Hovedkategori:
Tingbøger og ejendomsoplysninger
Antal links: 2

Bedst: OIS - Din genvej til ejendomsdata
Bliv klogere;

Tinglyste dokumenter anvendes typisk i forbindelse med ejendomshandel og til afklaring af heDokumenterne er frit tilgængelige.

Annonce

Du er inde på en indeksvisning af en kategori på anelinks.dk. Ønsker du at se kataloget som en listevisning, skal du vælge det via den røde dropdown liste ude til højre. De 2 måder du kan se kataloget på opfører sig ens, men giver dig nogle designmæssige fordele ved dem begge. Sorteringen sker stadig via titel, dato og hits, men der kan være flere muligheder. Sorteringen sker efter nyeste i top som standard (dato).

Det Digitale Tinglysningssystem (87) -

Tilmeldt: 03-11-2023 10:14:59 | Antal rating (0)

Tinglysning er den offentlige registrering, efterprøvelse og offentliggørelse af rettigheder over fast ejendom, andelsboliger, køretøjer, ægtepagter og løsøre mv. Rettighederne offentliggøres i Tingbogen. Tinglysning kan være en betingelse for, at rettigheden er gyldig og beskyttet.

Søgeord: tinglysnng digital ejendomme matrikel ejendomsoplysninger

OIS - Din genvej til ejendomsdata (799) -

Tilmeldt: 11-04-2021 20:54:08 | Antal rating (2)

Den Offentlige Informationsserver, OIS, er en statslig database der samler en række oplysninger vedrørende ejendomme i Danmark. Oplysningerne stammer fra en række landsregistre der ejes og vedligeholdes af kommunerne, regionerne og staten.

Søgeord: ejendom tinglysning søg opslag bolig