arbejde Harry Zeeberg Nielsen udførte.
sørninge, mad, laurine, privat, zeeberg, holbæk
Unge slægtsforskere i Danmark - TV2-interview

To unge slægtsforskere fortæller om, hvordan flere unge er begyndt på hobbyen de seneste år. De deler ud af slægtshistorier og hvorfor de forsker.
youtube, interview, morgentv, tv2, ung
Nedrud - Genealogy

Nordmand der tilbyder professionel slægtsforskning til at finde dine norske forfædre og slægtninge. Eller har du gamle breve på norsk, som du ikke forstår ?. Kontakt mig for information og priser.
professionel, slægtforsker, norge, nedrud, nordisk
Dnagenics.com

Det mest komplette slægtswebsted + 400 rapporter til at udforske dit genom. Få yderligere DNA-analyse ved at uploade dine rå DNA-data fra genetiske tests som AncestryDNA, 23andMe eller MyHeritage.
dna, test, slægt, aner, dnagenics
Slægtsforskning for begyndere: Folketællinger

Christine fra Horsens Biblioteker introducerer folketællingerne på Statens Arkivers hjemmeside.
video, folketælling, youtube, horsens, folketællinger
Flemming Dalhauge, slægtsforsker

Slægtsforsker Flemming Dalhauge fortæller om hvordan man bedriver slægtsforskning anno 2014, og kommer med gode historier fra sin egen og hustruens slægtsforskning.
kanal 1, flemming, dalhauge, video, introduktion
Mette Fløjborg - Legacy videoer

10 videoer om at arbejde med slægtsforskning i Legacy. Præsenteret af Mette Fløjborg.
legacy, information, viden, youtube, slægtsprogram
Slægtsforskning, Ærø og Langeland

Privat slægtforskningsside, med aner primær fra Ærø, Langeland og Lolland.
privat, træ, slægtforskning, john, jytte
Slægtsforskning / Slægtninge

Velkommen til gruppen slægtsforskning/slægtninge. Her kan du lave, søge hjælp eller hjælpe andre med at lave stamtræ og slægtsforske. Det er tilladt at ligge billeder op. Du kan her søge efter slægtninge/efterkommere. Det er kun din eller din families relation der kan søges efter, andet der ikke har med søgning at gøre, bliver slettet, du får ikke besked hvorfor. Husk at holde en pæn tone. Hilsen Admin.
facebook, slægtsforskning, slægtninge, gruppe, social
Richardt-slaegten.dk

Omhandlende efterslægtstavle for Johan Richardt.
richard, slægt, privat, johan
Jan Byvad Slægt - Myheritage

Jan Byvads slægtstræ på Myheirtage.dk.
byvad, myheritage, digital, træ, jan
Danske slægtsforskere Slagelse-Sorø

I lokalforeningen Slagelse-Sorø kombinerer vi slægtsforskning med socialt samvær.
facebook, sorø, slagelse, side, social
Socialhistorie.dk

Der er gang i mange ting på socialhistorie.dk. Databaser, kildetekster og historiske personskildringer, og endnu mere er på vej. I 2018 kom der flere kilder, fattiggårdsdatabasen er begyndt at vokse, og samtidigt er der indsamlet rigtig rigtig mange kilder fra forskellige arkiver. I 2019 håbes på
social, historie, slægtshistorier, database, fattiggård
Compgen.de

Med over 4.000 individuelle medlemmer og over 50 medlemsforeninger, som igen omfatter over 20.000 medlemmer, er CompGen Tysklands største slægtsforskningsforening
tyskland, slægtsforskning, forening, medlem, köln
Nebula.org

Opdag dine rødder med en af vores dna kit, og afkode dine slægtsskaber. Dybdegående oplysninger om afstamning med bonusinfo, såsom kortlægning af af din slægt og mulige dna match fra hele kontinentet.
nebula, dna, test, slægt, arvemasse
Genealogy My Ancestors Came to Australia

En slægtsforskningsgruppe, der hjælper dine medforskere med at finde optegnelser på indvandring til Australien.
facebook, australien, udvandring, indvandring, gruppe
Dokumentbanken.dk

Dette forum henvender sig til dem, der har en interesse i historie. Det kan være i form af slægtsforskning, lokalhistorie samlere af topografiske postkort og jernbane. Kort sagt interesse for det der var før. Vi bestræber os på gennem vores indkøbspolitik at udvælge de specielle ting, der på en eller anden måde fortæller en historie. Vi håber at Dokumentbanken vil være et interessant besøg for dig, og at dette forum vil være et sted som du atter besøger. 
dokumenter, salg, billeder, postkort, arkiv
Bornholmskeudvandrere.dk

Databasen over bornholmske udvandrere bygger på et kæmpe arbejde, som slægtsforsker Lill-May Didriksen udførte. Oplysningerne er hentet i Københavns Politis udvandrerregister. Bornholms Ø-arkiv vedligeholder løbende informationerne i databasen.
bornholm, udvandrere, database, arkiv, søgning
Wyoming Digital Newspaper Collection

Kom i kontakt med Wyomings fortid gennem historiske og arkiverede Wyoming aviser. Historikere, slægtsforskere, studerende og lærde vil finde et væld af pålidelige oplysninger her, alle førstehåndsberetninger om lokale nyheder fra gamle dage. Vores tidligste arkiv går tilbage til 1849. Denne samling indeholder 321.786 numre fordelt på 4.868.726 sider.
wyoming, usa, aviser, portal, søgning
Genney

Genney er et svensk slægtsforskningsprogram rettet mod både begyndere og erfarne forskere. Genney kan bruges til Windows, Mac og Linux.
genney, slægtforskningsprogram, mac, pc, svensk
Kith and Kin Pro 3

Kith and Kin-serien er den originale Windows-slægtsforskningssoftware, startet i 1993 under Windows 3.1 og brugt af tusindvis af brugere i over 50 lande verden over.
program, windows, slægtsprogram, computer, kith
Ancestral Quest 16

Ancestral Quest(AQ) stamtræssoftware er det perfekte genealogiprogram for både begyndere og professionelle. I 25 år har millioner af brugere valgt Ancestral Quest som deres værktøj til slægtsforskning og stamtræ. Fås til både windows og mac.
slægtsprogram, ancestral, quest, mac, windows
Slægtsforskning Djursland

Velkommen til Slægtsforskning Djursland. Denne gruppe henvender sig til alle, som har interesse i slægtsforskning på Djursland. - hvad enten man har forfædre på egnen eller man er djurslænding der søger aner under andre himmelstrøg.
facebook, gruppe, djursland
MacFamilyTree Danmark - Brugergruppe

Brugergrupper for personer der bruger MacFamilyTree softwaren til deres slægtstræ.
mac, family, software, facebook, slægtstræ
Legacy - Danmark - hjælp til brug af programmet

I denne gruppe kan man stille alle slags spørgsmål om slægtsforskningsprogrammet Legacy.
legacy, hjælp, support, facebook, gruppe
The Greater Nordic Regional Y-DNA Project

Greater Nordic Regional Y-DNA Project (tidligere Scandinavian Y-DNA Project) på Family Tree DNA giver slægtsforskere af skandinavisk herkomst en måde at forbinde til genealogisk relevante matches. Denne gruppe er samlingsted for disse matches og debatter.
dna, gruppe, nordisk, facebook, y-dna
Genealogy in Ukraine - Research and Ancestry

Vi fokuserer på slægtsforskning af Ukraines territorium, som var en del af mange stater og imperier gennem tiden. Her vil du kunne finde debat, hjælp og vejledning til at søge i mulige aner fra dette område.
ukraine, slægtforskning, facebook, gruppe, debat
My Family Tree - Chronoplex Software

Vi designer kvalitetsslægtsforskningssoftware til Windows®. Uanset om du lige er begyndt at spore dine rødder eller en mere erfaren slægtsforsker, vil vores software hjælpe dig med at bevare din familiehistorie i generationer fremover.
my, family, tree, software, windows
Treeview

TreeView er en kraftfuld slægtforskningsprogram til pc og mac. Uanset om du er en erfaren familiehistoriker eller lige er begyndt, finder du TreeView let at bruge og et vigtigt værktøj i din forskning.
treeview, slægtsprogram,
Niels Winther Christensens Hjemmeside

Formålet med denne side er først og fremmest at pleje min store interesse for slægtsforskning og lokalhistorie, jeg er født i 1947 i Østerby på Fejø, hvorfra min mors slægt stammer. Da jeg i sin tid gik i gang med at forske i min mors aner blev jeg hurtigt klar over, at har man aner tilbage til Fejø er der stor sandsynlighed for at disse aner, ville fører tilbage til andre forfædre fra de andre øer i Smålandshavet, nemlig Skalø, Femø, Lillø, Askø, Vejrø og Rågø.
privat, niels, fejø, slægt, østerby
Slægtsforskning Langeland

Dette er en gruppe for slægtsforskere med hovedinteresse i Langeland. Her deler vi de spændende historier og ressourcer, som kan være brugbare for andre. Vi hjælper hinanden med tydning, opslag og andet langelands-relevant.
gruppe, langeland, hjælp. facebook, slægtsforskning
Ancestry For All

Engelsksproget brugergruppe med interesse for slægtsforskning. Mere end 15000 medlemmer fra hele verden.
facebook, ancestry, for, alle, gruppe, engelsk
Peter-olsen.dk

Disse dokumenter udgør min sam­lede slægts­forskning i form af kilde­af­skrif­ter, der for­tæl­ler om mine fem bedste­for­ældre samt deres aner inklusive en adop­tiv­fars slægtsgren.
olsen, slægt, privat, vilfred, træ
Tonni og Jørgen Rolsted

Af Tonni og Jørgen Rolsted. Om vores familie og slægtstræ.
rolsted, tonny, jørgen, kellberg, privat
Swedenmark.dk

