Opdateringer

Ændring i opbygningen af kataloget m.m.

Lagt online d. 08-07-2024, 17:52:02
Vist antal gange: 37
Redaktør: John Johansen

Du er velkommen til at sende dine input, spørgsmål m.v. til de updates der sker her på Anelinks, enten via mail eller gennem kommentarfeltet under teksten.
Der er blevet ændret en smule inde i selve katalogets opbygning og den måde links vises på.

Du får nu en bedre navigering, når du tilgår en hovedkategori og underkategori, hvor du via en “bjælke” i toppen af kategorien, kan springe frem og tilbage i mellem kategorierne. Du bliver nu også i hovedkategorien rent grafisk, så det er kun selve links og vejledningen fra underkategorien der ændre sig, når du vælger en fra den blå dropdown liste. Før havde underkategorien en selvstændig side for sig selv.

“Bedst i denne kategori” er også flyttet og ligger nu i en ny bjælke nedenunder den nye navigering.

Der er også optimeret lidt på koden, det grafiske udtryk og nemmere overblik. Bla. kan du nu også se direkte fra kataloget, om der er backlinks tilføjet. Det vises med et ikon der ligner lidt det du går til linkcenter med. Antallet af backlinks vil også fremgå.

Mulighed for listevisning vil fremover kun gælde for selve hovedkategorien. Jeg har ændret det sådan, da det er i hovedkategorierne der er allerflest links pt. og derfor er det her det gøre sig bedst oversigtmæssigt. Fremfor at loade en ny side, kommer listevisningen/tabelvisningen nu direkte i en pop up, som du kan scrolle i gennem uden sidevisning. Indtil videre sker indekseringen kun som alfabetisk. Når du trykker og besøger fra disse lister, så åbner linket i en ny fane, men listevisningen forbliver åben, indtil du selv vælger at lukke den.

Forvent tilretninger de næste par uger. Alt grafik i den nye topbar med titel. er heller ikke helt aktiv endnu.

Der en del der har skrevet med både ris og ros omkring Anelinks.dk. Det er jeg meget taknemmelig for, og tager det hele til efterretning. Det er også grobund for mit lyst til at fortsætte med at videreudvikle siden.

Finder du links der ikke virker eller oplysninger der ikke stemmer, så fejlmeld det venligst. Det er gjort uhyrligt nemt via knappen "fejlmeld" under linkcenter eller smid også gerne en mail. Begge dele er helt ok.

Siden er på vej mod de 1800 links. Det vil ske indenfor de nærmeste uger vil jeg gætte på.
Kommentarer til: Ændring i opbygningen af kataloget m.m.
Der ingen kommentar til denne post
Skriv en kommentar til denne update