Opdateringer - Vis

Kryptering/firewall af url i linkcenter
Lagt online d. 05-11-2023, 23:24:09

Vist antal gange: 29
Redaktør: John Johansen

Du er velkommen til at sende dine input, spørgsmål m.v. til de updates der sker her på Anelinks, enten via mail eller gennem kommentarfeltet under teksten. Jeg vil i begge tilfælde vende tilbage hurtigst muligt.
For at bla. at modarbejde massekopiering af vores linkkatalog og for at beskytte både dig som bruger og Anelinks.dk's varemærke mod f.eks. phishing, virus og scam af url adressen, er der under linkcenter blevet indført en enkel, men kraftfuld kryptering af den synlige adresse.

Det fungere på den måde, at den synlige url i linkcenter nu vises som en tilfældig tal kombination, i stedet for sin oprindelig url. Ved at kryptere den med en tilfældig kode hver gang linkcenter loades, vil det være umuligt på forhånd at vide hvad koden er for det pågældende link lige nu. Selvom der forsøges at lave en kopi første gang, vil den allerede kort efter være ændret igen. Sammen med dette, og den allerede eksisterende virusbeskyttelse, er det blevet endnu mere sikkert at færdes her på Anelinks.dk. Det er en vigtig politik, at man skal kunne bruge Anelinks.dk på et sikkert og solidt grundlag. Derfor dette tiltag.

Den kodede url opfører sig helt som en almindelig url, men er altså nu beskyttet med en digital firewall.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive en mail.
Kommentarer til: Kryptering/firewall af url i linkcenter
Der ingen kommentar til denne post
Skriv en kommentar til denne update