Hovedkategori:
Historiske bygningsværker
Antal links: 3

Bedst: Danske Herregårde
Bliv klogere;

Betegner en stor eller bemærkelsesværdig bygning eller anden konstruktion.

Annonce
Du er inde på en indeksvisning af en kategori på anelinks.dk. Ønsker du at se kataloget som en listevisning, skal du vælge det via den røde dropdown liste ude til højre. De 2 måder du kan se kataloget på opfører sig ens, men giver dig nogle designmæssige fordele ved dem begge. Sorteringen sker stadig via titel, dato og hits, men der kan være flere muligheder, såsom udskilning af billeder hvis du er inde under f.eks. kirker. Sorteringen sker efter nyeste i top som standard (dato).

Danske Herregårde (344) -

Tilmeldt: 14-09-2022 12:19:20 | | Bedømmelser: (0)

Dansk Center for Herregårdsforskning blev stiftet i 2004 og er et samarbejde mellem Gammel Estrup Danmarks Herregårdsmuseum, Aarhus Universitet, Nationalmuseet og Arkitektskolen Aarhus. Centeret har til huse på Gammel Estrup og ledes af en faglig bestyrelse af repræsentanter fra de fire stiftende institutioner. Drift og projekter finansieres af eksterne fonds- og puljemidler. Centeret har til formål at fremme og koordinere forskning i de danske herregårde og kulturmiljøer og øge befolkningens generelle kendskab til herregårdsområdet.

Søgeord: herregårde gårde danske bygninger historiske

Imponerende arkitektur ved Odder (276) -

Tilmeldt: 30-05-2022 14:17:43 | Rettet: 30-05-2022 23:51:46 | Bedømmelser: (0)

Odder rummer en række markante bygninger, der ofte spejler datidens mode. Med design af anerkendte arkitekter er de smukt udformede bygningsværker med til at tegne Danmarks største landsby.

Søgeord: odder historie bygninger bygningsværker

Kroneborg.dk (28) -

Tilmeldt: 10-08-2023 14:06:28 | | Bedømmelser: (0)

Vi har samlet beskrivelser og billeder af de fleste slotte og herregårde i Danmark. Samlingen er ideel for alle historisk og kulturhistorisk interesserede, samt inspirationskilde til tur planlægning. Nu også med skønne, spændende huse, bygninger og steder.

Søgeord: slotte danmark portal billeder historie