Søgning

Søg blandt anelinks.dks mange forskellige links. Dine søgninger på links i kataloget, vil blive vist her. Søgningen er phonisk, hvilket betyder at søgerobotten vil finde det der er nærmest og mest vellydende. Nogle søgninger kan være begrænset, hvis antallet af samme søgningsord er stor. De søgeord der rammer din søgning, vil være highlightet med gul skrift. Af hensyn til hvor længe det tager at hente søgeordene frem, er der sat en grænse på max 100 resultater pr. søgte ord.
Søgeresultat:
Din søgning hvor "farver" indgår, gav "6" resultater.
Tvis Lokalhistorie (14) -

Tilmeldt: 16-02-2024 10:45:25

Tvis Lokalforening opfordrer jer til at lægge sort/hvide billeder og farverbilleder fra den tid de var på papir.... og gerne en lille note med anledning og dato/årstal.

Søgeord: tvis lokalhistorie byliv facebook billeder

Kategori: Hovedkategori: Facebook

Colourise.com (616) -

Tilmeldt: 24-03-2023 12:03:35

Colourise.com er en AI-drevet Photo Colorizer, der forenkler hele processen med farvelægning. Med Colourise.com kan du farvelægge sort/hvide billeder hurtigt og nemt.

Søgeord: farvelægning billeder restaurering foto farver

Kategori: Hovedkategori: Billedredigering og programmer

Det gamle Århus i farver (293) -

Tilmeldt: 12-01-2023 11:06:49

De seneste år er digital farvelægning af gamle fotografier blevet en populær måde at bringe fortiden til live. Det er blevet muligt at farvelægge gamle billeder i så god en kvalitet, at det næsten er blevet svært at kende forskel på et nyt farvefoto og så et farvelagt sort-hvid fotografi. Billederne får et helt nyt liv – og mange af dem ser ud som om de næsten er taget i går. Forfatteren Arne Kjær Hansen er en af dem, der har brugt teknikken. Han har fundet 55 billeder frem fra det gamle Aarhus og farvelagt dem efter de farver, der blev brugt, da billedet blev taget. Der findes billeder fra sidst i 1800-tallet til 1930’erne.

Søgeord: det gamle århus farvelagt bog

Kategori: Hovedkategori: Bøger

Juster et fotos lys, eksponering m.m. i Fotos på Mac (101) -

Tilmeldt: 01-10-2023 13:15:36

Du kan bruge justeringsværktøjerne i Fotos til let at ændre et fotos lys og farver.

Søgeord: support hjælp foto redigering lys

Kategori: Underkategori: Vejledning, tips og tricks

Minsamling.dk - En farverig tidsrejse i sort/hvid (366) -

Tilmeldt: 02-06-2022 23:09:46

På disse sider finder du en unik samling af gamle danske fotografier. Billederne er arrangeret efter kategori og kan sorteres efter postnumre. De fleste billeder er taget af private eller dygtige hobbyfotografer. Ofte scannes billederne fra glasplade eller filmnegativer. Læs mere på siden.

Søgeord: arkiv billeder foto negativer fotografier

Kategori: Hovedkategori: Portrætter, fotos og illustrationer

Pholorize - app (83) -

Tilmeldt: 12-10-2023 11:20:17

Pholorize er en AI-fotofarver-app til iphone, ipad og mac, der farvelægger sort-hvide billeder automatisk via sin kraftfulde kunstige intelligens. Der kræves delvis betaling fra app'en.

Søgeord: app farvelægning apple colorise fotos

Kategori: Hovedkategori: Software - PC & Mac