Opdateringer

Nyt sektion og updates

Lagt online d. 31-01-2023, 14:42:04
Vist antal gange: 265
Redaktør: John Johansen

Du er velkommen til at sende dine input, spørgsmål m.v. til de updates der sker her på Anelinks, enten via mail eller gennem kommentarfeltet under teksten.
I bunden af forsiden er der kommet en ny boks, der henter eksterne artikler om forskellige emner indenfor historie, slægt og slægtsforskning. De hentes og ligges ind vilkårligt, og er ment som en nemt indeks til at samle de artikler, der er skrevet om slægtsforskning på nettet. Hvor mange det bliver til, må vi se til, men check boksen ud en gang i mellem, hvis du er til eksterne artikler. Der ingen dato grænse på artiklerne, så du kan opleve ældre artikler, men stadig med god information. Der linkes kun, og kopieres ikke, så du går til den originale artikel hver gang her fra Anelinks.dk.

Fejlmelding af links er opdateret og du har nu en "rød" knap ved hver link, ude til højre i linkboksen. Det er vigtig du fejlmelder et link, hvis du oplever det ikke virker. Du skal blot skrive spamkoden og tryk på send for at fejlmelde linket, så bliver linket i første omgang låst i kataloget og slettes derefter, hvis det ikke kan rettes.

Vi nærmer os 700 aktive links på Anelinks.dk og de 100 links for Januar er allerede nået. Tilmeld og spred forsat Anelinks.dk hvor du har mulighed for det, så vi kan få udvidet kataloget endnu mere.

Kategorien "Digital slægstræ" er ændret til "Webbaserede slægtstræer".
Kommentarer til: Nyt sektion og updates
Der ingen kommentar til denne post
Skriv en kommentar til denne update