Hovedkategori:
Begravelsesforretninger
Antal links: 18
Bedst i denne kategori

Dorthea Nedergaard - Bedemand (961)

Få din reklame her

Bliv klogere;

Som bedemand tager man sig af alt det praktiske i forbindelse med begravelser og bisættelser. Man aftaler sammen med de pårørende, om den afdøde skal begraves i kiste eller urne, og der rådgives om bl.a. pension og skifteret.

Annonce

Danske Bedemænd blev stiftet i 1957 og der er rundt regnet lidt over 300 forretninger fordelt over hele Danmark, der varetager begravelser i Danmark. Slægtsforskning og døde personer har en naturlig sammenhæng og disse forretninger kan i nogle tilfælde være med til at opklare en afdøds begravelsesplacering eller kirkegård. Mener du at et link høre til her i denne hovedkategori, så tilmeld den på vegne af dig selv, eller forretningen.

62 hits
Tilmeldt: 12-01-2024
Antal rating: 0
Antal søgeord: 5

Skovbegravelse - Administration

Skovbegravelse Administration samarbejder med kommunen og skovejer, og udover hjemmesidedriften fører Skovbegravelse Administration den lovpligtige administration i forbindelse med skovbegravelsespladserne under Skovbegravelse.dk. Skovbegravelse Administration blev stiftet i 2018, og er den første private virksomhed, der hjælper skovejere med at etablere skovbegravelsespladser i privatejede skove. Bag virksomheden står Jannik Ahlefeldt-Laurvig, som ønskede at give danskerne valget om at blive stedt til hvile i smukke skovomgivelser fremfor den kirkelige begravelse.

Søgeord: skov begravelse natur skovbegravelse privat
40 hits
Tilmeldt: 11-01-2024
Antal rating: 0
Antal søgeord: 5

Bedemand Willers

Vi har ingen dyre butikker - Derfor er vi billigere.. Vi kommer altid hjem til dig så du i trykke omgivelser kan træffe de rigtige beslutninger.

Søgeord: bedemand willers sjælland afdøde begravelse
43 hits
Tilmeldt: 03-01-2024
Antal rating: 0
Antal søgeord: 5

Lavendla Begravelse

Sammenslutning af flere afd. fordelt ud i de største byer. Hos Lavendla er det vores vision at give en oplevelse, hvor nærvær og høj faglighed danner grundlaget, for at skabe en personlig og særlig afsked. Det er helt afgørende for os at realisere de individuelle ønsker og fortællinger, du som pårørende har omkring det liv der blev levet. Og at du føler dig mødt og set af vores rådgivere, der er med dig hele vejen.

Søgeord: begravelse bisættelse afdøde bedemænd mindesider
100 hits
Tilmeldt: 18-10-2023
Antal rating: 0
Antal søgeord: 5

Bedemanden Bagsværd og Værløse

Her hos os møder du Liselotte, Annemarie og Ole. Vi er et familiefirma med opstart i 1921, og vi har i tre generationer arbejdet som bedemænd i Bagsværd, Søborg, Værløse og Farum. For dig betyder det, at vi har unik erfaring med at arrangere alle de praktiske ting, der er forbundet med en så følsom begivenhed som en begravelse eller bisættelse.

Søgeord: begravelse bedemænd døden bisættelse 1921
118 hits
Tilmeldt: 03-09-2023
Antal rating: 0
Antal søgeord: 7

Roholl Bedemandsforretning

Roholl Bedemandsforretning er din lokale bedemand København og Valby. Vi er en begravelsesforretning med mange års erfaring og stolte traditioner. Vi har flere afdelinger rundt om i København, hvor vores bedemænd er klar ved telefonerne hele døgnet, når du ringer. Find vores nærmeste bedemandsforretning og bedemand i København for at få hjælp til at arrangere begravelse eller bisættelse.

Søgeord: roholl københavn valby bedemand begravelse
131 hits
Tilmeldt: 03-09-2023
Antal rating: 0
Antal søgeord: 5

Vanløse Begravelsesforretning

Vores bedemænd sætter alle en ære i, at varetage alt det praktiske med respekt for afdøde og de efterladte, så den sidste rejse bliver en smuk og mindeværdig begivenhed. Vi ved, at en begravelse ikke kan gøres om, derfor er vores bedemænd altid omhyggelige og organiserede, så alting forløber planmæssigt på selve dagen for ceremonien.

Søgeord: vanløse bedemand begravelse bisættelse forretning
183 hits
Tilmeldt: 19-07-2023
Antal rating: 0
Antal søgeord: 5

Nyborg Begravelsesforretning

Nyborg Begravelsesforretning er ejet af Annette og Ulrik Grundahl og er din lokale bedemand. Nyborg, Ørbæk, Ullerslev og omegn. Vores begravelsesforretning er en af de ældste forretninger i Nyborg og er derfor også en veletableret profil i lokalsamfundet i Nyborg og de omkringliggende byer.

