Nyt sektion og updates

Postet d. 31-01-2023, 14:42:04

I bunden af forsiden er der kommet en ny boks, der henter eksterne artikler om forskellige emner indenfor historie, slægt og slægtsforskning. De hentes og ligges ind vilkårligt, og er ment som en nemt indeks til at samle de artikler, der er skrevet om slægtsforskning på nettet. Hvor mange det bliver til, må vi se til, men check boksen ud en gang i mellem, hvis du er til eksterne artikler. Der ingen dato grænse på artiklerne, så du kan opleve ældre artikler, men stadig med god information. Der linkes kun, og kopieres ikke, så du går til den originale artikel hver gang her fra Anelinks.dk.

Fejlmelding af links er opdateret og du har nu en "rød" knap ved hver link, ude til højre i linkboksen. Det er vigtig du fejlmelder et link, hvis du oplever det ikke virker. Du skal blot skrive spamkoden og tryk på send for at fejlmelde linket, så bliver linket i første omgang låst i kataloget og slettes derefter, hvis det ikke kan rettes.

Vi nærmer os 700 aktive links på Anelinks.dk og de 100 links for Januar er allerede nået. Tilmeld og spred forsat Anelinks.dk hvor du har mulighed for det, så vi kan få udvidet kataloget endnu mere.

Kategorien "Digital slægstræ" er ændret til "Webbaserede slægtstræer".

Mvh
John Johansen
Redaktør - Anelinks.dk

Info


Disse opdateringer gælder kun for den nye version af Anelinks.dk, lanceret d. 29.12.2022. Ældre opdateringer er slettet fra databasen.

Klik og støt Anelinks.dk


© 2023 Anelinks.dk