Statistik lige nu
Godkendte links: 320
Kategorier: 44
Låste links: 0
Bliv klogere
"Folketællinger er tilgængelige, når de er 75 år gamle. Den første er fra 1787, og den nyeste paa Arkvialieronline er fra 1940. "
Info
Hvis dette ikon vises, er linket låst på grund af fejlmelding. Vi låser i første omgang links der bliver anmeldt til ikke at virke, under en fejlsøgning. Her efter slettes det helt, hvis det ikke kan redigeres.
Folketællinger, kirkebøger og skifter (Antal links i denne kategori: 2)

Folketimidten.dk - [TOPLINK] - [Info]

Aarhus Kommunes Biblioteker: Lokalhistorisk samling ved Folketællinger, Vielsesdata og Århus Borgerbog.

Tilføjet: 26-05-2021 14:21:13 | Hits: 208 | Fejlmeld
Notice: Undefined index: n in /customers/a/c/c/anelinks.dk/httpd.www/katalog.php on line 380 Notice: Undefined index: nh in /customers/a/c/c/anelinks.dk/httpd.www/katalog.php on line 380 Warning: mysqli_num_rows() expects parameter 1 to be mysqli_result, bool given in /customers/a/c/c/anelinks.dk/httpd.www/katalog.php on line 386 Der er ingen aktive links i denne kategori
Notice: Undefined index: nh in /customers/a/c/c/anelinks.dk/httpd.www/katalog.php on line 469 Notice: Undefined index: n in /customers/a/c/c/anelinks.dk/httpd.www/katalog.php on line 469
X

Toplink

Toplink er det link, der har flest hits i den kategori linket ligger i. Det er styret af hits, som bliver genereret hver dag. Det samlede antal hits er det antal, linket har opnået siden det blev godkendt på anelinks.dk.