Opdateringer - Vis

Ny ekstra multisortering af links
Lagt online d. 04-11-2023, 19:33:50

Vist antal gange: 39
Redaktør: John Johansen

Du er velkommen til at sende dine input, spørgsmål m.v. til de updates der sker her på Anelinks, enten via mail eller gennem kommentarfeltet under teksten. Jeg vil i begge tilfælde vende tilbage hurtigst muligt.
Som en lille ekstra tillægsting til den allerede eksisterende sortering af de mange links, har jeg kodet en ny selvstændig side, der henter og udskiller alle links på anelinks.dk via et specifikt år og måned. Du finder et link til denne mulighed via “Multisortering” fra menuen.

Fremgangsmåden du bruger den på, finder du under selve siden, men du får den også lige her:

"Her kan du, som noget nyt, udtrække links for et specifikt år og måned. Start med at vælge et år ude til venstre i boksen og derefter den aktuelle måned for året i dropdown listen. 2019 er som standard valgt, da det er det år Anelinks.dk første gang gik online. Det skete i oktober måned med linket Filmcentralen.dk d. 09-10-2019, 15:16:11, så det er kun muligt at hente for dette år i de 3 sidste måneder af dette år. Vælger du et år og en måned der endnu ikke er aktiv (en kommende måned), vil der komme en meddelse om at vælge en anden måned. Tallet i parentes er det antal links der er blevet tilmeldt i det pågældende hele år."

God fornøjelse.
Kommentarer til: Ny ekstra multisortering af links
Der ingen kommentar til denne post
Skriv en kommentar til denne update