Søgning

Søg blandt anelinks.dks mange forskellige links. Dine søgninger på links i kataloget, vil blive vist her. Søgningen er phonisk, hvilket betyder at søgerobotten vil finde det der er nærmest og mest vellydende. Nogle søgninger kan være begrænset, hvis antallet af samme søgningsord er stor. De søgeord der rammer din søgning, vil være highlightet med gul skrift. Af hensyn til hvor længe det tager at hente søgeordene frem, er der sat en grænse på max 100 resultater pr. søgte ord.
Alle søgeord
Prøv også den nye funktion, som viser samtlige søgeord fra alle links på 1 engang.

Tryk her
2 resultater for skovgaard
Skovgaard Museet (1239) -

Tilmeldt: 26-11-2019 16:22:32

Skovgaard Museet har eksisteret siden 1937, da byrådett i Viborg besluttede at hædre skaberen af al fresco-malerierne i Viborg Domkirke, Joakim Skovgaard, ved at oprette et museum for ham, hans familie, og for de andre kunstnere, som medvirkede ved udsmykningen af Viborg Domkirke.

Kategori: Hovedkategori: Museer

Slægten på begge sider af Storebælt (289) -

Tilmeldt: 07-08-2023 10:57:32

Formålet med denne hjemmeside er at få et overblik af vores Stamtræ ved at samle de forskellige grene på en stamme. På Sjælland drejer det sig om Familier som: GERCKEN, WAHL, SKOVGAARD, NIELSEN og SØRENSEN På Fyn drejer det sig om familier som: SØRENSEN, NIKOLAJSEN, KINGO, MADSEN og JENSEN.

Kategori: Hovedkategori: Private slægtstræer og hjemmesider