Hovedkategori:
Slægtsforskning - Australien
Antal links: 2

Bedst: Australiens Nationale Arkiv
Bliv klogere;

Australien, officielt Commonwealth of Australia, er en suveræn forbundsstat i Oceanien. Australien består af kontinentet Australien, øen Tasmanien og omkring 8.000 småøer. Det grænser op til Papua Ny Guinea, Indonesien og Østtimor mod nord, Salomonøerne og Vanuatu mod nordøst og New Zealand mod sydøst.

Annonce

Du er inde på en indeksvisning af en kategori på anelinks.dk. Ønsker du at se kataloget som en listevisning, skal du vælge det via den røde dropdown liste ude til højre. De 2 måder du kan se kataloget på opfører sig ens, men giver dig nogle designmæssige fordele ved dem begge. Sorteringen sker stadig via titel, dato og hits, men der kan være flere muligheder. Sorteringen sker efter nyeste i top som standard (dato).

Trove (140) -

Tilmeldt: 09-04-2023 21:45:34 | Antal rating (0)

Trove er et samarbejde mellem National Library of Australia og hundredvis af partnerorganisationer rundt om i Australien. Her finder du bla. digitaliserede aviser m.m. omhandlende Australien.

Søgeord: australien arkiv portal bibliotek søgning

Australiens Nationale Arkiv (235) -

Tilmeldt: 05-11-2022 15:21:37 | Antal rating (0)

Vi er det føderale agentur, der indsamler optegnelser over den australske historie. Vi gør dette for at forbinde australiere med nationens fortid og nutid, deres identitet og historie som nation.

Søgeord: australien arkiv rigsarkiv