Opdateringer

Nyt på Anelinks.dk

Lagt online d. 01-04-2024, 17:53:25
Vist antal gange: 65
Redaktør: John Johansen

Du er velkommen til at sende dine input, spørgsmål m.v. til de updates der sker her på Anelinks, enten via mail eller gennem kommentarfeltet under teksten.
Håber alle har haft en god påske, som jo snart rinder ud. Her får du lidt update og nyt på Anelinks.dk.

Anelinks.dk fortsætter med at udvide/udvikle sig og har for længst ramt over 1600 forskellige links. Der ses stor søgning i de fleste kategorier og siden er generelt i god drift.

Under backlinks (alle sider) og backlinks egen hovedside (du tilgår den via knappen fra linkcenter -> Se mere her) vil der ud for linket nu være et lille ikon, som guide dig med et udvidet popup af linket. Det kan være forskelligt indhold, som f.eks. et preview, udvidet tekst og visning af den originale url adresse. Det vil også tydligere fremgå hvordan opdelingen af indsendelse og redigering af linket vises. Denne type udvidet information for backlinks på Anelinks.dk, er gældende fra 31 Marts 2024. Det vil sige at foregående links før denne dato, vil bestå uden.

Nogle lokalarkiver har forespurgt om efterlysninger på fotos fra arkiverne kan blive vist her på platformen. Det snakkes der lidt frem og tilbage om. Det vil i bund og grund handle om at arkiverne vil kunne indsende/uploade billeder på Anelinks.dk, og fremlyse dem med de ønskede nye detaljer om billederne.

Skriv gerne via formularen under det blå A eller på post@anelinks.dk, hvis du har ris eller ros. Forslag om nye tiltag eller linksamarbejde modtages også gerne.
Kommentarer til: Nyt på Anelinks.dk
Der ingen kommentar til denne post
Skriv en kommentar til denne update