Hovedkategori:
Foredrag og booking
Antal links: 5

Bedst: Henning Bender - Udvandrerhistorie
Bliv klogere;

Et foredrag er en mundtlig præsentation af et emne for et publikum, hvor en bestemt person er booket til.

Annonce

Du er inde på en indeksvisning af en kategori på anelinks.dk. Ønsker du at se kataloget som en listevisning, skal du vælge det via den røde dropdown liste ude til højre. De 2 måder du kan se kataloget på opfører sig ens, men giver dig nogle designmæssige fordele ved dem begge. Sorteringen sker stadig via titel, dato og hits, men der kan være flere muligheder. Sorteringen sker efter nyeste i top som standard (dato).

Historisk Foredragsforening Odense (94) -

Tilmeldt: 10-07-2023 22:29:01 | Antal rating (0)

Historisk Foredragsforening Odense er for dig der der elsker historiske foredrag med kompetente foredragsholdere. Vi Bevarer Ordet er vores vision for det gode historiske foredrag. Historien fylder meget hos os men også foredrag om filosofi, journalistik, politik og arkæologi bliver behandlet.

Søgeord: foredrag booking odense historie foredragholder

Foredrag af Adam Jon Kronegh (214) -

Tilmeldt: 04-03-2023 23:19:44 | Rettet: 01-08-2023 12:40:47 | Antal rating (3)

Jeg fortæller om, hvordan arbejdet med at finde brikkerne i Rigsarkivets store puslespil udføres og hvilke historiske mysterier jeg har været med til at løse – og om at falde over de mest eventyrlige opdagelser ved rene tilfælde. Jeg er arkivar og har arbejdet med arkivundersøgelser i mange år og er tidligere tovholder for Rigsarkivets afdeling der arbejder med dokumentationsundersøgelser, f.eks. arvingsundersøgelser. Ved efterhånden meget om arvings- tinglysnings- folkeregister og specialundersøgelser men vil altid gerne lære mere!

Søgeord: adam booking arkivar rigsarkivet kronegh

Forfatter - Simon Jacobsen (181) -

Tilmeldt: 24-02-2023 23:05:42 | Antal rating (0)

Simon Jacobsen er født og vokset på den egn, som er udgangspunkt for hans forfatterskab. Fødegården Mellemgaard syd for Løkken, lå ikke langt fra Vesterhavet. Hjemmet var præget af troen på Gud og Simons mor introducerede ham til slægtsforskning. Forfatterens første bog fra 2011 “Guds gave til dig”, blev en bestseller. Siden da har forfatterskabet udviklet sig.

Søgeord: simon vesterhavet løkken foredrag forfatter

Henning Bender - Udvandrerhistorie (487) -

Tilmeldt: 06-11-2022 20:09:50 | Antal rating (0)

Afholder foredrag og skriver artikler og bøger om dansk oversøisk udvandring fra alle danske regioner/lokalområder, svensk indvandring til Danmark, samt foto- og industrihistorie

Søgeord: henning bender foredrag udvandring artikler

Frederik Strand - Museumsleder for Politimuseet (349) -

Tilmeldt: 29-09-2022 14:13:23 | Antal rating (0)

Historiker og forfatter Frederik Strand kender alt til dansk kriminalhistorie og ved, hvordan efterforskningsmetoderne har udviklet sig gennem tiderne.

Søgeord: foredrag booking kriminalhistorie krimi oplæsning