Opdateringer

Diverse opdateringer

Lagt online d. 18-08-2023, 12:45:27
Vist antal gange: 163
Redaktør: John Johansen

Du er velkommen til at sende dine input, spørgsmål m.v. til de updates der sker her på Anelinks, enten via mail eller gennem kommentarfeltet under teksten.
Du kan nu søge direkte i de ekstra kontaktoplysninger, hvis de er til stede ved bla. lokalarkiverne. Kender du f.eks. et telefonnummer, men mangler en mail eller omvendt, vil du kunne hente det frem ad den vej, hvis oplysninger er ført ind i databasen. Oplysningerne står ude i en boks, under linkcenter for det pågældende link.

Links sorteres nu som standard efter dato med nyeste i top i kataloget. Du vælger herefter selv om du vil ændre sorteringen til en anden type, f.eks efter antal hits, via den gule dropdown menu.

Opdaterede links er rykket op under det blå info ikon i højre hjørne og skal fremover vælges derfra. Menupunktet er erstattet af en ny sektion kaldet anbefalede links, som er links der er valgt af Anelinks.dk. Anbefalede links vil have et preview, som det er kendetegnet ved links over 1000 hits.

Når en bedømmelse får en kommentar, vil der i stedet for en ny underside, nu poppe en pop_up med kommentaren. Det skulle gerne gøre læselysten lidt nemmere.

Diverse rettelser, bla. en fejl der gjorde at man blev guidet til en hovedkategori, selv om man faktisk havde valgt den rigtige underkategori. Det er rettet.

Hitlisten viste forkert sortering, og hentede ikke alle links med 400 hits. Det er rettet til.

Skriv som altid en mail, hvis du har gode forslag til udviklingen af siden. Du må også gerne skælde mig ud, hvis du mener der er ting på siden som du mener ville tjene bedre, end end da jeg lige kodede det :). Jeg bider skam ikke og du finder kontaktoplysningerne under det blå ikon oppe i højre hjørne.

God weekend.
Kommentarer til: Diverse opdateringer
Der ingen kommentar til denne post
Skriv en kommentar til denne update