Opdateringer

Update 16 August 2024

Lagt online d. 16-08-2024, 22:41:07
Vist antal gange: 79
Redaktør: John Johansen

Du er velkommen til at sende dine input, spørgsmål m.v. til de updates der sker her på Anelinks, enten via mail eller gennem kommentarfeltet under teksten.
Håber alle har haft en god sommer indtil nu og nyder de sidste uger der er tilbage.

Logoet er ændret i form og tekst, for at afspejle sidens nuværende virke og form. Siden har udviklet sig markant fra 2019 til nu og rummer nu mange andre henvisninger end lige slægtsforskning. Den kaldes derfor nu for en slægts- og historieportal.

Jeg skrev d. 18/7 2024 om ændring i sygdomsregister. Erstatningen er nu kodet færdig i sin grundform og er blevet en del af leksikon. Leksikon er en fællesnævner for et mindre opslagsværk her på Anelinks, der danner et overblik over flere forskellige betydninger, emner og betegnelser. Du finder det oppe via menuen.

Under videncenter, er der pt. en serie / tema kørende, hvor vi skildre danmarks besættelse og anden verdenskrig. Check det ud via den oprettede mappe.

Antallet af links går mod 2000 og det forventes, med det antal der tilmeldes pr. dag, at ske omkring juletid hvis vi er heldige. Det stopper dog ikke der, da der er mange flere links der skal katalogiseres, til glæde for dig.

Tøv endelig ikke med at sende en mail, hvis du har noget på hjertet om siden og dens funktioner.
Kommentarer til: Update 16 August 2024
Der ingen kommentar til denne post
Skriv en kommentar til denne update