Databasen swedenmark.dk er i dag på lige over ca. 203.500 profiler som deler aner og dermed er en og samme slægt. Materialet i databasen er forsket af flere slægtsforskere, siden 2006 er det dog kun domæneejer som har bidraget. I swedenmark.dk finder du skandinavisk adel, europæiske fyrstehuse og royale slægter. I swedenmark.dk kan du følge slægterne i mere end tusind år.
skandinavisk, adel, fyrstehuse, royale, slægter
Lokalhistorisk Arkiv for Hammel og Favrskov

Lokalhistorisk Arkiv i Hammel dækker området, der udgjorde Hammel Kommune indtil 2007, med følgende sogne og byer: Hammel, Voldby, Søby, Røgen, Farre, Sporup, Haurum, Sall, Lading og Skjød, Svenstrup, Fajstrup og Skjoldelev. På arkivet finder du det gængse arkivmateriale til slægtsforskning, som kirkebøger, folketællingslister og skattebøger. Vi har en stor samling af lydbånd, billeder, film, en omfattende Avisudklipssamling og samtlige eksemplarer af Hammel Avis (Midtjyllands Avis) fra 1890 til 1987.
hammel, jylland, arkiv, lokalarkiv, arkivalier
Northern Europe Genealogy Research Community

Denne gruppe blev oprettet for at give folk, der forsker i slægtsforskning i Nordeuropa, et sted at stille spørgsmål, samarbejde og dele forskning med hinanden.
facebook, gruppe, noprdisk
Thomsen slægten

Jeg slægtsforsker Thomsen slægten og mit stamtræ findes online på myheritage. Der er over 700 navne på webstedet. Siden bliver opdateret jævnligt og har i øjeblikket 25 medlemmer. Hvis du også gerne vil være medlem, skal du sende webmaster en besked. God fornøjelse.
myheritage, thomsen, digital, træ
Keld Andersens slægt

Siden sidste opdatering for mere end 3 år siden, er min database vokset fra 5795 personer til 6647 personer. I den mellemliggende periode har jeg afsluttet indtastningen af oplysningerne om den gren, der går tilbage til mine 10 x tipoldeforældre (min farfars farmors slægt). Oplysningerne, som jeg fik via My Herritage, er tjekket med kirkebøger og andre kilder. Jeg er også begyndt at kontrollere mine oplysninger fra en ende af, rette eventuelle fejl i afskrifter fra kirkebøger og tilføje oplysninger, hvor der måtte mangle nogle. Alle personer fra indtastningsnummer 1 til og med 565 er nu tjekket. En del personer med et højere nr. er også tjekket.
privat, keld, andersen, slægtstræ, webtree
Antikvariat BookStone

Online salg af brugte bøger. Her kan du finde mere end 40000 bogtitler, her i blandt nogle om slægtsforskning.
bøger, gamle, billig, antikvariat
Lokalhistorisk Forening Samsø

Slægts- og Lokalhistorisk Forening Samsø er en forening for slægts- og lokalhistorisk interesserede mennesker hvis hjerte banker for Samsø.
samsø, forening, lokalarkiv, historie, arkiv
Slægtskrøniken af Keld Lundberg

Jeg begyndte at forske i mine aner i sommeren 2002. Min slægt har sine rødder solidt plantet i den jyske muld, og stammer primært fra Randers, Viborg og Aalborg Amt. Udover de almindelige patronymer -sen og -datter indeholder mine aner også slægtsnavne som fx Aagaard, Bach, Baltser (eller Baltzar), Bruus, Godske, Hold, Molboe, Præst, Rygaard og Rytter. På min mors side er der dog en afstikker til Obermeiser ved Kassel i Tyskland, hvor jeg støder på slægtsnavne som fx Autze, Brasse, Finis, Heere, Hold, Kepper, Nolte, Thiele med flere.
keld, lundberg, krønike, privat, træ
Tages Slægtsside

Velkommen til min Slægtsside!. Jeg har lagt mange timers arbejde i forskning og dokumentation af disse aner. Jeg håber, du vil få glæde af de informationer, du kan finde her.
tage, valdemar, jørgensen, privat, slægtstræ
Billesø & Baltzer

For godt 50 år siden etablerede Per Billesø forlaget, mens han var under uddannelse. Det var den gang, da bøger blev sat i bly og offsettryk ikke var standard. De første udgivelser, var de årlige håndbøger for gymnasiet og HF. Seneste udgave var årgang 46, hvorefter internettet tog over.
forlag, billesø, baltzer, bøger, slægtsbog
Los Angeles Public Library

Slægtsforskning på Los Angeles Public Library. Biblioteket for historie og slægtsforskning indeholder ca. 52.000 slægtsforskningsrelaterede titler i sin samling.
los, angeles, usa, amerika, slægtsforskning
Ancestry: Family History & DNA

Udforsk hvem og hvor du kommer fra gennem billeder, historier, historiske optegnelser og meget mere – selv din etnicitet og DNA, hvis du har taget en AncestryDNA-test®. Og med kun en slægtningsnavn, kan du begynde at opdage din familiehistorie, når som helst og hvor som helst med Ancestry® slægtsforsknings app.
app, google, play, ancestry, dna
Min familiehistorie af Niels Hein

Kunne du godt tænke dig at lære din familie bedre at kende ?. Det hjælper -Min familiehistorie- af Niels Hein dig med. Her får du værktøjer og gode råd. Min familiehistorie hjælper dig med at stille de rigtige spørgsmål, når du gerne vil gå på opdagelse i din egen og din families historie. Værket hjælper dig også med at finde de rigtige svar, de rigtige steder. Med andre ord er dette bogen om, hvor din familie kommer fra, hvem du er i familie med og meget mere. Niels Hein står bag bogen, der indeholder konkrete værktøjer, gode råd og som endda giver dig mulighed for at skrive dine fund ind.
niels, hein, bog, slægtsforskning, værktøj
Odense Slægten

Odense Slægten kom på internettet d. 15 marts 2018, og ejes af Michael Hansen. De oplysningerne du finder i databasen er indsamlet over en periode på cirka 20 år. Det der kan ses på internet stammer mest fra opslag i kirkebøger og folketællinger. Derudover kommer en del besøg på Rigsarkivet i Odense. Sidst, men ikke mindst, kommer en del af navnene også fra andre slægtsforskere, der har arbejdet med de samme slægter. Odense Slægten indeholder her i 2019 ca. 2600 personer, og antallet øges løbende. Hvis du har oplysninger til personer i databasen, er du velkommen til at kontakte os. Slægtninge, der har noget at tilføje, er også meget velkomne til at skrive via vores kontakt - se menupunktet Info. Du kan selvfølgelig altid få oplyst, hvor oplysningerne stammer fra. Disse kilder er ikke tilgængelige på Odense Slægten.
odense, slægt, privat, træ
Blekinge Slægtsforskningsforening (BSF)

Foreningen blev stiftet under navnet Blekinge Genealogical Society (BGF) i 1978. Dens første formand var Harry Hjertquist. Foreningen arbejder for Blekinge LAN og historiens områder. Skaber desuden forskellige aktiviteter, herunder udvekslingsdage, deltagelse i arkivdagen, samarbejde med SVAR-projektet i Bräkne-Hoby og interessante foredrag.
slægtforskning, sverige, blekinge, forening, norden
EZ Slægtsforskning

EZ Slægtsforskning er nem måde at bruge for både den nye og erfarne slægtsforsker. Designet er let og app fås til flere platforme.
google, play, android, app, slægtsforskning
Kittaogsven.dk

Vi har nu brugt mange timer på at flytte og gennemgå siderne fra vores gamle hjemmeside, som blev startet op den 5. februar 2013. Vi har købt en ny version af WebsiteX5, da vi var bange for, at de lange slægtshistorier ikke kunne rummes i et andet program. Vi håber, at hjemmesiden kan leve mange år endnu. Ny hjemmeside blev uploadet 10. januar 2022
kitta, sven, privat, slægt, kolonister
Scandinavianfamily.com

Jeg er en profesjonell slægtsforsker fra sverige, som tilbyder hjælp med at finde dine svenske aner. Kontakt mig gerne på ScandinavianFamilyRS@gmail.com. Men venlig hilsen Torhild Shirley
privat, slægtsforsker, svensk, sverige, kommerciel
Ole Kristian Moustgaard

Privat slægtstræ og side om Moustgaard slægten. Udarbejdet af Ole Moustgaard.
ole, moustgaard, privat, træ, slægtstræ
GDPR: Sådan får du kontrol med dine data

Gennemgang af GDPR, som også er en vigtig brik i håndtering af slægtsdata. GDPR er EU's databeskyttelseslov. Loven skal give dig bedre kontrol over dine private oplysninger, men hvordan får du kontrol med dine data ?. Læs med her.
tænk, gdpr, oplysning, dine, data
Gravgaard slægten

Slægtsnavnet Gravgaard stammer fra gården Gravgaard på Thyholm. Der har gennem tiden været en del uenighed om det staves Gravgaard eller Graugaard. Begge dele er brugt i flæng, men ud fra det jeg har kunne finde så har stavemåden Gravgaard været den ældste.
gravgaard, privat, thyholm, vestjylland, gravgård
Slægtsforskning - Gehrcke

Stamtræ for efterkommere af Johan Henrik Peter Gehrcke og Hansine Kristine Hansen. Stamtræet indeholder pt. 858 personer fordelt over otte generationer.
gehrcke, hansen, privat, træ, hansine
Slægt Edith Nicolaisen f. Nielsen

Bogen er tiltænkt min egen familie, men indeholder mange aspekter af værdi for interesserede i slægtsforskning og dansk landbrugshistorie. Den beskriver hvordan livet har formet sig for generationer i en slægt af nordsjællandske bønder.
edith, nicolaisen, nielsen, bog, erindringer
Slægtsforskning på Mors og Thy

Det her skal være for alle der beskæfter sig af med slægtforskning på denne egn . Og hvor vi kan komme med ideer og måske hjælpe hinanden. Hvis nogen har brug for det og så selvfølge give hinanden gode råd. Velkommen til.
mors, thy, facebook, slægtforskning, debat
Genealogy - My Ancestors Came to Australia

