Søgning

Søg blandt anelinks.dks mange forskellige links. Dine søgninger på links i kataloget, vil blive vist her. Søgningen er phonisk, hvilket betyder at søgerobotten vil finde det der er nærmest og mest vellydende. Nogle søgninger kan være begrænset, hvis antallet af samme søgningsord er stor. De søgeord der rammer din søgning, vil være highlightet med gul skrift. Af hensyn til hvor længe det tager at hente søgeordene frem, er der sat en grænse på max 100 resultater pr. søgte ord.
4 resultater for fredens
Fredens Kirke - Svendborg (211) -

Tilmeldt: 17-10-2023 09:26:47

Om de daglige gøremål på kirkegården og om de tyske grave på Fredens Kirkegård.

Søgeord: fredens svendborg kirke kirkegård sogn

Kategori: Hovedkategori: Kirker, sogne og kirkegårde

Fredensborg Arkiverne (304) -

Tilmeldt: 14-02-2023 13:40:30

Hvis du ønsker at vide hvad tipoldefar levede af, hvornår dit hus blev bygget eller hvorfor Peder Mads stranden, hedder sådan, er der hjælp at hente på Fredensborg Arkiverne. Vi har materiale fra slutningen af 1700-tallet frem til nutiden.

Søgeord: fredensborg arkiv lokalhistorie sjælland

Kategori: Hovedkategori: Lokal og egnsarkiver i Danmark

Fredensborg-Humlebæk Lokalhistoriske Forening (163) -

Tilmeldt: 30-12-2023 11:14:44

Fredensborg-Humlebæk Lokalhistoriske Forening havde sin stiftende generalforsamling d. 7. oktober 1981. Foreningen har siden arbejdet for at udbrede kendskabet til historien i Asminderød, Grønholt og Humlebæk sogne gennem afholdelse af arrangementer og andre egnede aktiviteter, og at indsamle lokalhistorisk materiale og data til belysning af områdets historie.

Søgeord: fredensborg humlebæk lokalarkiv asminderød nordsjælland

Kategori: Hovedkategori: Lokal og egnsarkiver i Danmark

Herning kirkegaarde (972) -

Tilmeldt: 31-01-2021 22:08:37

Herning kirkegårde, der driver den Vestre kirkegård, Vestergade 63 og den Nordre Kirkegård, Gullestrupvej 30, tilhører Herning Sogn, Sct. Johs. Sogn, Fredens Sogn, Hedeager Sogn og Gullestrup Sogn, og bestyres af en kirkegårdsbestyrelse valgt af og blandt de fem menighedsråds medlemmer.

Søgeord: herning kirkegård døde begravede

Kategori: Hovedkategori: Kirker, sogne og kirkegårde