Arrangementer, kurser og events
Antal sider: 2
Hovedkategori
Bedst i denne kategori

Gyldne Dage i Præstø (555)

Bliv klogere;

Aktivitet eller begivenhed som nogen har forberedt og er ansvarlig for ofte af underholdende eller festlig karakter.

Annonce

Denne kategori er en hovedkategori og skal indeholde links der henviser til f.eks. møder, arrangementer, sammenkomster og online kurser, der omhandler slægtsforskning eller historierelaterede events. Det kan være museer, forening eller aftenskoler der tilbyder denne type links.

Hits: 391 / Rating: 0
Dansk Vestindisk selskab - Arkivsamarbejdet -

Tilmeldt: 02-08-2023 10:29:47

Dansk Vestindisk Selskab med den engelske undertitel "Danish Westindien Society" blev stiftet på Valdemarsdag den 15. juni 1917 som klubben "Dansk Vestindien" og senere reorganiseret. I 1969 blev navnet ændret til Dansk Vestindisk Selskab, som er landsdækkende med hjemsted i København. Formålet med er at samle alle, der har eller har haft tilknytning til U.S. Virgin Islands, det tidligere Dansk Vestindien, samt alle andre, der har interesse i at opretholde og skabe kulturelle og venskabelige forbindelser til øerne, og bevare minderne om Dansk Vestindien

Søgeord: vestindien søgning arkiv samarbejde
Hits: 555 / Rating: 1
Gyldne Dage i Præstø -

Tilmeldt: 28-10-2022 20:16:57

Rettet: 16-06-2023 11:34:03

Gyldne Dage i Præstø er en tilbagevendende festival forankret i Præstø Handel- og Erhvervsforening, der, sammen med en række foreninger og borgere, står for udviklingen af projektet. Festivalen afvikles i September måned hvert år.

Søgeord: præstø festival historie event oplevelse