Foredrag og booking
Antal sider: 7
Hovedkategori
Bliv klogere;

Et foredrag er en mundtlig præsentation af et emne for et publikum, hvor en bestemt person er booket til.

Annonce

Der er findes mange der laver foredrag om slægtsforskning og historie, eller en kombination af begge. Links vil i denne hovedkategori vil henvise til enten private sider eller egentlige booking sider, der har at gøre med mange foredrag på en gang. Det drejer sig grundlæggende om betalingsforedrag, men du kan også være heldig at der arranges gratis foredrag via f.eks. Stadsarkiverne eller gennem et lokalarkiv.

Hits: 135 / Rating: 0
Cathrine Errboe -

Tilmeldt: 24-03-2024 19:23:02

Alle har en historie, der er værd at give videre. Journalist og forfatter Cathrine Errboe har specialiseret sig i at skrive livshistorier, slægtshistorier, familiedramaer, biografier, krøniker og hverdagsfortællinger. I Livshistorier fortæller Cathrine Errboe, hvordan du selv kan komme i gang med at skrive historier fra sit eget liv til glæde for familien, slægtninge, venner og verden.

Søgeord: cathrine errboe slægt foredrag livshistorier
Hits: 255 / Rating: 0
Folkeuniversitet (moderside) -

Tilmeldt: 27-12-2023 17:06:14

Det første Folkeuniversitet blev oprettet på Københavns Universitet i 1898 med ønsket om at udbrede kendskabet til forskningens metoder og resultater til folket. Siden da har det folkeoplysende arbejde bredt sig og der findes i dag Folkeuniversiteter over hele landet. Som det fremgår af folkeoplysningsloven, er formålet med Folkeuniversitetets virksomhed at udbrede kendskabet til forskningens metoder og resultater samt fremme demokratiforståelse og aktivt medborgerskab gennem folkeoplysende undervisnings- og foredragsvirksomhed.

Søgeord: foredrag booking kurser folkeoplysning undervisning
Hits: 287 / Rating: 0
Historisk Foredragsforening Odense -

Tilmeldt: 10-07-2023 22:29:01

Historisk Foredragsforening Odense er for dig der der elsker historiske foredrag med kompetente foredragsholdere. Vi Bevarer Ordet er vores vision for det gode historiske foredrag. Historien fylder meget hos os men også foredrag om filosofi, journalistik, politik og arkæologi bliver behandlet.

Søgeord: foredrag booking odense historie foredragholder
Hits: 466 / Rating: 3
Foredrag med Adam Jon Kronegh -

Tilmeldt: 04-03-2023 23:19:44

Rettet: 24-02-2024 20:45:44

Jeg fortæller om, hvordan arbejdet med at finde brikkerne i Rigsarkivets store puslespil udføres og hvilke historiske mysterier jeg har været med til at løse – og om at falde over de mest eventyrlige opdagelser ved rene tilfælde. Jeg er arkivar og har arbejdet med arkivundersøgelser i mange år og er tidligere tovholder for Rigsarkivets afdeling der arbejder med dokumentationsundersøgelser, f.eks. arvingsundersøgelser. Ved efterhånden meget om arvings- tinglysnings- folkeregister og specialundersøgelser men vil altid gerne lære mere.

Søgeord: adam booking arkivar rigsarkivet kronegh
Hits: 383 / Rating: 0
Forfatter - Simon Jacobsen -

Tilmeldt: 24-02-2023 23:05:42

Simon Jacobsen er født og vokset på den egn, som er udgangspunkt for hans forfatterskab. Fødegården Mellemgaard syd for Løkken, lå ikke langt fra Vesterhavet. Hjemmet var præget af troen på Gud og Simons mor introducerede ham til slægtsforskning. Forfatterens første bog fra 2011 “Guds gave til dig”, blev en bestseller. Siden da har forfatterskabet udviklet sig.

Søgeord: simon vesterhavet løkken foredrag forfatter
Hits: 680 / Rating: 0
Henning Bender - Udvandrerhistorie -

Tilmeldt: 06-11-2022 20:09:50

Afholder foredrag og skriver artikler og bøger om dansk oversøisk udvandring fra alle danske regioner/lokalområder, svensk indvandring til Danmark, samt foto- og industrihistorie

Søgeord: henning bender foredrag udvandring artikler
Hits: 591 / Rating: 0
Frederik Strand - Museumsleder for Politimuseet -

Tilmeldt: 29-09-2022 14:13:23

Historiker og forfatter Frederik Strand kender alt til dansk kriminalhistorie og ved, hvordan efterforskningsmetoderne har udviklet sig gennem tiderne.

Søgeord: foredrag booking kriminalhistorie krimi oplæsning