Opdateringer - Vis

22 Oktober 2023
Lagt online d. 22-10-2023, 09:04:45

Vist antal gange: 76
Redaktør: John Johansen

Du er velkommen til at sende dine input, spørgsmål m.v. til de updates der sker her på Anelinks, enten via mail eller gennem kommentarfeltet under teksten. Jeg vil i begge tilfælde vende tilbage hurtigst muligt.
Linkcenter er blevet udvidet og vil nu også rumme et fotoalbum og andet baggrundsstof. Det vil være materiale der har relation til linkets titel, f.eks. hvis det er Silkeborg, så er det billeder herfra, og andet stof der omhandler byen. Billederne der postes kan være alt fra fortiden, men også nyere fotos. Begge dele postes enten via Creative Commons (www.creativecommons.org) grundregler for fri deling eller hvor der kræves en kildeangivelse. Hvis fotoalbummet er aktiv for det pågældende link, er det placeret i bunden af linkcenter.

Fejlmelding foregår nu under linkcenter som pop_up. Du finder en knap til den i højre hjørne. Som noget nyt, kan du nu koble din email på fejlmeddelelsen, så du har mulighed for at følge den, indtil det er rettet herfra. Så opfordringen til jer er, hvis noget ikke virker, så fejlmeld det. Det er gjort meget nemt, for alle at kunne deltage og dermed holde kataloget opdateret.

Kontaktoplysningerne til f.eks. lokalarkiverne, tilgås nu også som pop_up, og du finder dem via et ikon under linktitlen inde under linkcenter.

Vil du gerne informeres når der kommer nye opdateringer på anelinks.dk, kan du tilmelde dig maillisten. Du finder en knap til tilmeldingen på forsiden af update.php.

Anelinks.dk har rundet 1300 links. Tak for opbakningen og de mange tilmeldinger, så den kan blive den primære inspirationsside for links til din egen slægtsforskning eller interessen hertil. Der arbejdes videre med at udvikle siden.

Er der spørgsmål, så tøv ikke med at skrive en mail.
Kommentarer til: 22 Oktober 2023
Der ingen kommentar til denne post
Skriv en kommentar til denne update