Hovedkategori:
Folketællinger, kirkebøger og skifter
Antal links: 3

Bedst: Folketimidten.dk
Bliv klogere;

Folketællinger er tilgængelige, når de er 75 år gamle. Den første er fra 1787, og den nyeste paa Arkvialieronline er fra 1940.

Annonce

Du er inde på en indeksvisning af en kategori på anelinks.dk. Ønsker du at se kataloget som en listevisning, skal du vælge det via den røde dropdown liste ude til højre. De 2 måder du kan se kataloget på opfører sig ens, men giver dig nogle designmæssige fordele ved dem begge. Sorteringen sker stadig via titel, dato og hits, men der kan være flere muligheder. Sorteringen sker efter nyeste i top som standard (dato).

Kirkebøger fra Hammerum og Bølling herred (79) -

Tilmeldt: 15-09-2023 00:37:55 | Antal rating (0)

Dette er en simpel side til download af kirkebøger. Det er ikke en komplet afskrift, men alt er sat op i excel tabel, med kombination af fødsel, vielse og død. Der er nu mere end 300.000 begivenheder og dermed mange muligheder for fejllæsning/fejltastning. Derfor skal du ikke bruge disse data til direkte afskrift, men kun til let at finde de originale data i kirkebøgerne.

Søgeord: hammerum bølling herred kirkebøger afskrift

Ørnen.dk - Søgning i Nørre Ørslev Sogn (287) -

Tilmeldt: 13-12-2022 15:45:51 | Antal rating (1)

På denne side kan du søge i kirkebøger, folketællinger, lægdsruller mm. fra Nørre Ørslev Sogn. Det er min hensigt at det skal være muligt at søge navne og datoer på alle døde, fødte, viede og konfirmerede foruden næsten alle folketællingerne d.v.s.

Søgeord: gravsteder døde søging nørre ørslev

Folketimidten.dk (526) -

Tilmeldt: 26-05-2021 14:21:13 | Antal rating (0)

Aarhus Kommunes Biblioteker: Lokalhistorisk samling ved Folketællinger, Vielsesdata og Århus Borgerbog.

Søgeord: folketælling århus