Update 24 Marts 2023

Postet d. 24-03-2023, 10:01:41

Anelinks.dk runder snart 800 indekserede aktive links, hvilket vil ske indenfor de nærmeste dage.

Siden har indgået et linksamarbejde med Danish Family Search, om gensidig henvisninger, og tak til Dan Nikolajsen (ejer af DFS) for accept af samarbejdet.

Bedømmelserne er kommet godt fra start og kan kun anbefale at du selv tager del i dem. Der foretaget nogle forskellige ændringer i koden siden den blev lagt online. Blandt andet er der tilført en sum af de stjerner linket får, og man vil også i oversigten se hvor mange bedømmelser linket har i alt.

Der er oprettet en ny kategori kaldet Fotorestaurering. Den vil rumme flere forskellige links, som enten gratis eller ved betaling, kan tilbyde dig at bearbejde dine gamle billeder du har liggende i skuffen.

Jeg har fået flere henvendelser om jeg vil åbne op for at man kan se kirkebøger på Anelinks.dk. Ala det vi kender fra billedevisningerne på bla. Rigsarkivet, DFS og Sall Data. Umiddelbart er det ikke noget jeg vil kaste mig ud i på nuværende tidspunkt, da de services der allerede er, dækker behovet på bedste vis.

Igen vil jeg gerne benytte lejligheden til at du spreder rygtet om Anelinks.dk, så vi kan få den ud i alle kroge af slægtsforskningsmiljøet. En hver anbefaling og evt. genlink er prisværdigt.

Info


Disse opdateringer gælder kun for den nye version af Anelinks.dk, lanceret d. 29.12.2022. Ældre opdateringer er slettet fra databasen.

Klik og støt Anelinks.dk


© 2023 Anelinks.dk