Søgning

Søg blandt anelinks.dks mange forskellige links. Dine søgninger på links i kataloget, vil blive vist her. Søgningen er phonisk, hvilket betyder at søgerobotten vil finde det der er nærmest og mest vellydende. Nogle søgninger kan være begrænset, hvis antallet af samme søgningsord er stor. De søgeord der rammer din søgning, vil være highlightet med gul skrift. Af hensyn til hvor længe det tager at hente søgeordene frem, er der sat en grænse på max 100 resultater pr. søgte ord.
3 resultater for nikolaj
Bogense Kirke (748) -

Tilmeldt: 18-01-2023 12:38:08

Skt. Nikolaj Kirke, er en nordfynsk kirke beliggende i købstaden Bogense og kaldes derfor også Bogense Kirke. Kirken er beliggende i den vestlige ende af byens torv på en skrænt umiddelbart ud til Kattegat, og i modsætning til de fleste danske købstadskirker er den endnu omgivet af sin kirkegård.

Søgeord: bogense kirke købstad kirkegård

Kategori: Hovedkategori: Kirker, sogne og kirkegårde

Sct. Nicolai Kirke (63) -

Tilmeldt: 20-03-2024 14:20:14

Sct. Nicolai Kirke / Sankt Nicolai Kirke / Rønne Kirke er sognekirke for Rønne Sogn. Den ligger tæt ved havnen og er dominerende i bybilledet. Kirken var i middelalderen viet til de søfarendes helgen Sankt Nikolaus. Kirken og sognet ejer Rønne Kirkegård.

Søgeord: nikolaj bornholm . kirke kirker sognekirke

Kategori: Hovedkategori: Kirker, sogne og kirkegårde

Slægten på begge sider af Storebælt (193) -

Tilmeldt: 07-08-2023 10:57:32

Formålet med denne hjemmeside er at få et overblik af vores Stamtræ ved at samle de forskellige grene på en stamme. På Sjælland drejer det sig om Familier som: GERCKEN, WAHL, SKOVGAARD, NIELSEN og SØRENSEN På Fyn drejer det sig om familier som: SØRENSEN, NIKOLAJSEN, KINGO, MADSEN og JENSEN.

Søgeord: sjælland skovgaard gercken kingo sørensen

Kategori: Hovedkategori: Private slægtstræer og hjemmesider