Søgning

Søg blandt anelinks.dks mange forskellige links. Dine søgninger på links i kataloget, vil blive vist her. Søgningen er phonisk, hvilket betyder at søgerobotten vil finde det der er nærmest og mest vellydende. Nogle søgninger kan være begrænset, hvis antallet af samme søgningsord er stor. De søgeord der rammer din søgning, vil være highlightet med gul skrift. Af hensyn til hvor længe det tager at hente søgeordene frem, er der sat en grænse på max 100 resultater pr. søgte ord.
Søgeresultat:
Din søgning hvor "bregninge" indgår, gav "3" resultater.
Nysted lokalhistoriske Arkiv (215) -

Tilmeldt: 19-05-2023 13:01:13

Arkivet dækker Nysted kommune, som den blev i 1970 ved sammenlægningen af Nysted købstad og landsognene Kettinge, Bregninge, Nysted Landsogn (Vantore), Herritslev, Døllefjelde, Musse, Godsted samt Øster og Vester Ulslev.

Søgeord: nysted lokalarkiv arkiv

Kategori: Hovedkategori: Lokal og egnsarkiver i Danmark

Schou-Pedersen & Pilgaard (84) -

Tilmeldt: 14-11-2023 10:48:06

Mit efternavn, Schou-Pedersen, er sat sammen af min farmors og farfars slægtsnavne. Schou-slægten har lange rødder på Bornholm, men tilbage i min tip-generation blev de blandet med indvandring af noget mindre stedfaste, men stærke rødder fra Jylland - slægterne Hoff, Theilmann, Overgaard og Mygind. Pedersen-slægten dyrkede generation efter generation jorderne omkring Bregninge og Søby på Ærø, indtil min farfar forlod øen og grundlagde en isenkramforretning i Ringe på Fyn. Min mor var født Pilgaard og havde dybe rødder i Vendsyssel, hvor både hendes fars slægt (Pilgaard) og hendes mors slægt (Nielsen) kan spores tilbage til de slægter, der udgik fra Hune Hedegaard nær Pandrup.

Søgeord: schou pedersen privat træ bornholm

Kategori: Hovedkategori: Private slægtstræer og hjemmesider

Søby og Bregninge Ærø, slægter (60) -

Tilmeldt: 22-11-2023 11:50:37

Facebook gruppe for slægter fra disse områder. Søby og Bregninge Ærø. Gruppen er en lukket gruppe og der skal anmodes om medlemsskab.

Søgeord: søby bregninge ærø slægter facebook

Kategori: Hovedkategori: Facebook