En privat slægtsforskningsgruppe for folk der har aner fra og i Australien. Gruppen har over 24000 medlemmer.
facebook, australien, gruppe, debat, downunder
Als bogbinderi.dk

Alt i bøger, slægtsbøger, nyudgivelser, rapporter, manualer, instruktioner, skoleopgaver m.v. Det kan på ingen måde sammenlignes med kontorindbindinger – det vi gør er rigtigt håndværk!.
als, bogbinderi, håndværk, slægtsbøger, indbindinger
PDF editor for iPhone, iPad og Mac

Gør det nemt at gemme og organisere dine filer, slægtsoptegnelser eller dokumenter via pdf. Nem opsætning og gratis at downloade.
ipad, iphone, mac, pdf, software
Hermansens slægtsforskning

Slægtstræ for Niels Hermansens efterkommere.
hermansen, slægt, privat
Slægtsamfundet Holten

Slægtsamfundet Holten er en slægtsforening, som er stiftet den 29. juni 1910 på initiativ af efterkommere af hofsnedkermester Johann von Holten.
holten, johann, von, forening, slægt
Slægtshistorisk Dag

Denne gruppe har til formål, at fortælle om arrangementet 'Slægtshistorisk Dag', som afholdes hvert år i efteråret. Formålet med arrangementet er at udbrede kendskaben til slægtshistorie og de muligheder for hjælp, som findes bl.a. i de Slægtshistoriske Centre som findes rundt omkring i Danmark og resten af verden samt brugen af og mulighederne i FamilySearch.
slægtshistorisk, dag, arrangement, event
Væversteds slægtsbog

Familierne Væversted fra Vendsyssel, Jørgensen fra Everdrup, Tora Christensen fra Læsø, Nielsen fra Kibsgaard og st. Rævdal, samt Guldager Hermansen, fra Agersted og Dronninglund. Med grene af familier i Florida, Wasington DC, Utah og Pocatello, Idaho. Denne slægtsbog med over 3300 personer vedligeholdes af Flemming Væversted Jørgensen og er placeret på mit eget domæne www.vaeversted.com. E-Mail til Slaegt@Vaeversted.com
væversted, jørgen , privat
History Hub

Amerikansk community med forum, research og historie relaterede information. Brugerne er tildels slægtsforskere, historikere og historieinteresserede. Er officiel godkendt af den amerikanske regering.
hub, usa, amerika, historie, forum
Släktforskning för noviser

Svensksproget facebookgruppe, med debat og hjælp til søgning i dine svensk aner.
svensk, gruppe, facebook, slægtsforskning, hjælp
Brug af kiwitrees og webtrees

Hjælpegruppe for brugere af programmerne webtrees og kiwitrees.
hjælpegruppe, slægtsprogrammer, facebook
Bandicam

Bandicam er en brugervenlig gratis skærmoptagelsessoftware, der giver dig mulighed for at fange alt, hvad du vil have på din pc-skærm. Kan være god at have, hvis du gerne vil lave en intro til dit slægtstræ. Kun til windows computere.
recorder, pc, skærm, skærmoptager, software
Karin Lützen - på sporet af familiens sammenhold

Kort interview video med Karin Lützen, som har skrevet et bog om hendes slægt. Karin Lützen har skrevet den biografiske fagbog "Mors hemmelighed: På sporet af en jødisk indvandrerhistorie" (Gyldendal 2009).
karin, slægtsforskning, lützen, bog, jøder
Brunoansbjerg.dk

Hjemmesiden vil først og fremmest blive brugt i forbindelse med interessen for slægtsforskning - samt lokalhistorisk forskning fra Ballum og vadehavsområdet i sønderjylland. Samt Dansk søfartshistorie her under om søfolk og søfart fra Ballum.
skibe, søfart, ballum, privat, sønderjylland
Mittslektstre.no

Digital online baseret slægtstræ fra Riise Media. Siden er på Norsk og der kan komme betaling for din tilmelding.
norsk, norge, mit, slægtstræ, online, webbaseret
Nextory

Bredt udvalg af lyd og e-bøger, herunder også nogle om slægtsforskning. Gratis prøveperiode, herefter abonnement til billig penge.
lydbog, lydbøger, lyd, ebog, nextory
Skrivevaerkstedet.dk

Skriveværkstedet hjælper dig med alt fra ide til færdig bog - Skriveværkstedets vision er at højne kvaliteten i alle slags udgivelser og hjælpe alle uanset niveau med at skabe de bedste bøger. Vi hjælper med alt inden for manuskripter, bøger, kladdehæfter, slægtsbøger osv.
forlag, bøger, manuskript, slægtsbøger, hjælp, forfattere
Dis-danmark.dk

Danske Slægtsforskeres portal for eksternt stof. I daglig tale kaldet DIS.
dis, danske, slægtsforskere, arkivalier, folketælling, database
Anegrene

Pernille er en ung slægtsforsker der via sin youtube kanal præsentere sig selv og sin forskning. Der er indtil videre få, men gode info videoer på hendes kanal.
youtube, pernille, kanto, bartholdy, ung, video, youtube
Familien Ressel slægts sider

Om Ressel slægten.
ressel, slægt
webtrees

webtrees er et gratis open source-software, hvilket betyder, at det konstant forbedres af et fællesskab af udviklere fra hele verden. Alt hvad du behøver for at bruge det, er et websted der understøtter PHP og MySQL installeret. Det fungerer fra en standard GEDCOM-fil og er derfor kompatibelt med alle større desktop-applikationer; Og det sigter mod at være effektivt ved at bruge den rigtige kombination af tredjepartsværktøjer, designteknikker og åbne standarder med sikkerhed for øje.
webtrees, slægtsprogram, digital, program, php
Slægten Otterstrøm i Danmark

Denne side og slægtstavle er hele tiden under udvikling. Jeg lægger løbende nye navne ud efterhånden som jeg finder nye slægtsled. Målet er at få et overblik over mine forfædre, men også over mine nærmeste slægtninge indenfor Otterstrøm- og Funck Carlsen-slægten. Finder du fejl og mangler, eller ønsker du at blive anonymiseret, venligst send mig en mail.
otterstrøm, sverige, privat, fuck, carlsen
One.com

Hos one.com får du billig plads til din hjemmeside eller slægtstræ. Mange typer produkter, der kan skræddersyes til dine behov.
one, com, hosting, webplads,
Slægten på Stjørnsholm

På denne side fortæller jeg om om livet på Stjørnsholm slægtsgård og slægtens arbejde med jorden – helt tilbage til da tipoldemor sad for bordenden. Stjørnsholm, Dyvigvej 12, ligger ved vejen fra Sønderborg til Nordals - tæt ved havnen Dyvig. Her har gårdens folk passet jorden og set efter dyrene i århundreder.
stjørnsholm, privat, slægtsgård, nordals, frederiksen
Inge Meincke Jørgensens slægtsforskning

Velkommen til min hjemmeside, hvor du kan få et indblik i min slægtsforskning i min familie både på min mors og fars side.
inge, meincke, privat, træ, slægtsforskning
Det centrale soldaterregister

Det centrale soldaterregister gør din slægtsforskning lettere og glattere. Opdag din familiehistorie og rejs gennem tiden ved hjælp af vores webbaserede database. Du er kun et par klik væk fra nemt at finde din forfader blandt hvervede soldater i Sverige.
norge, soldater, register, nordisk, søgeportal
Slekt og data

Slægtsforskningsforeningen i Norge (Slekt og Data) er Norges største frivillige organisation for dem, der er interesserede i slægtsforskning og familiehistorie. Foreningen blev grundlagt i 1990 og har nu over 10.000 medlemmer over hele landet.
norge, forening, slekt, data, portal
Worldgenweb.org

WorldGenWeb Projektet blev oprettet i 1996 af Dale Schneider i et forsøg på at imødekomme de voksende behov hos slægtsforskere over hele verden, der forsøgte at undersøge deres forfædre online. Dales oprindelige mål (som det er vores i dag) var at få hvert land i verden repræsenteret af et online websted og hostet af forskere, der enten bor i deres eget land, eller som er bekendt med deres lands ressourcer. På den måde er GenWeb en ring af forskere på tværs af sprog og lande.
world, gen, web, projekt, slægtstræer
Slægtshistorisk Forening For Hjørring og Omegn

Dette er vores hjemmeside og der kommer løbende nyt indhold. Forslag og ideer er velkomne og man må også gerne gøre opmærksom på hvis der er fejl eller forkerte informationer. Send gerne jeres kommentarer og forslag til vores mail.
hjørring, forening, omregn, lokalhistorie, nordjylland
Ahnenforschung.Net Forum

Tysksproget debatforum om slægtsforskning.
forum, tysk, tyskland, forschung, debat
Erik Nielsens slægtside

Slægten kommer hovedsaglig fra Stevns og Midtsjælland. Jeg hedder Erik Nielsen, min webside handler om min slægt. Min familie på begge mine forældres side hedder Nielsen, så efternavnet Nielsen er der rigtig mange af. Slægten kommer fra Midtsjælland og Stevns, en enkelt Københavner, et par stykker fra Helsingør og en indvandret Tysker er det også blevet til.
erik, nielsen, stevns, midtsjælland, privat
Gå på rov i dit familietræ

Gå på rov i dit familietræ – Bliv familiens historiefortæller er første bind i slægtsforsknings-serien Glemte Danskere. Bogen er skrevet af journalist Dorte Kofoed. Bogen er en introduktion til slægtsforskning med konkrete eksempler fra Dortes egen efterforskning. Bogen er dermed både en inspirations- og en opslagsbog. Den giver vejledning i DNA, arkivsøgning, slægts-rejser, analyse af gamle breve og interviews med familiemedlemmer.
bog, bøger, slægtstræ, familietræ, kofoed
Hallandsk Familieforskerforening - kaster lys over historien

