Opdateringer

Update 7 Maj 2024

Lagt online d. 07-05-2024, 14:53:57
Vist antal gange: 167
Redaktør: John Johansen

Du er velkommen til at sende dine input, spørgsmål m.v. til de updates der sker her på Anelinks, enten via mail eller gennem kommentarfeltet under teksten.
Anelinks.dk indeksere pt. over 1700 forskellige links, i 80 kategorier. Der tilmeldes bredt, i de fleste kategorier. Backlinks er blevet et populært underliggende katalog og der kan nu åbnes nye oplysninger om linket, via linkets egen underside. Her under kan du også selv tilmelde, hvilket der igen opfordres til. Der kigges på en udvidelse i den kommende tid.

Visning af søgeord, som andre søger på, er nedtaget, da den ikke har fungeret som ønsket. Om den kommer online i en anden version, er usikker på nuværende tidspunkt.

Nogle har spurgt om der kommer et forum på side. Det kan jeg allerede nu sige, at det gør der ikke, da facebook har overtaget den del ret markant og det kan ikke forsvares at bruge udviklings tid på det.

Under menupunktet "Flere valg..." er der kommet 2 nye projekter / valgmuligheder. Det ene udtrækker de bøger der har covers tilføjet ved linket, hvilket gerne skulle give dig et bedre overblik over disse.

Det andet hedder "Tandlæger 1853-1930". Listen udtrækker nogle af de danske tandlæger der optræder med biografi fra årene 1853-1930 i rå form. Det er kun dem med foto som kommer med i dette projekt. Projektet gør deslige biografierne søgebar og postes ud fra den originale tekst. Der vil delvis være korrigering i nogle af teksterne og tandlægerne vises som udgangspunkt i alfabetisk orden. Er der et stort "K" ved profilen, vil der være et pop up med henvisning eller oplysning af kilder i en eller anden form. Det er kun fødsel, død og alder der indeksers i kilderne. Der opdateres i et roligt tempo, indtil alle personer er med.

Forsat god dag.
Kommentarer til: Update 7 Maj 2024
Der ingen kommentar til denne post
Skriv en kommentar til denne update