Hovedperson:
Peter Kristian Pedersen
Født. 06.08 1912 - Død. ?

Står i bind: #1
Matrikel nr.: 3c - Karensbo
Ejendomsværdi: 27.300 kr
Sogn: Asaa-Melholt Sogn
Post nr.: 9340
Indtastet d.: 28-07-2024, 11:08:30
Opdateret d.: 28-07-2024 17:41:00
Læst: 110 gange



Deltag i projektet
Hvis du ønsker at deltage med slægtsforskning på denne person, så kan du indsende det via knappen "Deltag". Du kan indsende kildemateriale der vedrører personerne i denne tekst. Jo flere informationer vi får med om dem, jo bedre i forhold til indekseringen. Kig dog først i kildelisten om det du vil søge på allerede forfindes. Jeg skal bruge din mail, så jeg kan kontakte dig, hvis jeg har yderligere spørgsmål til det du indsender. Tak for din hjælp.
Redigeret tekst (Transcript)
Gårdejer af Asaa. Født i Dronninglund d 6 August 1912, som søn af Lars Peter Petersen og Madsine, født Olsen. Peter Kristian Pedersen blev gift med Mary Jensine, født Madsen. Hun er født i Asaa-Melholt d. 26 Marts 1910, som datter af Jens Kristian Madsen og Inger Kristine, født Sølvkjær.

Peter Kristian Pedersen købte i 1941 gården af Ingvard Hansen, der havde ejet den 23 år. Arealet er på 30 tønder land og besidder en normal dyrebesætning. Stuehuset er ca. 70 år gammelt, men moderniseret og pålagt fast tag. Østerhuset er fra 1938, Kostalden fra 1920, mens selve laden er ældre. Ved overtagelsen i 1941 var arealet kun på 24 tønder land, mens resten er tilkøbt efterhånden, hvoraf en del har været mose, som Peter Kristian Pedersen selv har opdyrket.
Vælg en fane
Brug de 2 faner til at vælge de forskellige informationer, som der er indtastet for denne person. Når der rettes i en person, kan du se den nyeste opdatering, som placeret i bunden under notater.

Hovedperson Relation til hovedperson Type Kilde
Peter Kristian Pedersen Ham selv Fødsel Sall Data
Mary Jensine Madsen Ægtefælle Fødsel Sall Data

Navnet er ikke Christian Petersen, men Peter Kristian Pedersen ifølge kirkebogen. Han står i Dronninglund KB. Se kilde.

Der er ingen børn noteret i ægteskabet.

Hans ægtesfælle står i Aså KB som Mary Jensine Madsen. Se kilde.
Fotos og grafisk materiale
Der er ingen fotos koblet til denne person