Hallands Familieforskerforening - kaster lys over historien. Hallands Slægtsforskerforening er en almennyttig forening, der blev stiftet i 1982. Foreningen er aktiv for slægtsforskere i Halland og for dem, der arbejder med hallandsk kildemateriale. Ved årsskiftet 2021-2022 havde vi 1416 medlemmer, samt 105 familiemedlemmer fordelt over hele landet, vi finder også nogle medlemmer i Danmark, USA og Canada. Hallands Genealogiske Forening, tidligere Hallands Genealogiske Forening, er medlem af Sveriges Genealogiske Forening.
hallands, forening, sverige, slægtsforskere, historie
KÄTE

Historien handler kort fortalt om min mormor, som blev indlagt på Sct. Hans Hospital i 1920 og først kom derfra 30 år senere ved sin død i 1950.
kate, fortælling, mormor, sygdom, slægtsforskning
Genealogy with Amy Johnson Crow

Stor video kollektion af den enerkendte slægtsforsker Amy Johnson Crow. Mange forskellige aspekter vendes i hendes videoer omkring slægt og slægtsforskning. Videoerne er på engelsk.
amy, johnson, crow, youtube, videoer
Rosenholm Egnsarkiv

Rosenholm Egnsarkiv er indrettet i det tidligere Ting- og Arresthus midt i Hornslet, sammen med Syddjurs Bibliotek. Rosenholm Egnsarkiv er et moderne arkiv, hvor der ud over de historiske arkivalier og billedarkiv m.v. også er slægtsforskning med mere end 90.000 navne samt et stort elektronisk arkiv, med billeder og andre arkivalier.
rosenholm, lokalarkiv, arkiv, djursland, egnsarkiv
Tage Svend Jensen & Gunnild Elinor Hansen

Slægtsbog/side for Tage Svend Jensen & Gunnild Elinor Hansen.
tage, gunhild, hansen, jensen, privat
Poul Lynge Johansens digitale slægtsbog

Oversigttavler over mine ca. 1.000 fædrene og mødrene aner. Ud over nogle få aner i 16-1700-tallet, er næsten alle aner fra Vendsyssel, enkelte grene dog fra Thy og Himmerland. For de første 6 generationer er der links til ane-beskrivelser, som dog nok primært kan have interesse for min familie. Anerne findes også i Navne- og stedregistrene (se nedenfor), hvor der er noter om dem og ca. 12.000 af deres efterkommere.
poul, lynge, johansen, poly, privat
Styr på rødderne? - introduktion til slægtsforskning

Lærebog i slægtsforskning der bl.a. introducerer den grundlæggende systematik og hvordan man laver sin egen anetavle, samt oplyser om indsamlingen af data fra biblioteker, arkiver, museer og internettet.
tommy, christensen, introduktion, slægtforskning, bøger
Americanancestors.org

Siden ligner lidt Danish Family Search (DFS), hvor man kan søge og selv være med til at indeksere flere forskellige typer data. Du kan søge frit på deres side, men det vil kræve betaling, hvis du vil dykke længere ned i arkivalierne (læses).
usa, slægtsforskning, amerika, søgning, hjælp
Slægtens spor

Mit navn er Dorthe Bechmann. Når vi kommer bare få slægtsled tilbage, så deler jeg aner med mange andre. Slægtens spor tager udgangspunkt i mine 8 oldeforældre, som jeg fortæller om på min side.
spor, slægt, privat, bechmand, dorthe
Slægtsforskning for alle

Slægtsforskning for alle med interesse for deres familie, slægt og historie.
slægtsforskning, facebook, alle, hjælpegruppe, social
Kruse-slægt

Denne gruppe er for alle med interesse i Kruse slægten og slægtsforskning.
kruse, slægt, lisbeth, facebook
Hilmars Side

Privat side om slægtforskning.
hilmar, kragh, privat, slægtsforskning, esbjerg
Livets træ - stamtræ

Opret dit eget livstræ med begivenheder eller familieforhold. Du vælger, hvilken kategori dit træ skal indeholde. Hvis du er interesseret i slægtsforskning, kan du oprette dit slægtstræ med navne og relationer. Vælg en baggrundsfarve, der matcher dine begivenheder og i en stil, du kan lide. Del dine specielle øjeblikke på sociale medier, eller send det som et foto via besked eller e-mail.
app, livets, træ, program, stamtræ
Poul Steen - Slægtsnotater

Der vil måske en dag komme et smukkere layout, og jeg vil måske også få tid til at bringe mere korrekte og mere komplette informationer til torvs. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til indholdet, må du endelig kontakte mig.
poul, steen, privat, stamtavle
Fort Collins History Connection

Fort Collins History Connection blev oprettet i 2007 og er et online partnerskab mellem Fort Collins Museum of Discovery og Poudre River Public Library District. Siden har en omfattende genealogisk side, med indscannede arkivalier, som der kan rekvireres på.
usa, slægtsforskning, fort, collins, databaser
Hvornum slægtssider . Myheritage

Slægterne Krintel, Kristoffersen og Broc(h eller k) samt slægterne Balle, Mathiesen og Hvornum er stamlinjer i min slægt. Må jeg præsentere mig selv, jeg hedder Max Hvornum og har slægtsforsket i mine slægtslinjer i snart 35 år.
myheritage, balle, hvornum, max, krintel
Slægtshistorisk Forening for Odderegnen

Foreningen holder til på Lokalhistorisk Arkiv ved Odder Museum på Møllevej 3-5 i Odder by. Dette arkiv er en sand guldgrube af data, ikke mindst for dem der har rødder i Odder kommune, og man er altid velkommen til at besøge arkivet.
odder, forening, arkiv, jylland, slægtsforskning
Ulrich Alster Klugs hjemmeside

Ulrich underviser i slægtsforskning og holder foredrag landet rundt. Han har desuden skrevet faglitteratur og undervisningsmaterialer til brug for slægtsforskere, der gerne vil gå længere ind i slægtsforskningens spændende verden. Her kan du finde oplysninger om hans kurser og foredrag. Følgende links fører dig til sider med detaljerede oplysninger. Du kan også læse lidt om hans forskningsresultater.
ulster, klug, dannebrog, slægtsforsker, kurser
Ole Munks slægtssider

Slægtsdatabase med ca. 10.000 personer fortrinsvis fra Jylland med følgende gamle amter: Hjørring, Aalborg, Viborg, Randers og Skanderborg.
ole, munk, hjørring, aalborg, privat, slægtssider
Alingsås Slægtsforskningsforening

Forening for slægtsforskning i Alingsås, Sollebrunn, Vårgårda og Ingared og omegn. Indeholder foreningsoplysninger, fotoalbum, registre og publikationer.
slægtsforening, sverige, svensk, slægtsforskning, alingsås
Slægtsbog & slægtstræer for familierne Jacobsen og Huusom

Slægtsbog og slægtstræer for familierne Jacobsen og Huusom med mange optegnelser og beretninger.
huusom, jacobsen, slægstræ, rudkøbing
Malmø Slægtsforskningsforening

Foreningen har til huse på Stadsarkivet. Deres medlemmer hjælper ved besøg på landets arkiver.
malmø, forening, slægtsforskningsforening, svensk, sverige
Ancestry.com

Ancestry.com LLC er et amerikansk slægtsforskningsfirma med base i Lehi, Utah. Firmaet driver et netværk af genealogiske, historiske optegnelser og relaterede genetiske slægtsforskningswebsteder.
ancestry, webtræ, digital, usa, slægtstræ
Wiki.rotter.se

Wiki-Roots er slægtsforskningsportalen Rötters og den svenske slægtsforskningsforenings egen wiki og encyklopædi for slægtsforskere.
wiki, roots, sverige, svensk, slægtsforskning
Photomyne

Tilbyder flere forskellige apps, som.du kan bruge i din egen slægtsforskning. Bla. scan, farvelægning, dias og negativscanning via filmbox. Betaling kan forekomme, men apps kan downloades frit med en prøveversion.
film, scan, redigering, fotos, app
Danske toldembedsmænd 1660-1920

Jeg blev uddannet som bibliotekar i 1994 og har arbejdet på et af hovedstadens store biblioteker i over 25 år. Jeg har interesseret mig for slægtsforskning, personalhistorie og lokalhistorie siden min gymnasietid. Du er velkommen til at kommentere mine indlæg på bloggen eller skrive direkte til mig
toldere, toldmænd, 1660, 1920, leksikon
Midland Ancestors

Midland Ancestors er en slægtsforening i England, der repræsentere Birmingham og Midlands områderne. Foreningen fremmer, vedligeholder og opfordrer til bevarelse af slægtshistoriske optegnelser for dette område.
midland, england, forening, slægtsforskning, society
På sporet af slægten - Lindaa

Om Lindaa og Nielsen slægterne fra Korsør og Aalborg. Diverse fotos, beskrivelser og slægtsoptegnelser.
kirsten, lindaa, glostrup, sorø, nielsen
Danskekartoffeltyskere.dk

Velkommen til danskekartoffeltyskere.dk. Databasen ejes af en arbejdsgruppe med tilknytning til kartoffeltyskere. Når du har registreret dig som bruger, kan du frit benytte databasen, så meget du har lyst. Vi modtager meget gerne slægtsdata i gedcom-format, word, excel, pdf m.m.
database, børge, winkler, kartoffeltyskere, alheden
Håndbog i slægtshistorie

En praktisk håndbog for enhver, der interesserer sig for at forske i sin slægts rødder. Bogen fortæller instruktivt om indsamlingen af oplysninger og billeder fra familiens gemmer, lokale manuskriptsamlinger, arkiver, kirkebøger mv.
håndbog, slægtsforskning, bog, bøger, lærdom
Genealogy and Artificial Intelligence

Denne gruppe er beregnet til at udforske skæringspunktet mellem slægtsforskning og kunstig intelligens (AI) i dens mange forskellige facetter. Vi ønsker at hjælpe slægtsforskere med at udnytte kraften i AI og samtidig forstå både fordelene og begrænsningerne ved nye AI-baserede teknologier.
ai, intelligens, kunstig, fordele, ulemper, facebook
Koch Web Site

