Opdateringer

Lokalarkiverne med Wordpress

Lagt online d. 27-06-2024, 12:34:34
Vist antal gange: 44
Redaktør: John Johansen

Du er velkommen til at sende dine input, spørgsmål m.v. til de updates der sker her på Anelinks, enten via mail eller gennem kommentarfeltet under teksten.
Nogle brugere oplever, at når man åbner et link herfra Anelinks.dk til de lokalarkiver der har deres hjemmeside via deres fælles web skabelon, (du kan se det ved at de ser ens ud i opsætning og grafisk udtryk) gennem programmet WordPress, så kan det se ud til at siden i første omgang ikke vil åbne og melder fejl, for dernæst sekunder senere at åbne normalt.

Det er desværre et problem der ligger i arkivernes egen serveropsætning og ikke hos Anelinks.dk. Det sker ikke altid, men når det sker, så skal man blot lige afvente de få sekunder, så vil siden åbne normalt (også selv om der står en fejl i din browser). Der er en eller anden form form for forsinkelse i tilgangen af url adresserne eller i Wordpress, som gør at browseren ser det som en fejl. Det er testet i både MS Edge og Google Chrome og sker i dem begge.

Det er ikke alle arkiverne der benytter sig af skabelonen, så dem der har deres eget webdesign og setup, er ikke påvirket. Det drejer sig om cirka 20-30 % af siderne der er påvirket.

Jeg har forsøgt at anmelde fejlen til Arkivernes organisation, men de er ikke vendt tilbage på min henvendelse.
Kommentarer til: Lokalarkiverne med Wordpress
Der ingen kommentar til denne post
Skriv en kommentar til denne update