Søgning

Søg blandt anelinks.dks mange forskellige links. Dine søgninger på links i kataloget, vil blive vist her. Søgningen er phonisk, hvilket betyder at søgerobotten vil finde det der er nærmest og mest vellydende. Nogle søgninger kan være begrænset, hvis antallet af samme søgningsord er stor. De søgeord der rammer din søgning, vil være highlightet med gul skrift. Af hensyn til hvor længe det tager at hente søgeordene frem, er der sat en grænse på max 100 resultater pr. søgte ord.
Søgte unikke ord siden reset:
1620
Søgeresultat:


Din søgning hvor "macOS" indgår, gav "3" resultater.


Find Gravsted - App (17) -

Tilmeldt: 18-11-2023 14:47:10

App versionen af Find Gravsted fra Brandsoft til Apple produkter.

Søgeord: apple, ios, macos, mac, iphone

Kategori: Underkategori: App Store – Apple iOS


MacFamilyTree 10 (1176) -

Tilmeldt: 21-12-2020 11:48:43

MacFamilyTree tilbyder dig en bred vifte af muligheder for at fange og visualisere din familiehistorie. Søg i det gratis FamilySearch-arkiv, som indeholder milliarder af slægtsposter, og fortsæt din forskning på farten ved hjælp af MobileFamilyTree (tilgængelig separat) til iPhone, iPad og iPod touch.

Søgeord: mac, macOS, stamtræ, program, iMac

Kategori: Hovedkategori: Software - PC & Mac


Pixlr (112) -

Tilmeldt: 09-09-2023 17:00:49

Velkommen til Pixlr, nr. 1 inden for fotoredigerings- og designværktøjer. Rediger fotos og skab fantastiske designs direkte i din browser, på din telefon eller desktop gratis. Start fra et tomt lærred, et billede, en video eller vælg en af ​​vores professionelt udformede skabeloner. Platform: Windows, macOS, Linux (i browser).

Søgeord: fotor, billederedigering, online, gratis, fotoredigering

Kategori: Hovedkategori: Software - PC & Mac