Præsentation af slægten Koch. Ejet af Lisa Koch.
koch, privat, myheritage, digital, slægtstræ
Lægdsruller - en kilde til din slægtsforskning

I foredraget fortæller Michael Dupont om hvad du som slægtsforsker kan bruge lægdsrullerne til, og hvordan man arbejder med dem. Foredraget har særligt fokus på lægdsruller fra København.
lægdsruller, information, lærdom, youtube, rigsarkivet
Håndbog for slægtsforskere

Hånd for slægtsforskere hjælper dig med at finde arkivalier og oplysninger om dine slægtninge i Danmark ved brug af internettet. Ved hjælp af interaktive eksempler på skærmen og links til de relevante hjemmesider og arkiver, gennemgås de mest anvendte arkivalier og hjemmesider for slægtsforskere.
håndbog, bog, bøger, slægtsforskning, slægtsforsker
Schou-Pedersen & Pilgaard

Mit efternavn, Schou-Pedersen, er sat sammen af min farmors og farfars slægtsnavne. Schou-slægten har lange rødder på Bornholm, men tilbage i min tip-generation blev de blandet med indvandring af noget mindre stedfaste, men stærke rødder fra Jylland - slægterne Hoff, Theilmann, Overgaard og Mygind. Pedersen-slægten dyrkede generation efter generation jorderne omkring Bregninge og Søby på Ærø, indtil min farfar forlod øen og grundlagde en isenkramforretning i Ringe på Fyn. Min mor var født Pilgaard og havde dybe rødder i Vendsyssel, hvor både hendes fars slægt (Pilgaard) og hendes mors slægt (Nielsen) kan spores tilbage til de slægter, der udgik fra Hune Hedegaard nær Pandrup.
schou, pedersen, privat, træ, bornholm
Slægtstræer

Gruppen er oprettet til at man kan dele Slægtstræer, link til Slægtshjemmesider og og alt andet man gerne vil have delt med andre i håb om flere kender til ens egen slægt og måske kan komme et par skridt videre med sin slægtsforskning
slægtstræer, social, facebook, gruppe, interesse
Slægtstræ – WordPress Stamtræ

Genealogical Tree er et plugin til at vise slægtstræer og oprette forfader -profiler. Dette er et perfekt plugin til slægtsforskere og familiehistorieentusiaster til at vise en familieinformation og et træ på din hjemmeside. Bemærk at det kræver du har Wordpress som web template i forvejen. Programmet kan hentes gratis.
plugin, wordpress, slægtstræ, stamtræ, program
Slægten Heltzen

Hjemmesiden indeholder slægtstavler for Heltzen slægt, født 1733 til 2019. For en del personer er der ud over stamdata, tilknyttet en beretning om personens liv og levned, baseret på familiens optegnelser og data og beskrivelser hentet via internettet, bl.a. fra norske og danske arkiver.
slægt, heltzen, slægttræ, tyskland, norge
Slægten Knudsen fra Fly

Det er mig, Anna Kirstine Knudsen der ejer denne side og som laver slægtsforskning om bla. min far, Laust Knudsens slægt i og fra Fly. Er der nogen, som har noget at tilføje eller ændre, så hører jeg gerne nærmere.
fly, laust, knudsen, midtjylland, slægt
Den nemme guide til moderne slægtsforskning

Bogen er særligt tilrettelagt, så den giver dig de bedste og nemmeste muligheder for slægtsforskning på nettet.
bog, slægtsforskning, guide, undervisning, bøger
Aksel Koplev - Slægt og fotografering

Denne hjemmeside er i det væsentlige dedikeret to emner: Slægtsforskning som jeg er begyndt at interessere mig for i den senere tid. Gamle fotografier, jeg her været en ivrig amatør fotograf siden min teenager år i Hørsholm i 1970'erne og indtil i dag. Der er ikke tale om kunstnerisk bemærkelsesværdige fotografier; men det er mit håb at de vil vise tiden fra 1970erne og frem. Siden og især indholdet er i høj grad "work in progress", så der vil hen ad vejen komme flere billeder og mere indhold om slægten.
koplev, privat, slægtsforskning, aksel, fotografering
Karsten Paul Ringling

Jeg hedder Karsten Paul Ringling. Min far hed Paul Ringling, han var ejendomsmægler og iværksætter, han havde taget sin mors navn, fordi han kunne bruge det i sin forretning, og fordi han ønskede at føre slægtsnavnet videre. Han blev desværre kun 48 år gammel. Efter jeg er stoppet på arbejdsmarkedet ville jeg finde ud af hvordan det hang sammen med det navn. Mit træ indeholder, slægten både på min fars og mors side, samt min svogers og min kones slægter, men træet udvikler sig konstant, så det nu et træ indeholdende Danere lige fra Vestjylland til Skåne og resten af jorden.
myheritage, slægtstræ, ringling, paul, karsten
Slægtskrøniken

I 1980erne begyndte jeg at samle dette arbejde i små historier til familien. I slutningen af 1990erne gennemskrev jeg historierne og lagde dem på det internettet under titlen Slægtskrøniken. I starten af det nye årtusinde blev hjemmesiden simhome.dk oprettet, som siden da har indeholdt historierne. Jeg hedder Simon Steenfeldt Laursen og har siden jeg var ganske ung arbejdet med min slægt. Jeg er gift med Anne Barret Bitsch, hvis slægt i vores børn kædes sammen med min. Dermed blev arbejdet med slægten udviddet til a være vores fælles slægt.
privat, slægtshistorier, laursen, bitsch
Claus Bunkenborgs slægtshistorie

Claus Bunkenborg, årgang 1967, født i Christiansfeld, bor i Roskilde. Kone og tre børn. Stor interesse for historie. I databasen ligger de oplysninger jeg har indsamlet på mere end 2.500 personer fra min slægt. Der kommer hele tiden mere til og meget vil altid mangle at blive rettet til og opdateret. Har derudover en ambition om at skrive nogle små artikler om personer og temaer fra slægtshistorien.
claus, bunkenborg, slægt, historier, privat
Jan Tuxens slægtsider

Jan Tuxen. Slægtsforskning, kunst, biografier, silhuetter m.m. Slægtsforskning er en spændende disciplin, som kan føre sin udøver vidt omkring, både i geografien og i emner.
tuxen, slægtsforskning, jan, historier, information
Radmer-slægten

Jeg hedder Linda Radmer og jeg elsker at slægtsforske. På min side kan du finde informationer om slægten og se billeder fra både den og min barndom.
linda, radmer, privat, slægtstræ,
Anna og Gunners slægter

Vi hedder Anna Worm og Gunner Jermiin Nielsen. Gunner har arbejdet med slægtsforskning siden engang i 80'erne og har igennem denne hjemmeside gjort mit materiale tilgængeligt til deling i to databaser. Kontakt mig venligst, hvis du har rettelser eller tillæg til vores stamtræer.
worm, jermiin, nielsen, slægtsforskning, gunner
Min slægt - Mine børn Mette og Michaels aner

Denne slægtsdatabase tager sit udgangspunkt i mine to børn (Mette og Michael, fra hhv. mit første og andet ægteskab). Den indeholder deres stamtræ, med p.t. over 1800 personer. Data er hovedsageligt fundet af min hustru, Jonna, og min gudfar, Niels Erik Torp Steffensen.
torp, steffensen, niels
Gülstorff’s stamtræ

Dette er mit første forsøg på at lave en samlet oversigt over min familie og slægtsnavnet Gülstorff. Der er sikkert stadig mangler og fejl i de i de brugte data og jeg mangler stadig mange informationer om fætre og kusiner og deres børn. Jeg modtager gerne rettelser og yderligere information. Steen Gülstorff
steen, gülstorff, privat, slægt
Lær at læse gotisk håndskrift

Mange af de dokumenter, som du finder i arkiverne, er skrevet med gotisk skrift. Det var nemlig først i 1875, at man i Danmark officielt gik over til at bruge latinsk skrift, som er den skrift, vi bruger i dag. Er du slægtsforsker, lokalhistorisk interesseret, forsker eller studerende, er det altså næsten en nødvendighed, at du kan læse gotisk håndskrift. Med dette kursus får du de grundlæggende læseteknikker på plads, så du kan fordybe dig i arkiverne uanset dit formål.
gotisk, rigsarkivet, kursus, skrift, håndskrift
Slægtsgården

Dokumentar. En film om gårdejer Hans Nielsen fra Ellerød, som er ved at være for gammel til at drive landbrug. Vil hans sønner overtage gården ?. Filmen er lavet for Dansk Andels Gødningsforretnings (DAG), hvor Jeppesen-Drusebjerg var næstformand.
slægtsgård, dokumentar, byhistorie, film, ellerød
Foreningen for Slægten de Neergaard

Slægtsforening for efterkommere af Etatsråd Peter Johansen de Neergaard (1769-1835) og ægtefæller. Foreningens formål er ved en sammenslutning af den gunderslevholmske gren af slægten Neergaard at bidrage til denne slægts anseelse, sammenhold og udvikling.
neergaard, forening, slægtstræ, slægtsmøder, sammenkomst
FK-stokholm.dk

Kom med på tur og følg vores oplevelser. Vi fortæller om vores slægtsforskning, campingvogne, biler, livet som sådan, samt udvikling i haven og alt muligt andet som vi tager os til. Mvh Flemming og Käthe.
stokholm, käthe, slægtforskning, flemming, liv
Nordborg Lokalhistoriske Arkiv

Vi blev oprindeligt etableret som arkiv i 1973 for den dengang nyetablerede Nordborg kommune. Det vil sige Egen sogn, Svenstrup sogn, Havnbjerg sogn, Oksbøl sogn og Nordborg sogn. Vi har derfor indsamlet mange arkivalier fra disse sogne, indtil der blev etableret selvstændige arkiver i Egen, Svenstrup, Oksbøl og Holm. Vores nuværende indsamlings-område er derfor Elsmark, Brandsbøl, Havnbjerg, Lavensby, Langesø, Nordborg og Pøl. På arkivet er vi 12 frivillige medarbejdere, som kan/vil hjælpe dig, når du søger oplysninger om ejendomme og/eller personer inden for vores dækningsområde. Vores Web database indeholder for tiden 80200 personer, se under slægtsforskning i bjælken øverst på siden.
nordborg, lokalarkiv, arkiv, egen, als
Irene Larsen - slægtsforskning

