Søgning
Søgerobotten vil pt. finde krydssøgning i alle links, backlinks, vort sogn og eksterne artikler. Dine søgninger vil blive vist samlet her på denne side og de er opdelt i alfabetisk phonisk rækkefølge, hvilket betyder at robotten vil finde det der er nærmest og mest vellydende. Nogle søgninger kan være begrænset, hvis antallet af samme søgningsord er stor. Ved backlinks og eksterne artikler, vil du ved nogle søgninger kun se titel og hits på linket. Læs mere hvorfor herom, under update (via det blå A oppe i højre hjørne af siden).
Alle søgeord
Prøv også funktionen, som viser samtlige søgeord fra alle links i kataloget på én gang.Tryk her
Søgeresultat for [ intelligens ] gav 3 resultater
Genealogy and Artificial Intelligence (395) -
04-11-2023 23:49:31Denne gruppe er beregnet til at udforske skæringspunktet mellem slægtsforskning og kunstig intelligens (AI) i dens mange forskellige facetter. Vi ønsker at hjælpe slægtsforskere med at udnytte kraften i AI og samtidig forstå både fordelene og begrænsningerne ved nye AI-baserede teknologier.
Pholorize - app (347) -
12-10-2023 11:20:17Pholorize er en AI-fotofarver-app til iphone, ipad og mac, der farvelægger sort-hvide billeder automatisk via sin kraftfulde kunstige intelligens. Der kræves delvis betaling fra app'en.
Kunstig intelligens åbner for ny anvendelse af Danmarks ældste kirkebøger (401)
17-07-2023 22:37:01Kunstig intelligens åbner for ny anvendelse af Danmarks ældste kirkebøger. En bevilling fra Augustinus Fonden gør det muligt at digitalisere de ældste danske kirkebøger. Nu bliver det lettere at bruge og få adgang til den vigtige viden, der ligger gemt i de gamle kirkebøger i Rigsarkivet. De udgør nogle af Danmarks mest centrale historiske dokumenter og er blandt de bredest dækkende kilder til almindelige menneskers liv i 1500-, 1600- og 1700-tallet. Kirkebøgerne indeholder oplysninger om kirkelige handlinger på sogneniveau og er blevet anvendt som protokol for mange andre aktiviteter i sognene. Med en bevilling på 5.5 mio. støtter Augustinus Fonden en fuld digitalisering og transskribering af Danmarks ældste kirkebøger. Kunstig intelligens og maskinlæring skal gøre de historiske data tilgængelige for flere og gøre dem lettere at bruge. Projektet begynder primo 2024, og er et samarbejde mellem PandemiX Center på Roskilde Universitet, Danske Slægtsforskere ...