Søgeord: nyborg begravelse bedemænd død bisættelse
245 hits
Tilmeldt: 10-06-2023
Antal rating: 0
Antal søgeord: 5

Folmer Olsen Begravelsesforretning

Familieforretningen Folmer Olsens Begravelsesforretning klar til at hjælpe dig med alle praktiske detaljer i forbindelse med planlægningen af en begravelse eller bisættelse. Vi har et stort kendskab til de lokale kirker og kirkegårde i Nørresundby, Lindholm, Hvorup og Nørre Uttrup og kan dermed give dig den rigtige rådgivning. Vi er derfor det oplagte valg, hvis du skal bruge en erfaren og faguddannet bedemand i Nørresundby og omegn

Søgeord: bedemand aalborg nordjylland afsked begravelse
200 hits
Tilmeldt: 14-05-2023
Rettet: 14-05-2023
Antal rating: 0
Antal søgeord: 5

Bedemand Berner ApS

Bedemand Berner ApS arbejder for at skabe de bedste rammer om en smuk og værdig afsked.

Søgeord: bedemand død afdøde begravelse slagelse
198 hits
Tilmeldt: 08-03-2023
Antal rating: 0
Antal søgeord: 5

Østhimmerlands Begravelsesforretning

Skal du bruge en begravelsesforretning? Som erfaren bedemand står jeg klar til at hjælpe i Hadsund, Aalborg, Gistrup og hele Østhimmerland.

Søgeord: begravelse himmerland øst aalborg hadsund
329 hits
Tilmeldt: 09-10-2022
Antal rating: 0
Antal søgeord: 5

Burchhardts Begravelsesforretninger

Burchhardts Begravelsesforretninger er et familiefirma, der gennem 2 generationer har bistået familier og pårørende med hjælp til arrangering af bisættelser og begravelser.

Søgeord: københavn begravelse bedemand bisættelse burchhardts
334 hits
Tilmeldt: 09-10-2022
Antal rating: 0
Antal søgeord: 5

Bedemand i København - En Smuk Afsked

Lige meget hvorhenne i København du har brug for en bedemand, står vi klar til at vejlede dig og rådgive dig. Med ni lokationer spredt rundt omkring i København har vi mulighed for at opfylde alle dine begravelses - og bisættelses behov. Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Søgeord: københavn begravelse bedemand bisættelse afdøde
436 hits
Tilmeldt: 22-07-2022
Rettet: 19-07-2023
Antal rating: 0
Antal søgeord: 5

Bedemand-keldandersen.dk

Hos Bedemand Keld Andersen i Aarhus er tillid, respekt og værdighed i højsædet. Vi behandler alle med disse værdier, og kan være behjælpelige med professionel assistance og rådgivning, når I står i en af livets svære situationer.

Søgeord: bedemand begravelse kiste død århus
374 hits
Tilmeldt: 10-07-2022
Rettet: 19-07-2023
Antal rating: 0
Antal søgeord: 5

Danbegravelse.dk

Miljøbevidst og billig bedemand, som sætter en stor ære i at være tilgængelig, så du altid kan få svar på dine spørgsmål.

Søgeord: bedemand begravelse hellerup kiste død
516 hits
Tilmeldt: 27-06-2022
Rettet: 19-07-2023
Antal rating: 0
Antal søgeord: 5

Grejsdalens Begravelsesforretning

​Vi i Grejsdalens Begravelsesforretning, har stor erfaring i tilrettelæggelse af bisættelser og begravelser. ​Det gælder både indenfor folkekirken, ved andre trossamfund og hos personer der hverken er medlem af folkekirken eller andre trosretninger. I samarbejde med de pårørende tager vi os af enhver opgave, når der sker et dødsfald.

Søgeord: vejle grejsdalens begravelse bedemand bedemænd
570 hits
Tilmeldt: 20-12-2020
Rettet: 19-07-2023
Antal rating: 0
Antal søgeord: 4

Vestergaard Begravelse, Engesvang og Omegn

Vi driver i dag Hammerum Herreds & Sunds Begravelse samt Vestergaard Begravelse, Engesvang og Omegn. Vi lægger stor vægt på, at I får taget afsked på jeres måde, for det er en af de få ting her i livet, som ikke kan gøres om.

Søgeord: bedemand sunds engesvang ikast
613 hits
Tilmeldt: 13-12-2020
Rettet: 19-07-2023
Antal rating: 0
Antal søgeord: 2

Galten Begravelsesforretning

Hos Galten Begravelsesforretning er vi behjælpelige med alle anliggender i forbindelse med dødsfald. Vi yder en diskret og personlig service, og vi har desuden stor erfaring med rådgivning og overblik over næsten alle spørgsmål. Ved dødsfald indebærer det, at vi varetager al kontakt til kirken, præsten og kordegnen.

Søgeord: galten bedemand
961 hits
Tilmeldt: 10-10-2019
Rettet: 19-07-2023
Antal rating: 1
Antal søgeord: 5

Dorthea Nedergaard - Bedemand

Dorthea Nedergaard - Begravelsesforretning for Silkeborg og omegn. Med denne hjemmeside har jeg et ønske om at hjælpe mennesker, der har mistet en ven eller et familiemedlem.

Søgeord: silkeborg bedemand nedergaard begravelse dorthea