På denne side præsenterer jeg min anetavle og øvrige slægtninge, samt det materiale, jeg har adgang til. Man er velkommen til at skrive til mig, hvis man er interesseret i noget af materialet.
fugl, harms, klein, privat, træ
Slægtshistorier fra det gamle Præstø amt

Slægt og slægtshistorier fra det gamle Præstø amt. Jeg tager primært udgangspunkt i Bårse og Hammer herred med hovedvægt på Jungshoved, Allerslev og Snesere sogne. Her vil ligeledes komme oplysninger om mine egne aner fra området m.m.
bårse, kyhl, hammer, præstø, byhistorie
Man er vel hardbo - Slægtsbøger

Den store slægtsbog fra Hardsyssel, "Man er vel hardbo"... er en 600 års familiekrønike fra Nordvestjylland, som er en bestseller indenfor genren. En moderne slægtsbog på 1060 sider i tre bind.
hardbo, slægtsbøger, jylland, bøger, slægtsbog
Slægtsforskning - Horsens

En gruppe for os der forsker i Horsens og nærmeste omegn. Jeg håber vi kan hjælpe hinanden både med billeder, tydninger af div. bøger osv.
horsens, slægtsforskning, facebook, gruppe, hjælp
Finn Grandt-Nielsen - slægtsforskning

Privat slægtstræ om grandt, nielsen og andre slægtsnavne.
finn, grandt, slægtsforskning, nielsen
Slægtsforskerne i Silkeborg

Slægtsforskerne i Silkeborg er en forening, hvis medlemmer har en interesse i at forske i egen slægt, men også via foreningen at udveksle erfaringer med andre slægtsforskere/foreninger.
silkeborg, slægtsforskning, facebook, gruppen, møde
Herman H. J. Lynge & Søn

Hovedsageligt inden for videnskab, filosofi, politik og økonomi, men også på mange andre områder. Vi køber bøger inden for alle områder af naturvidenskab og humaniora, - enkelt- såvel som samlinger, og vi giver tilbud såvel som evalueringer. Hvis du har en bog eller en samling, som du gerne vil tilbyde os eller få vurderet, bedes du kontakte os.
gamle, bøger, slægtsbøger, antikvariske, københavn
Fra fattiglemmer til konger ...

I marts 2016 lagde Svend Jacobsen og jeg en efterslægtstavle på nettet for herredsfoged Troels Winther på Astrupgård i Sønderjylland, der levede for over 500 år siden (www.troelswinther.dk). Troels Winther er stamfar til en uhyre omfattende slægt, der må betegnes som Danmarks største sammenhængende slægt. TW-efterslægtstavlen indeholder p.t. mere end 80.000 personer, hvoraf ca. 50.000 er egentlige efterkommere efter Troels Winther, mens resten er ægtefæller til efterkommerne og forældre til ægtefællerne.
troels, winther, sønderjylland, slægter, stamtræ
Slægtsforskning Ved Jørgen Kristensen

Min Slægtsforskning startede efter min mor Meta Rasmussens (f. Kristensen) død i 1998, hvor jeg fandt ud af at jeg ikke havde fået hele sandheden at vide om slægten. Jeg har lagt mange timers arbejde i forskning og dokumentation af disse aner. Næsten alt er fundet i kirkebøger eller folketællinger efter ca 1800, men alt skulle være dokumenteret med kilde. Jeg håber, du vil få glæde af de informationer, du kan finde her, jeg har flere informationer i mit slægtsprogram og slægtsforskning som ikke er med her som lægdsruller, skifter, skøder m.m.
kristensen, kofoed, slægtsforskning, jørgen, hjemmeside
Genealogy Forum UK

Et webforum til diskussion om Britisk slægtsforskning.
uk, england, forum, slægtsforskning, hjælpegruppe
Efterslægtstavle - Wiki

En efterslægtstavle eller et stamtræ er en oversigt over en persons eller et ægtepars efterkommere frem til nutiden. Her kan du læse lidt mere viden, fra wikis leksikon.
efterslægt, information, viden, slægt, wiki
Sikre slægtslinjer efter Gorm den Gamle

Samfundet for Dansk Genealogi og Personalhistorie præsentere her en kort video om de sikre slægtslinjer efter Gorm den Gamle.
gorm, gamle, youtube, video, slægtslinje
Langvad Pearce Web Site - Myheritage

Jeg hedder Marianne, og er er startet med at sammenholde informationer fra familie forskning lavet af andre familie medlemmer. Min familie har direkte slægtslinks til Fanø, Nordjylland og Sønderjylland, samt England. De mest fremtrædende navne i slægten, på dette stadie, er Sørensen, Mortensen, Bagger, Langvad, Abrahamsen, Saak, Pearce, Simmonds, Gundesen og Pedersen. Du er velkommen til at skrive, hvis du har informationer om min slægt.
myheritage, langvad, pearce, digital, webtræ
Surlykkerne - Slægt og historier

En fortælling om 8 søskende fra Gråsten og deres aner. Fortalt i form af slægtstræ og historier. Udgangspunktet er de 8 Surlykke-børn fra “Palæet” i Gråsten og deres forgængere. Det vil sige Surlykke og Andresen slægter.
surlykke, gråsten, andreasen, sønderjylland, slægt
Bramming Info

En side med mange informationer, så som billeder, historier og rutebeskrivelser om Bramming og opland. Her er også slægtshistorier m.m.. Bramminginfo.dk redigeres af John Schwartz (frivillig ved Bramming Egnsmuseum og Bramming Byhistoriske Arkiv).
bramming, historier, byliv, kort, egnshistorie
Foundation for East European Family History Studies

FEEFHS blev organiseret i 1992 som The Federation of East European Family History Societies, en international organisation til fremme af genealogisk forskning i Øst- og Centraleuropa uden etniske, religiøse eller sociale forskelle. Oprindeligt oprettet som en paraplyorganisation for samfund med lignende interesser, skiftede organisationen navn i 2014 til The Foundation for East European Family History Studies med et nyt fokus.
øst, europa, slægtsforskning, organisation, østeuropa
Min Familie Slægtside

Dette program, vil vise hele min store familie. der ligger mange timers arbejde heri. Jeg er kommet helt tilbage til ca. 1720 i alle dele af familien. I er velkommen til at skrive til mig, hvis i ligger inde med data jeg ikke har med.
steen, jensen, privat, slægt, slægtstræ
Martin Bjarklev's slægtsforskningsside

Privat side udarbejdet af Martin Bjarklev.
martin, bjarklev, slægt, slægtsforskning
Familiekunde Vlaanderen

Du har flamske aner og vil gerne spore dine forfædre ?. Måske er du lidt nysgerrig efter at finde ud af, hvordan og hvor dine forfædre boede i Flandern eller Bruxelles. Vi kan hjælpe dig med din forskning. Som en non-profit kulturarvsorganisation, støttet af den flamske regering og Bruxelles' regering, er Familiekunde Vlaanderen specialiseret i flamsk slægtshistorie og slægtsforskning. Familiekunde Vlaanderen – forkortet "FV" – drives af hundredvis af specialiserede frivillige i hele Flandern og Bruxelles.
belgien, flandern, flamske, slægtsforskning, europa
Slægten Phillip

Slægten Phillip herpå hjemmesiden er bygget op omkring Jørgen Jørgensen Phillip som blev født 11.01.1836 i Vester Hæsinge, Svendborg amt.
philip, kenneth, efterslægt, slægtsnavn, privat
Runeberg.org

Projekt Runeberg (runeberg.org) er en frivillig indsats for at skabe gratis digitale udgaver af klassisk nordisk (skandinavisk) litteratur og gøre dem frit tilgængelige via internettet. Her findes bla. også 3. udgave af Trap Danmark udgivet 1898-1906 og mange andre titler, som kan have slægtsforsknings mæssig interesse.
runeberg, bøger, digitale, trap, litteratur
Jens Ejgild Caspersen

Jeg vil gerne på denne side delagtiggøre andre i mine forskningsresultater. Da jeg har hjulpet mange slægtsforskere gennem nogle knuder, har jeg en ret stor samling af slægter, nogle komplette og andre i små dele. Jeg vil ikke sige at jeg dækker hele landet, men hovedsagelig Himmerland og det meste fra Vendsyssel samt Sverige; Göteborg, Stift; Vestergötland, Halland og lidt i Skåne. Fra besøg på Arkiverne i Göteborg og Lund.
caspersen, slægtsforskning, privat, udgivelser, forskning
Random Acts of Genealogical Kindness (RAOGK)

Random Acts of Genealogical Kindness (RAOGK) er en global frivillig organisation, som har til formål at yde kortsigtet hjælp til andre slægtsforskere med at få kopier af dokumenter, billeder af gravsten osv., som kan være svært tilgængelige pga. af f.eks. afstande og globale sprogbarriere.
global, slægtsforskning, hjælp, guider, brugergruppe
Ole Færch - Historieforskning

På min hjemmeside findes bøger og artikler med personalehistorisk, lokalhistorisk og almen historisk indhold, som jeg har skrevet, arkivalier fra Rigsarkivet, samt enkelte andre ting, som jeg har afskrevet og stiller til rådighed.
ole, ferch, forskning, slægtsforskning
Cathrine Errboe

Alle har en historie, der er værd at give videre. Journalist og forfatter Cathrine Errboe har specialiseret sig i at skrive livshistorier, slægtshistorier, familiedramaer, biografier, krøniker og hverdagsfortællinger. I Livshistorier fortæller Cathrine Errboe, hvordan du selv kan komme i gang med at skrive historier fra sit eget liv til glæde for familien, slægtninge, venner og verden.
cathrine, errboe, slægt, foredrag, livshistorier
Højholt.dk - Elsebeth Højholt

