Nye updates - 15 Marts 2023

Postet d. 15-02-2023, 11:37:54

To nye kategorier er oprettet. Den ene hedder "Andre sociale medier" og dækker over links fra f.eks. twitter, instagram eller telegram. Historie og baggrundsstof er den anden nye kategori, og her i vil der blive lagt links der ikke direkte har noget med slægtsforskning at gøre, men mere bliver et sted for den historieinteresserede. De links der før lå i kategorien "Historie og beretninger" er flyttet til den nye kategori. "Historie og beretninger" har i samme omgang skiftet navn til "Beretninger og fortællinger".

Der ved at være mange kategorier, og der arbejdes med en ide om at skabe et nyt hierarki, så kataloget opdeles i hovedkategorier og underkategorier.

Når et link ikke længere virker og er blevet fejlmeldt, trækkes det helt ud af kataloget, i stedet for at stå synlig som "låst".

Der blevet efterlyst et kommentarspor og forum. Kommentarspor er noget jeg gerne vil kigge på, f.eks. så man kan skrive en anmeldelse af et link/program eller via det jeg poster under blog. Forummet er ikke noget jeg ser som en mulighed her på Anelinks.dk, da alt kommunikation i den form, sker effektiv på de sociale medier, bla. i facebooks grupper.

Nederst på forsiden er der lagt en tabel ud, med de nyeste updates. Du kan derfor nu både se dem direkte på forsiden og via linket i menuen.

Mvh
John Johansen
Redaktør - Anelinks.dk

Info


Disse opdateringer gælder kun for den nye version af Anelinks.dk, lanceret d. 29.12.2022. Ældre opdateringer er slettet fra databasen.

Klik og støt Anelinks.dk


© 2023 Anelinks.dk