Om slægtsnavnet Højholt. Med information og slægtslinjer.
elsebeth, højholt, slægtstræ, webside
Agelong Tree

Agelong Tree er et offline slægtsprogram, der er for både begyndere og professionelle. Agelong Tree-software kører under Windows 8, 10 eller 11, macOS 10.15 eller nyere. Det har en bred vifte af funktioner. I gratis versionen får du op til 40 personer du kan indtaste på.
software, mac, pc, slægtsprogram, agelong
At Skrive Slægtshistorie

Drømmer du om at samle alle de spændende oplysninger, du har fundet gennem din måske mangeårige slægtsforskning, og fortælle slægtens historie ?. Hvis du har det sådan, er dette bogen for dig. Den vil give dig idéer til, hvordan du kan opstille historien, finde stof og skrive fængende. Hvordan du laver et indbydende layout og får historien ud over rampen til dine kommende læsere.
slægtshistorie, kathrine, tobiasen, bog, skrive
Stamtræ for Dorte & Jørgen Hvolbye

Slægtstræ ud fra Dorte Lilly Hvolbye Ibsen & Jørgen Hvolbye Lauritzen.
hvolby, ibsen, lauritzen
Leifr.dk

Privat slægtsside med bla. fotosalbum og historier.
leif, privat, slægtsside, østfyn
Jane Krause-Schmidt

Om slægten Dahlstrøm og Krause, samt information om hjælp til slægtsforskning.
jane, krause, slægt
Rosenholm Slot & slægten Rosenkrantz

Rosenholm Slot er en herregård på Djursland lidt nord for Hornslet, 25 km nordøst for Aarhus. Hovedbygningen regnes blandt de prægtigste og mest maleriske danske herregårde. Siden grundlæggelsen i 1559 har Rosenholm været i adelsslægten Rosenkrantz' besiddelse, og herregården er Danmarks ældste slægtsgård.
rosenholm, slot, rosenkrantz, adel, hornslet
Demstrup.net

Stamtræ for 2.876 personer med rødder i Demstrup, Sjørslev og omegn.
demstrup, sjørslev, slægtstræ, privat
Bondeslægt Med Aner Blandt Rådmænd, Præster Og Uradel

En slægtshistorie fra Himmerland. Denne slægtshistorie tager udgangspunkt i Niels Christian Christensen, der blev født i 1907 i Simested i Himmerland og døde i Århus i 1966. Hans aner var næsten alle sammen fra Himmerland med ganske få undtagelser fra områder, der støder om mod Himmerland: Ålborg og Østjylland. Desuden havde hans slægt rødder tilbage til rådmandsslægter og gejstlige familier i Viborg og derigennem til meget store dele af den danske uradel, der kan føres tilbage til Toke Trylle omkring år 1000.
bondeslægt, rådmænd, himmerland, chistensen, simested
Rolsted slægten

Bogen er en beskrivelse af Rolsted Slægtens liv og levned gennem ca. 500 år, med hovedvægten på de sidste 300 år. Bogen er altså ikke en slægtsbog, men en beretning om en slægt, ud fra de oplysninger det har været muligt at finde i arkiver og skrifter. Men nok så vigtigt er det at der er erindringer skrevet af både afdøde og nulevende personer.
rolsed, bog, slægt, fortællinger, beretninger
Slægterne for Inge Brandt og Georg Christensen

Privat slægtsside om bla. Brandt og Dueholm slægter.
slægtsside, sønderjylland, dueholm, brandt
Lokalhistorisk Arkiv i Ørnhøj

Ørnhøj Lokalarkiv, et aktivt mødested for historieinteresseret og slægtsforskere. Dette er Ørnhøj Lokalarkivs facebook side.
ørnhøj, lokalarkiv, mødested, facebook
Our Family History

Our Family History - Slægtstræ til Flemming Rossen and Jenny Louise Andersson.
rosen, andersson, privat, slægtstræ, sverige
Grut Hansen Slægten

Forening der arbejder for information og bevarelsen af slægtstavle for Andreas Hansen og Emma Grut.
grut, hansen, slægt, emma, andreas
Cassøe familien

Jeg hedder Jens Cassøe, og har udarbejdet denne site, der indholder information om slægten Cassøe, der stammer fra Sønderjylland. Formålet er at gøre informationerne tilgængelige for andre, både familie, slægtsforskere og andre, der kan have interesse i personer registreret i databasen.
jens, cassøe, sønderjylland
Genbox Family History 3

Genbox Family History er slægtsforskningssoftware til Microsoft Windows, udviklet af Thoughtful Creations. Kan downloades både som prøveversion og som fuldt program.
software, pc, genbox, digital, slægtsforskningsprogram
Tolstrup Christensen

Privat side med slægtforskning, debat og blogs.
tolstrup, christensen, privat, slægtstræ, blog
Eriksen Web Site

Mit navn er Ove Eriksen, og jeg oprettede denne private familieside på MyHeritage for at opbygge mit slægtstræ, gemme fotos og dele mine opdagelser med mine slægtninge. Der er 2177 personer i mit slægtstræ. Hvis du har lyst til at se hele mit træ eller bidrage til siden, kan du anmode om at blive medlem.
myheritage, eriksen, ove
Jørgen Sørensens slægtssider

Siden rummer mine interesser her i blandt slægtsforsking. Min databasen indeholder 13282 personer i 4159 familier. Du er velkommen til at skrive til, hvis du har nogle oplysninger om min slægt.
jørgen, slægt, sørensen
Slægtshistorisk Forening Guldborgsund

Denne er vores officielle side og er tænkt som et talerør for vores medlemmer og alle der har lyst til at bidrage med råd og vejledning, inden for emnet slægtsforskning. Du er velkommen til at skrive til os, hvis du har yderligere spørgsmål
guldborgsund, facebook, forening
Ebbeskovposten.dk

Bag Ebbeskovposten.dk står Helle Larsen. Jeg er født og opvokset i Ebbeskov ved Fakse – staves nu Faxe. Hjemmesiden kommer til at omhandle min slægt både på min fars og mors side.
helle, larsen, ebbeskov, slægtsside, fakse
Slægtsforskerens guide til napoleonstiden

I Slægtsforskerens guide til napoleonstiden fortæller historiker Rasmus Wichmann, hvor og hvordan du skal lede, når du vil finde dine forfædre i mængden af arkivalier fra napoleonstiden. Det er en bog til både nybegynderen og den erfarne slægtsforsker. Wichmann gennemgår fagudtryk, søgemaskiner og arkiver, og kapitel for kapitel går han i dybden med de arkivalier, der findes inden for hver provins, og hvad man kan bruge dem til som slægtsforsker. Med bogen i hånden kan du spare mange timer i arkiverne og hurtigt finde frem til lige netop din slægtning.
guide, napoleonstiden, bøger, bog, slægtsforskning
BBog.dk

Vi har et stort udvalg af såvel skønlitteratur som forskelligartet faglitteratur. Du kan finde gamle klassikere og nyere udgivelser. Du kan også være heldig at finde en bog som ikke er til salg andre steder. Der er også en del slægtsbøger på hylderne. Vi sender gerne.
bøger, brugte, antikvariat, webshop, slægtsbøger
Lisegerd.dk

Min mor, Helene Pedersen, dyrkede slægtsforskning. Det er primært hendes arbejde, der findes på denne hjemmeside. Jeg har, siden hun døde i 2009, tilføjet enkelte oplysninger, når jeg stødte på dem.
lise, gerd, privat, forskning, pedersen
Kim Mølgaard Nielsen

Slægtsforskning med aner i Vestsjælland og Odsherred ca. 1600 – ca. 1970 og Vendsyssel og Lolland ca. 1620 – ca. 1970. Kontakt mig gerne, hvis du har spørgsmål eller kommentarer til slægten.
kim, mølgaard, slægtsforskning, vestsjælland, 1970
Indeks til dødsboer i Statstidende

Siden er oprettet som hjælp til slægtsforskere og indeholder en slags indeks over dødsindførelser, der er anført i Statstidende fra midten af 2001 og frem. Hver person er så vidt muligt præsenteret med: - sidst kendte navn - sidst kendte adresse - fødselsdato - dødsdato - nummer af Statstidende samt referencenummer
statstidende, indeks, dødsindførelser, dødsdato, afdøde
Ibellegaard.dk

Slægtsforskning i slægterne bla. Ellegaard, Hansen og Nagel. Har du oplysninger om min slægt, så kontakt mig gerne.
ellegård, ellegaard, privat, slægtstræ, ib
Genes Reunited

Det er gratis at starte op med et slægtstræ, men ønsker man at engagerer sig med andre brugere, koster det pt. cirka 7 britiske pund pr. måned. Alt er engelsksproget.
reunited, online, program, digital, slægtstræ
Kraniebrud på Radio4 - Slægtsforskning

Gemmer din familie på en historie, der er værd at grave frem? Flere og flere danskere kaster sig over at forske i sin egen slægt ved køkkenbordet. Men hvor starter man henne - og hvad skal man forvente at finde? I dagens Kraniebrud giver vi dig et lynkursus i, hvordan du selv kommer i gang - og hvordan du kan bruge nogle af historikernes tricks til at komme helt tæt på din egen familie. Medvirkende: Asbjørn Romvig Thomsen, seniorforsker ved Rigsarkivet, Henriette Roued, lektor i digital kulturarv ved Københavns Universitet og historiker Michael Dupont. Vært: Peter Løhde.
radio, 4, lyd, slægtsforskning, podcast
Vi Nørder - slægtsforskning

Podcast om slægtsforskning. Vi har taget en snak med både rigsarkivar Adam Jon Kronegh (Rigsarviket og tv-programmet Forsvundne arvinger) og professionel slægtsforsker og slægtsforskningsunderviser Torben Albret Kristensen. Undervejs opdager vi, hvordan man får adgang til landets ældste arkiver og opdager hidtil ukendte historier om fordumstid.
kronegh, radio, podcast, lydgengivelse, albret
Radio 4 - Dna og slægtforskning

Hvad kan dit DNA fortælle ?. Og hvad bør du overveje, inden du sender det afsted til test med posten ?. Dét ser vi nærmere på, når vi undersøger hvordan du kan bruge DNA-tests i slægtsforskning, samt til at blive klogere på hvilke sygdomme du, genetisk set, er disponeret for. Vi zoomer ind på forbrugergenetikken, og hvorfor flere og flere vælger at betale for at få kortlagt deres DNA ?. Medvirkende: Lasse Folkersen, CSO i virksomheden Nucleus & Dorte Kofoed, journalist og slægtsforsker. Vært: Emma Elisabeth Holtet.
dna, podcast, gener, lyd, radio
Jørgen Carlsens slægtsforskning

For mange år siden fik jeg nogle slægtstavler m.m. udarbejdet af en af min fars fætre. At komme tilbage til 1550 var spændende. Det tog dog tid før der for alvor kom skub i processen. Jeg bruger The Next Generation of Genealogy Sitebuilding (TNG) til at holde styr på min data og der er mange måder at se på slægten på i dette program. Se dig gerne omkring og afprøv mulighederne. Send gerne en mail, hvis du har oplysninger eller finder fejl. JC.
carlsen, slægtforskning, jørgen, tng, privat
Andreasen og Kreutzer

Min familie stammer fortrinsvis fra Nordjylland på mødrenes side, samt Midtjylland samt Lolland Falster på fædrenes side. Jeg har taget udgangspunkt i tre slægtsbøger, som omhandler min slægt på min mors side.
lolland, andreasen, kreutzer, privat, slægtsforskning
Håndskrifter for slægtsforskere

Som slægtsforsker undgår man ikke at skulle søge i kirkebøger, skødeprotokoller, folketællinger mm., og de er alle skrevet i hånden med en skrift som måske med nutidens øjne kan være svære at læse. Her introduceres en række typiske tekster der alle er forsynet med "oversættelse" og forklarende noter.
håndskrift, skrift, bog, skrive, slægtsforsker
Bornholms Slægts- og Lokalhistoriske Forening

Bornholms Slægts- og Lokalhistoriske Forening blev stiftet i 1987 af en kreds, som jævnligt traf hinanden på Bornholms Lokalhistoriske Arkiv mens de dyrkede slægtsforskning eller lokalhistorie. Foreningen har nu mere end 700 medlemmer. Foreningens formål er at fremme interessen for slægtsforskning og lokalhistorie på Bornholm.
bornholm, forening, lokalhistorisk, samfund, slægt
Baunsgaard-slægten fra Lihme

Jeg hedder Peter Baunsgaard og er webansvarlig for dette webtræ op myheritage. Slægtstræet tager udgangspunkt i min slægt, Baunsgaard-slægten fra Baunsgaard i Lihme i Vestsalling, og min ægtefælle Grethe Hanna Baunsgaards slægt.
myheritage, baunsgaard, digital, jens
Genealogy TV

Stor youtube kanal der handler om genealogi og tilbyder gratis slægtshistorieundervisning. Begyndere til avancerede slægtsforskere kan finde de nyeste tips, teknikker og smarte forskningsstrategier til at finde dine forfædre. Kanalen er engelsksproget, men der er mulighed for oversættelse / undertekster.
youtube, tv, kanal, genealogi, undervisning
Marcussen og Ørum

Om bla. Ørum og Marcussen. Privat hjemmeside med optegnelser.
marcussen, ørum, privat, slægtsside
Oddensogn.dk

Denne hjemmeside er løbende under udbygning. Her vil du fremover kunne følge med i den slægtsforskning, som undertegnede har foretaget i Odden sogn siden 1999.
odden, odsherred, privat, slægtstræ
Rejmert.dk

Denne side er oprettet med det formål at præsentere vor slægtsforskning for andre interesserede. På siden finder du aner til Susanne Juul Sørensen og Bo Rejmert Sørensen, samt vores efterslægt. Slægterne er fordelt over hele Jylland of Fyn med få afstikkere til Sjælland. Du er velkommen til at bruge de informationer du finder på vores sider med behørig henvisning til kilden.
privat, rejmert, juul, jylland, slægtsforsning
Houstonlibrary.org

Velkommen til Houston Public Library Digital Archives. Her finder du unikke materialer til slægtsforskning, læring og opdagelse fra Houston Public Library Special Collections, herunder arkivmateriale fra African American History Research Center (AAHRC), Family History Research Center (FHRC) og Houston History Research Center (HHRC). Nogle samlinger er resultatet af samarbejder med partnerbiblioteker, museer og kulturarvsinstitutioner.
usa, houston, historie, bibliotek, slægtsforskning
International Society of Genetic Genealogy (ISOGG)

International Society of Genetic Genealogy (ISOGG) blev grundlagt i 2005 af DNA-projektadministratorer, der delte en fælles vision: fremme og uddannelse af genetisk slægtsforskning. Vores mission er at advokere for og uddanne om brugen af genetik som et værktøj til slægtsforskning og at fremme et støttende netværk for genetiske slægtsforskere.
dna, viden, vejledning, vision, værktøj
Golden May

Goldie May er en slægtsforskningssoftware til at fremskynde din forskning, sortere i sammenfiltringer i dit slægtstræ og holde dig organiseret i din forskning. Programmet er et online program og er som basis gratis.
golden, may, organisering, slægtstræ, sortering
Oj-coins

OJ-Coins.dk - Velkommen til en møntside med masser af specielle mønter. Jeg har også lavet lidt slægtsforskning, som du er velkommen til at kommentere på.
mønter, gammel, coins, møntfod, historie
Laugesen.info

Om laugesen slægten fra Ringkøbing.
laugesen, privat, slægtstræ, jensdatter, kristensen
Reclaimtherecords.org

En non-profit organisation og aktivistgruppe af slægtsforskere, historikere, advokater og forskere, der kæmper for en åben tilgang til beskyttede, gemte og tilbageholdte arkivalier / dokumenter i USA. Man ønsker at kæmpe for en åbenhed omkring arkivalierne, som de mener burde være frit for alle og ikke ejet af bla. store firmaer som Ancestry og Myheritage. De arkivalier de vinder tilbage gennem retsager, bliver efterfølgende lagt ud på sitet til fri benyttelse forevigt. Siden 2015 har de "vundet" mere end 6 millioner dokumenter retur til fri søgning.
usa, forening, slægtsforskning, open, source
Paul Roy Pallesen - Myheritage

Norsk slægtstræ med udgangspunkt i Pallesen slægten. Træet har indekseret over 68000 personer.
myheritage, norge, pallesen, roy, paul
Halvrimmen Arkiv

Arkivet i halvrimmen blev startet op den 14/3-2002 og ligger i det game bibliotek fra 1924. Arkivet rummer i dag en stor samling af gamle billeder, dokumenter, slægtsoplysninger, bøger, og enkelte effekter. Vi er beliggende på Ålborgvej 43, 9400 Brovst.
halvrimmen, lokalarkiv, brovst, nordjylland, byhistorie
Dna-tests: En verden af hemmeligheder

Flere og flere går på opdagelse i deres egne stamtræer ved at sende mundskrab med dna til firmaer som MyHeritage. Med prøven kan de afklare, hvor på kloden ens slægt kommer fra. Og måske finder de også slægtninge, man ikke vidste, at man havde.Dagens gæst i ‘Du lytter til Politiken’ er Politikens journalist Michael Thykier, som har talt med en række danskere, der har fået testet deres dna.
politiken, lyd, podcast, dna, slægtsforskning
Det tyske slægtsforskningsforbund (DAGV)

DAGV er paraplyorganisation for flere genealogiske og heraldiske foreninger i Tyskland. Det blev grundlagt den 28. maj 1949 i Frankfurt am Main. Det har hovedkontor i Stuttgart.
forbund, slægtsforskning, tyskland, forening, germany
Slægtsforskning I Sønderjylland og Slesvig Holsten

En gruppe for alle der forsker i forskellige slægter i Sønderjylland og Slesvig/Holsten. Måske vi er så heldige at nogen kan hjælpe hinanden herinde .
facebook, slesvig, grænse, gruppe, sønderjylland
Anne og Michael Rasmussens slægtstræ

Privat slægtstræ på webtrees, bestyret af Michael Rasmussen.
rasmussen, anne, michael, webtrees
Geneus DNA

Flere typer DNA tests, der retter sig mod bla. genetisk slægtsforskning og helbredsorienterede indsigt. Firmaet har eksisteret i mange år og repræsenteret i mange lande.
geneus, dna, test, helbred, slægt
Dutch Genealogy

Facebook gruppe med næsten 20.000 aktive brugere, der kan hjælpe dig i din søgen efter dine hollandske slægtninge.
holland, dutch, slægtsforskning, gruppe, hjælp
Slægtsforskning - Bornholm

Denne gruppe henvender sig til personer, der forsker i slægt på Bornholm. Håber vi kan hjælpe hinanden med oplysninger, tydning af kirkebøger, skifter ect.
bornholm, slægtsforskning, gruppe, selvhjælp, kirkebøger
Slægtsforskning - Nørskov Saack

Slægtsforskning for familien Nørskov Saack. Kontakt gerne Bjarne Saack for flere oplysninger, hvis du er i familie eller har flere oplysninger til slægten.
saack, nørskov, webtrees, slægtstræ
Slægten Gissel fra Glesborg

På disse sider præsenterer jeg nogle af mine slægtsforskningsresultater, og håber andre efterkommere vil få glæde af dem. Jeg har forsket i min slægt, som hovedsagelig er fra Djursland, siden februar 1999. Mine forældre, Kurt Gissel og Bodil Balle er siden kommet til. Vi har efterhånden fundet mange oplysninger samt gamle billeder om og af vore forfædre, deres efterkommere samt ejendomme. Hvis du genkender navne, har kommentarer eller hvis du kan supplere med yderligere oplysninger eller billeder, hører vi meget gerne fra dig.
gissel, djursland, glesborg, privat, århus